سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
تجربه
-
بچهها تجربه یهچیزی که سخت بهدست میاد و واسه بهدست اوردنش باید یه بهایی بپردازی...
ولی میتونیم از تجربههای دیگران هم استفاده کنیم...
بچه های کنکور 1401 بیاید و به ما بچه های کنکور 1402 یه نصیحتی کنید و به حرفی بزنید...
بایدها و نبایدهایی رو بگید...
تو سال کنکورتون چه کارهایی رو اگر برگردید انجام میدید؟
و چه کارهایی رو اصلا انجام نمیدید؟
خیلی ممنونتون میشم بیاید و نکات کلیدی خودتون رو بهمون بگید
خیلیییی تشکررررررررررررر️ -
این پست پاک شده!
-
-
-
سلام
چه تاپیک خوبی
۱.به تراز قلمچی و حتی درصد هام دقت نمیکردم شاید عجیب باشه ولی خیلی اذیت شدم سرش درحالی که بعدا فهمیدم اصلا استاندارد نبود و باید به رقابت با خودم میپرداختم و بهترش میکردم نه اینکه واسش ناراحت شم
۲.عمومی ها امسال حذف شد ولی اگه حذف نشده باشن حتما بهتون پیشنهاد میکنم از تابستون بخونینشون و هی تکرار و تمرین کنین سر عمومی ها واقعا ضربه خوردم چون بهشون اهمیت ندادم
۳.کلاس هامو کمتر میکردم خیلی وقتمو گرفتن
۴.هشتاد درصد تایممو تست میزدم نه پنجاه درصد
۵.مشاور رشته ی متفاوت و دانشجو نمیگرفتم خیلی تلاش میکننا ولی تاثیر خوبی نمیزارن
۶.هیچوقت به حرف منفی دیگران حتی پدر و مادرم گوش نمیدادم حرف منفی نابود کنندس فرقی نمیکنه کی بهت بگه -
یه چیزی هم از دوستام شنیدم ،هیچوقت برای یه درسی تایم دروس دیگه رو خرج نکنین مثلا فیزیکتون خوبه شیمی رو حذف نکنین ،ممکنه فیزیک سخت باشه درصدتون خیلی خوب نشه
-
@salma-khajavi
تشکر از شما
من خودم اصلا یعنی تا جایی که بتونم یعنی تا الان کلاس ثبت نام نکردم
به نظرتون چطوره؟
یعنی خواستم با همین الا پیش برم
ازمون ازمایشی هم گفتم دیگه امسال
نظرتون چیه دوستان؟
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء -
Miss Ataee بستگی به خودتون داره
پیشنهاد من اینه کمترین کلاس رو داشته باشین ، بیشترین تست رو بزنین -
Miss Ataee سلام ،اگه تو درسی خیلی مشکل دارین و با تست و درسنامه حل نمیشه ، کلاس رفتن گزینه ی خوبیه اما نه اینکه هر چی کلاسه برین ثبت نام کنین علاوه بر هزینه وقتتون خیلی تلف میشه
-
Miss Ataee
سلام
اول میگشتم هدفمو پیدا میکردم و یه تصویر دقیق ازش تو ذهنم میساختم(بی هدفی باعث بی انگیزگی میشه)
همهی تلاشمو میکردم تا شرمنده خودم نباشم...
این بدترین حسه که بفهمی رتبهای که آوردی چندبرابر چیزیه که واقعا باید میبود...
تو آزمونای قلم چی درگیر تراز و رتبه و اینا نمی شدم
و صرفا به درصدم توجه میکردم(خودمو با خودم و تلاشم میسنجیدم نه با بقیه..)
سعی میکردم شرایط اطرافمو بپذیرم و کنار بیام باهاش تا کمتر اذیت شم
گوشیو کنترل شده استفاده میکردم...
به هیچ وجه از مدرسه جدا نمی شدم!!!( به شخصه واسه من انگیزه بود)
از دوستای منفی نگر و آدمایی که از کنکور غول ساختن دوری میکردم...
درگیر حواشی نمیشدم(زیاد نبود ولی بد موقع بود)
هیچ وقت منتظر اون شنبه رویایی نمیموندم
کسی که بخواد شروع کنه از ۳شنبه ام شروع میکنه
اینو هفتههای آخر فهمیدم...
