غده معده ؟!
-
سلام دوستان ، غده به هرچیزی گفته میشه که ترشح داشته باشه خب! پس چرا کتاب اومده و یاخته های پوششی سطحی رو از غده معده جدا کرده ؟! خب یاخته های پوششی سطحی هم موسین و بیکربنات ترشح میکنن پس غده ان .،
-
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
@زیست -
-
سلام دوستان ، غده به هرچیزی گفته میشه که ترشح داشته باشه خب! پس چرا کتاب اومده و یاخته های پوششی سطحی رو از غده معده جدا کرده ؟! خب یاخته های پوششی سطحی هم موسین و بیکربنات ترشح میکنن پس غده ان .،
Reza Dolatsha
سلام غده به چیزی میگن که یچیزی رو توی خون ترشح کنه...
از اونجا که یاخته های حفره معده ترشحشون رو وارد خون نمیکنن پس غده نیستن .
موفق باشین -
Reza Dolatsha
سلام غده به چیزی میگن که یچیزی رو توی خون ترشح کنه...
از اونجا که یاخته های حفره معده ترشحشون رو وارد خون نمیکنن پس غده نیستن .
موفق باشینمحمد فواد غده هم برون ریز هست هم درون ریز ، بیشتر یاخته های معده هم از نوع برون ریز هستند که ترشحاتشون وارد حفرات میشه .
-
-
Reza Dolatsha
غده یا درون ریزه یا برون ریز
غده درون ریز غده ای هست که ترشحاتشو به خون میریزه
غده برون ریز غده ای هست که ترشحاتشو به مجرا یا مجرا هایی ازاد میکنه....
در معده اون فرو رفتگی ها غده هستند که ترشحاتشو وارد مجرا میکنه سطحی ها جزو غده نیستند
و اینکه الزاما هر یاخته که ترشح داره غده نیست که اونجوری همه یاخته ها غده اند(چون همشون کربن دی اکسید به خون پس میدن و از خون مواد دریافت میکنند) -
-
Reza Dolatsha
در معده اون فرو رفتگی ها غده هستند که ترشحاتشو وارد مجرا میکنه سطحی ها جزو غده نیستند
و اینکه الزاما هر یاخته که ترشح داره غده نیست که اونجوری همه یاخته ها غده اند(چون همشون کربن دی اکسید به خون پس میدن و از خون مواد دریافت میکنند) -
Reza Dolatsha
و اینکه الزاما هر یاخته که ترشح داره غده نیست که اونجوری همه یاخته ها غده اند(چون همشون کربن دی اکسید به خون پس میدن و از خون مواد دریافت میکنند)Mahan Xodayi 2
اینجا بنظرم ی تکمیلی میخاد
اینکه درون ریز الزاما غده نیست میتونه یک یاخته باشه که به تنهایی هورمون ازاد میکنه به خون اون میشه یاخته درون ریز
مثل یاخته ازاد کننده درون غده معده که یاخته درون ریزه گاسترین ازاد میکنه
اما ی سری جاها چندتا یاخته درون ریز دور هم جمع میشن که بهشون میگیم غده درون ریز مثل غده درون ریز واقع در پانکراس که انسولین ترشح میکنن -
Mahan Xodayi 2
بسیار قانع کننده@fazel-zakeri
-
Mahan Xodayi 2
اینجا بنظرم ی تکمیلی میخاد
اینکه درون ریز الزاما غده نیست میتونه یک یاخته باشه که به تنهایی هورمون ازاد میکنه به خون اون میشه یاخته درون ریز
مثل یاخته ازاد کننده درون غده معده که یاخته درون ریزه گاسترین ازاد میکنه
اما ی سری جاها چندتا یاخته درون ریز دور هم جمع میشن که بهشون میگیم غده درون ریز مثل غده درون ریز واقع در پانکراس که انسولین ترشح میکننMahan Xodayi 2 مرسی داداش عالی
-
Mahan Xodayi 2 مرسی داداش عالی
Reza Dolatsha خواهش میکنم:)
-
@fazel-zakeri
Mahan Xodayi 2 یه سوال دیگه اون یاخته هایی که با رنگ قرمز کشیده با بنفشا چه فرقی دارن ؟
-
Mahan Xodayi 2 یه سوال دیگه اون یاخته هایی که با رنگ قرمز کشیده با بنفشا چه فرقی دارن ؟
Reza Dolatsha شکلا عوض شده فک کنم عکسو بفرسین بی زحمت
-
Mahan Xodayi 2 در غده معده ؟!
گفته است:
طبق شکل ما هر نوع یاخته رو با یک رنگ نشون داده قرمزا یاخته سازنده ماده مخاطی اند
بنفشا یاخته اصلی هستند یعنی پروتئاز و لیپاز میسازناگر عوض شده رنگ و شکل بحث چیز دیگس
-
Mahan Xodayi 2
بفرما
-
Mahan Xodayi 2
بفرما
Reza Dolatsha بله همون که گفتم عوض نشده
-
Mahan Xodayi 2 در غده معده ؟!
گفته است:
طبق شکل ما هر نوع یاخته رو با یک رنگ نشون داده قرمزا یاخته سازنده ماده مخاطی اند
بنفشا یاخته اصلی هستند یعنی پروتئاز و لیپاز میسازناگر عوض شده رنگ و شکل بحث چیز دیگس
Mahan Xodayi 2 اها یعنی میخواد نشون بده که ( برخی ) یاخته های غده معده ماده مخاطی میسازن ؟
-
Mahan Xodayi 2 اها یعنی میخواد نشون بده که ( برخی ) یاخته های غده معده ماده مخاطی میسازن ؟
Reza Dolatsha خب اینکه بله
ولی اون یاخته قرمزا کلا اسمش سازنده ماده مخاطیه