سلام
شروع فرایند آزمون کنکور ساعت 8 است و 7:۳۰ داوطلبان باید در حوزه ازمون حاضر باشن
من اولش که کارت ورود جلسه ام رو نگاه کردم ۷:۳۰ زده بود شروع فرایند رو اما صبحش وقتی دوستام گفتن براشون ۸ زده رفتم چک کردم مال منم ۸ شده بود اونایی که براشون ۷:۳۰ زده الان اگه برن چک کنن میبینن که عوض شده(به احتمال ۹۰٪)
چرا؟!
چون سنجش!!
همینجوری گفتم گفته باشم:)
سلام. خب هممون بر اهمیت ازمون دادن واقفیم.. این تاپیکو زدم تا هرکی هر چقدر میتونه ازمونای منطبق با بودجه بندی قلمچیو از هر موسسه و هر سالی (دیگه 99 یا 1400 به قبل نه 🙂 ) با جواب بزاره تا هممون بهره ببریم..
لطفا اگه جزو کسایی هستین که میخواین از آزمونایی که ان شاء الله در اینده قرار داده میشه استفاده کنین لطفا خودتونم اینجا فعالیت کنین و ازمون بزارین:)
درمورد بودجه بندی قلمچیم والا مطمئنا شاید نشه ازمونیو پیدا کرد که دقیقا بودجش مثل قلمچی پیش رو باشه ولی همینکه تا حد زیادی شبیهش باشه تا بشه استفاده کرد عالیه
و اگه میشه وقتی ازمونو قرار دادین اسم موسسه و تاریخ ازمون قلمچی که باهاش هماهنگه رو بنویسین خیلی خوب میشه.
و بازم میگم که لطفا همکاری کنین.. ممنون💙
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
تگ ویژه @kosar-ab 💙
سلام. من به تلگرام دسترسی ندارم. میشه ازمون جمعبندی نیمسال اول دوازدهم برای موسسه های قلمچی، گزینه دو، ماز، سنجش و ... (هر موسسه ای که میتونین) برای امسال (اگه تا الان برگزار شده) و یا پارسالو با جواب بفرستین. ممنون
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
سلام. امروز اولین بار بود که آزمون قلمچی دادم و خب سر جلسه که رفتم تو هیچ کلاسی اسمم نبود و تهشم یه پاسخبرگ خالی به من (و چند نفر دیگه که اوناهم اسمشون نبود) دادن و من مشخصاتمو رو پاسخبرگ نوشتم و ازمونمو دادم. الانم که هنوز کارنامم نیومده میگه تاریخ ازمونی موجو نمیباشد. معمولا تا ساعت چند کارنامه میاد؟ نکنه اصن بهم کارنامه ندن...
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
سلام بچه ها یه سوال دارم
مثلا فرض کنید بودجه بندی آزمون فلان x , y , z بوده
حالا خیلی اوقات پیش میاد مثلا نصف بودجه بندی y و بودجه بندی x باقی میمونه و آزمون هم میگذره و درگیر بودجه بندی آزمون های بعدی میشیم این بودجه بندیو چجوری براش برنامه میریختید ؟ چون کلا این حرف نشدنیه که کل مباحث بودجه بندیو کامل تست بزنی تمرین کنی تکرار کنی به هر حال اصلا وقت نمیذاره محدوده
سلام سلام به همه کنکوری های گل 🌺
همه میدونیم که آزمونهای جمعبندی چقد مهمن و حل کردنشون چقد به مرور و تثبیت و رفع اشکالمون کمک میکنه
پسسسسس
تو این تاپیک تصمیم دارم آزمونهای جمعبندی موسسات مختلف در سالهای اخیر رو قرار بدم و به عنوان کسی که خودش این مسیر رو طی کرده ، پیشنهاد میکنم حتما حتما و تا جایی که میتونین سوالات کنکور سالهای اخیر رو کار کنین و بهشون مسلط باشین👌
۲تا نکته هم عرض کنم خدمتتون
۱.لطفا اینجا چیزی نفرستید ، اگه کاری داشتین تو چت میتونین بفرمایین
۲. اگه شما هم فایل مناسب جمعبندی داشتین ، خوشحال میشیم به اشتراک بزارین 🤩🌹
به امید موفقیت تک تکتون ❤️
@بچه-های-تجربی-110
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
شرکت در آزمون 25 مهرماه 93 قلم چی
-
مهسا;4010 said:
من نمیتونم کارنامتو ببینم
تجربی هستی عایانه ریاضی
فایل عکس رو عوض کرد م الان معلومه.