و همون روزا متوجه میشیم که از اول سال چه کارایی میشد کرد و نکردیم...
چیزایی که تو همین تاپیک بچه ها نوشتنو بخونید و ساده رد نشید...
همهی حرفم اینه که هدفتونو مشخص کنید و هرکاری که واسه رسیدن بهش لازمه انجام بدید
و در آخر نتیجه رو بسپرید دست خدا که اون صلاحمونو بهتر میدونه... -
زهرا بنده خدا 2
متوجه اینکه اصلا از مدرسع جدا نمیشدم نمیشم؟
یعنیچی؟ -
Miss Ataee سلام
هعی این تاپیک باعث شد قشنگ یه دوررر اون زمان و دوران کنکور رو مرور کنم و همه کارای کرده و نکردم بیاد جلو چشمم ://
خب اول از همه سعی میکردم از همون سال دهم علاوه بر تشریحی خوندن تست هم کار کنم و برا کنکور اماده بشم نه اینکه همش بمونه برا سال اخر
دوم..از یه مشاور کاربلد کمک میخاستم .بازم تاکید میکنم (کاربلد) نه هر نیمچه مشاوری که ریخته همه جا و اشتباه راهنمایی میکنند ..بالاخره بحث ایندس و جایی برای یک اشتباه بزرگ نیست
سوم..از فیلم و کلاس این چیزا زیاد استفاده نمیکردم. و خب سعی میکردم بعضی جاها خودم با اون درسه دست و پنجه نرم کنم تا خوب یادش بگیرم . یا دیگه وقتی واقعا نفهیدم چی به چی شد اونموقع برم سراغ فیلم
چهارم...وقتی حالا به مرحله خرید فیلم درسی یا شرکت تو کلاس اینا رسیدم...قشنگ تحقیق میکردم و نظرات بقیه رو هم بررسی میکردم و همینجوری الکی و از روی تبلیغات زیاد نمیرفتم سراغ یه موسسه و کل محصولاتشو بخرم..چون ممکنه تدریس یک درسشون خوب باشه ولی یه درس دیگه نه ....چه پول هایی که دور ریختیم سر همین
پنجم...تو برنامتون حتما جایی برای تفریح هم کنار بزارید .نه اینکه همش خودتون حبس کنید و فقط درس باشه و درس چون بعد یه مدت خیلی خسته میشین و ممکنه جا بزنید و این خیلی بده
و در اخر استرس داشتن خیلی طبیعیه..گریه های گاه و بی گاهتون...ترس..اضطراب..نگران ...از اینده ای ک نمیدونی چی در انتظارته...تو این موقع ها اگر میتونی حتما با خونواده یا مشاورت حرف بزن .اگر هم کسی گفت تو داری زیادی بزرگش میکنی و این چه کاریه و چن تا درس که دیگه گریه نداره و... به حرفشون گوش نکن...کنکوریا میفهمن...و میدونیم که سخته و خودمونم تجربه کردیمش .ولی میگذره خلاصه که تو این راه بعضی وقتا باید کر باشی...و خودت خودتو اروم کنی -
Miss Ataee توی انتخاب دوست توی سال کنکور خیلی دقت کنید خیلی زیاد بخصوص اگر مجازی هست و حقیقی این خیلی خیلی مهمه اگر انتخابتون بد باشه هم توی سال کنکور اسیب میبینید و هم بعد کنکور خیلی خیلی مواظب باشید اشتباه منا نکنید اصلا
سعی کنید که توی سال کنکور منبعی را انتخاب کنید که درس خوندن لذت بخش باشه این خیلی خیلی مهمه چون قرار هست یکجا به مدت یکسال حبس باشید پس چیزی را انتخاب بکنید که اون حبس براتون حبس در قصر باشه نه حبس در سیاهچال
-
Miss Ataee
کلاسا و امتحانای مدرسه رو نمیپیچوندم
درسته تشریحی کار میکردن ولی بازم درس یه مرور میشد و بی تاثیر نبود
جدای از اینکه خود حضور تو مدرسه واسه من انگیزه بود
ولی من به بهانه خوندن واسه کنکور، مدرسه رو دور میزدم...
میشد به همه چیز رسید...
و اینم در نظر بگیرید که مدرسه ما اینجوری نبود که فقط بخواد تشریحی کار کنه و وقت ما رو بگیره
ولی یه سری از معلمامون از دهم باهامون بودن و میدیدن که چقد عوض شدیم و دیگه اون جوری که باید درس نمیخونیم بهمون تکلیفم میدادن که زیاد وقت نمیگرفت...
مثلا معلم فیزیکمون یه سری تست منتخب از کتاب کارا بهمون میداد که حل کنیم...
بقیه زیاد کاری بهمون نداشتن
درسای بیخود رو یا مدیرمون صحبت کرده بود کار نکنن یا خودمون کاری نداشتیم...
مثلا علوم اجتماعی و سلامت و بهداشت رو معلمامون تو گروه درس میدادن ولی ما شب امتحان تازه درشونو باز کردیم...
یا مدیریت خانواده رو اصلا واسش گروه نداشتیم
اوایل سال واسه ورزش بهمون تکلیف میدادن!!همهمون اعتراض کردیم از هفته بعدش دیگه خبری نشد...
مدرسهمون در مجموع خوب بود ؛ این جدا شدنم ازش به ضررم تموم شد...
این صرفا نظر منه؛ همینکه شما تو کلاس حضور فعال داشته باشی؛در کنار اون فضای درس و کنکور و مدرسه و حالا یه سری حرف و نصیحت معلما میتونه کمک کننده باشه... -
زهرا بنده خدا 2 وای چقدر سر سلامت و بهداشت من گریه کردم:/
حتما طول سال هر ماه یه بار حدود ۲۰ صفحه ازش رو مثل روزنامه بخونین ، روز امتحان عصبی نشید ، من واقعا خیلی استرس داشتم به خاطرش
هویت هم اسونه اگه مرور بشه پس اونم روزنامه وار هر ماه بخونین ،زیاد نیست و زود تموم میشه
شاید بگین میتونم بعدا واسش وقت بزارم ،وقتم تلف میشه و اینا ولی اگه کنکور رو خوب بدین باز باید بین اونهمه کار اونم وسط تابستون، این کتابارو باز بخونین
من احساس میکردم بعد کنکور وقتم خیلی آزاده ولی بعد نتایج وقت سرخاروندنم نداشتم ://// -
Honey M تجربی فارغ التحصیلان آلاء رتبه های آلاخونه همیارreplied to Miss Ataee on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Miss Ataee من کاملا موافقم. همون آلا خوبه. خواستی بیشتر یاد بگیری تست بزن. کلاس نرو چون ازت وقت میگیره و خسته میشی
-
Honey M
من خودمم همینطوریم
تستیم نکته و تست شو دانلود کردم و جزوه هاشم چاپ کردم -
Honey M تجربی فارغ التحصیلان آلاء رتبه های آلاخونه همیارreplied to Shina Mahmoodi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Shina Mahmoodi من دقت کردم هر وقت استرس داشتم کمتر تونستم بخونم. برا همین اول خودمو آروم میکنم بعد در کمال آرامش واسه امتحان ترم میخونم. نگران تموم شدنش نیستم چون پیش فرض ذهنیم اینه که تموم میشه. فقط سرعتمو بیشتر میکنم. هرجا خسته شدم ورق میزنم میرم مبحثای آسون ترو میخونم بعد برمیگردم رو مبحثای قبلی. این جوری میتونستم پیوسته بخونم که تموم بشه.
-
Honey M تجربی فارغ التحصیلان آلاء رتبه های آلاخونه همیارreplied to Miss Ataee on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Miss Ataee درسای حل کردنی مخصوصا ریاضی اول تشریحی حل کنید. بعد برید سراغ تست. چون به قول آقای ثابتی( معلم ریاضی آلا) برای تست ریاضی اول باید تشریحی کار حرفه ای باشید. منم دقیقا همین کارو کردم و واقعا درصد ریاضیم جا به جا شد. امسال تو کنکور ۷۸.۷ ریاضیو زدم. کتاب درسی هم خیلی مهمه. من از عید به بعد حد اقل دو بار کتاب درسیامو مرور کردم و خلاصه نویسی کردم.