-
@goalbox;4012 said:
سوالای اعتبار سنجی مگه به تراز ربت دارن ? میشه توضیح بدید?
من برای اینکه سوالای اعتبار سنجی رو بزنم از وقت شیمیم کم کردم تا بتونم اونارو بزنم، درصورتی که اگه نمیزدم هم اصن فرقی نمیکرد و مثل این بود که چنین سوالایی اصن وجود نداره
-
آقا شما که اوستایید یه راهنمای کنید به ما هم بگید چه جوری درس بخونم که درصد هام اینجوری بشه.
درصد هام افتضاحه(ولی خوب با این حال اول کلاس منم)یعنی کلاسمون خیلی پوکیده
ادبیات:17 عربی:10 دینی:2 زبان:17 ریاضی:2 فیزیک:6 شیمی:35
راستی من گزینه ی 2 میرم
اگه میشه بگید روزی چند ساعت درس میخونید و چه جوری میخونید؟
ممنون میشم اگه جواب بدید -
mamad;4008 said:
7600 - چهارم ریاضی.
یه اشتباهی که کردم این بود که سوالای اعتبار سنجی رو زدم. نباید میزدم. کلی از ترازم کم کرداین تراز یه زیره 500 ایه نه؟ !!!!!
ساله دومتونه نکنه؟
اخه سال دومیا یخورده امادگیشون بیشتره دیگه...
با برنامه سایت پیش میرید فقططططط؟یخورده کمک مارو رقیب سرسخت نمیکنه -
@khatere.mohammadi;4017 said:
این تراز یه زیره 500 ایه نه؟ !!!!!
ساله دومتونه نکنه؟
اخه سال دومیا یخورده امادگیشون بیشتره دیگه...
با برنامه سایت پیش میرید فقططططط؟یخورده کمک مارو رقیب سرسخت نمیکنهرتبه دو رقميم فعلا.
نه باو سال اولمه. پيش دانشگاهيم. مدرسه ميرم.
براي فيزيك و تحليلي و گسسته با برنامه سايت پيش ميرم. ولي بقيه رو با مدرسه.
آزمون ديروز رو هم تحليلي رو 100 و گسسته رو 90 زدم و مديون فيلمهاي آقاي شاميزاده هستم. -
mamad;4019 said:
رتبه دو رقميم فعلا.
آزمون ديروز رو هم تحليلي رو 100 و گسسته رو 90 زدم و مديون فيلمهاي آقاي شاميزاده هستم.شما مديون كسي نيستيد اگر آلاء مفيد بوده باعث افتخار ماست،
گفتي عمومي را خراب كردي
كلاس هاي تست دين و زندگي آقاي رنجبر زاده را از دست بدي حيفه
كلاس هاي عربي آقاي عليمرادي هم يه نگاه بنداز اگر پايه عربيت مشكل داره برو سراغ عربي آقاي ناصح زاده
براي عربي تو يك ساعت گرامر سوم دبيرستان و تو يك ساعت لغات و گرامر پيش ١ توسط آقاي فراهاني تدريس و فيلمش روي سايت موجود است حتما حتما ببين
sent from my ipad using tapatalk
-
@gma01997;4016 said:
آقا شما که اوستایید یه راهنمای کنید به ما هم بگید چه جوری درس بخونم که درصد هام اینجوری بشه.
درصد هام افتضاحه(ولی خوب با این حال اول کلاس منم)یعنی کلاسمون خیلی پوکیده
ادبیات:17 عربی:10 دینی:2 زبان:17 ریاضی:2 فیزیک:6 شیمی:35
راستی من گزینه ی 2 میرم
اگه میشه بگید روزی چند ساعت درس میخونید و چه جوری میخونید؟
ممنون میشم اگه جواب بدیدببينيد تو كنكور كساني موفق مي شوند كه حرف گوش مي كنن
قبلا گفتم كارهاي معلموتون را انجام بديد اگر وقت اضافه آورديد يه كتاب كه دبير معرفي كرده را حل كنيد
هفته اي ٣٥ الي ٤٠ ساعت بايد درس بخوني
قرار نيست يه هفته كه خوب درس خوندي بتركوني .... بايد درس خوندنت مداوم باشه ....
sent from my ipad using tapatalk
-
سلام من اکثر درس ها از آلا خوندم خیلی کمکم کردند 5400ترازم
مثل درس عربی ریاضی فیزیک شیمی
کلا ترازم در حد بچه ها بالا نیست
ولی نسبت به شهر مان خوب است
و آزمون های بعدی از 6000 به بالا تر می روم چون این آزمون خیلی اشتباه داشتم که نباید می شود
انشاالله آزمون بعدی -
mamad;4019 said:
رتبه دو رقميم فعلا.
آزمون ديروز رو هم تحليلي رو 100 و گسسته رو 90 زدم و مديون فيلمهاي آقاي شاميزاده هستم.مدرستون چطوریه؟خاص؟تیزهوشان یا غیر انتفاعی؟کدوم شهر
ببخشید فضولی میکنم اخه برام خیلی جالبه
کلاسای مدرسه ی ما ک چیزی ازش در نمیاد بیشتر گیجمون میکنه ... -
تراز منم افتضاح 5123 زیست منفی خوردم
ایشالا ازمون بعدی جبران میکنم -
@khatere.mohammadi;4027 said:
مدرستون چطوریه؟خاص؟تیزهوشان یا غیر انتفاعی؟کدوم شهر
ببخشید فضولی میکنم اخه برام خیلی جالبه
کلاسای مدرسه ی ما ک چیزی ازش در نمیاد بیشتر گیجمون میکنه ...من تیزهوشان میرم ولی دبیرای دبیرستان همین جا (منظورم صنعتی شریفه) خیلی بهتر از مال ماست با وجود اینکه تیزهوشانیم. فقط دیف و شیمی مون خوبه که اونارو با مدرسه میرم ولی برای بقیه با همین فیلمای اینجا میخونم. البته اینم بگم که کلاسای مدرسه رو برای همه درسا میرم ولی اصل کارم توی اون سه درس همین فیلماست
-
mamad;4030 said:
من تیزهوشان میرم ولی دبیرای دبیرستان همین جا (منظورم صنعتی شریفه) خیلی بهتر از مال ماست با وجود اینکه تیزهوشانیم. فقط دیف و شیمی مون خوبه که اونارو با مدرسه میرم ولی برای بقیه با همین فیلمای اینجا میخونم. البته اینم بگم که کلاسای مدرسه رو برای همه درسا میرم ولی اصل کارم توی اون سه درس همین فیلماست
معلم شیمی شما رو نمیدونم اما حاجی سلیمانی واقعا عالیه.
-
man;4040 said:
سلام ميشه در مورد آزمون هاي گاج و قلمچي توضيح بدين و كدوم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گروه مشاوران ما با در نظر گرفتن دانش آموزان دبیرستان و برنامه ی دبیرستان، آزمون های قلم چی را انتخاب کردند،
هر دو کلاس چهارم دبیرستان ما بر اساس قلم چی تنظیم خواهد شد ( البته بر اساس آزمون هایی از قلم چی که شرکت می کنیم )،
لذا اگر از برنامه ی دبیرستان یا فیلم های دبیرستان استفاده می کنید، بهتره قلم چی شرکت کنید، چون در فیلم های بعد از آزمون معمولا آزمون قلم چی را دبیران در کلاس بررسی می کنند.
-
sohrab;4041 said:
گروه مشاوران ما با در نظر گرفتن دانش آموزان دبیرستان و برنامه ی دبیرستان، آزمون های قلم چی را انتخاب کردند،
هر دو کلاس چهارم دبیرستان ما بر اساس قلم چی تنظیم خواهد شد ( البته بر اساس آزمون هایی از قلم چی که شرکت می کنیم )،
لذا اگر از برنامه ی دبیرستان یا فیلم های دبیرستان استفاده می کنید، بهتره قلم چی شرکت کنید، چون در فیلم های بعد از آزمون معمولا آزمون قلم چی را دبیران در کلاس بررسی می کنند.
آقا سهراب میشه لیست آزمونایی که دبیرستان ثبت نام کرده رو بگید که ماهم باهاشون هماهنگ بشیم؟
-
خوبی قلمچی جامعه اماری بالا ـشه و ازمون های بیشتر ـشه وگرنه هیچ کدوم از موسسه ها استاندارد نیستن.
-
این پست پاک شده!