کدوم یکی؟
-
سلام سوالش چیه؟ و چرا دنبال چنین چیزی هستی؟
-
سلام سوالش چیه؟ و چرا دنبال چنین چیزی هستی؟
Mr Unknown XD
سوالش در واقع اینه که مثلا یه عدد که ریشه دقیقی نداره و بین دوتا عدد با ریشه دقیق هست به کدوم نزدیکتره.
کتاب با این روش رفته جواب داده ولی تو کمک درسی نوشته اینجوری نه. -
این یکی دیگه از سوالای کتابه که خود مفهوم اون رادیکال رو بلدم منظور سوال چیه؟ باید مثال بزنیم یا زبان ریاضی؟
آخه این عبارت برای فرجه فرد درسته ولی فرجه زوج در صورتی درسته که عدد زیر رادیکال مثبت باشه و الا تعریف نشدس. نکته اش اینه منظور سوال چیه؟ -
این یکی دیگه از سوالای کتابه که خود مفهوم اون رادیکال رو بلدم منظور سوال چیه؟ باید مثال بزنیم یا زبان ریاضی؟
آخه این عبارت برای فرجه فرد درسته ولی فرجه زوج در صورتی درسته که عدد زیر رادیکال مثبت باشه و الا تعریف نشدس. نکته اش اینه منظور سوال چیه؟Mehrsa 14 در کدوم یکی؟
گفته است:
آخه این عبارت برای فرجه فرد درسته ولی فرجه زوج در صورتی درسته که عدد زیر رادیکال مثبت باشه و الا تعریف نشدس. نکته اش اینه منظور سوال چیه؟سلام دوباره نه این نکته زوجو فرد نمیشناسه برای هر چیزی درست هست قبلا داخل یک تاپیکی هم نوشتمش،، اما اینجا میگم دوباره
ببین یک عبارت قبل از اینکه به ما داده بشه تعریف میشه یعنی
ریشه ان ام( Rishe n om) عدد a قبول داری هر چی باشه ما وقتی بهمون بدم یعنی اوکی هست و تعریف شده یعنی خودش در نظر گرفته اگر ان زوج باشه فلاه مدل اگر ان فرد باشه فلان مدل حالا به توان n که برسه میایم و اون رادیکال یا فرجه رو ورمیداریم پس هیچ مشکلی ندارن
اون سوال نزدیک تر به کدوم عددو میام فکر میکنم -
Mehrsa 14 در کدوم یکی؟
گفته است:
آخه این عبارت برای فرجه فرد درسته ولی فرجه زوج در صورتی درسته که عدد زیر رادیکال مثبت باشه و الا تعریف نشدس. نکته اش اینه منظور سوال چیه؟سلام دوباره نه این نکته زوجو فرد نمیشناسه برای هر چیزی درست هست قبلا داخل یک تاپیکی هم نوشتمش،، اما اینجا میگم دوباره
ببین یک عبارت قبل از اینکه به ما داده بشه تعریف میشه یعنی
ریشه ان ام( Rishe n om) عدد a قبول داری هر چی باشه ما وقتی بهمون بدم یعنی اوکی هست و تعریف شده یعنی خودش در نظر گرفته اگر ان زوج باشه فلاه مدل اگر ان فرد باشه فلان مدل حالا به توان n که برسه میایم و اون رادیکال یا فرجه رو ورمیداریم پس هیچ مشکلی ندارن
اون سوال نزدیک تر به کدوم عددو میام فکر میکنمMr Unknown XD
خیلی ممنونم لطف کردین
الان این شکلی جواب این سوال میشه؟
-
Mr Unknown XD
خیلی ممنونم لطف کردین
الان این شکلی جواب این سوال میشه؟
Mehrsa 14 نه نه متن رو با غلظت بدی خوندی،،،،، ببین
از اول میگم دقیق با هم بخونیم ، فکر میکنم تو مشکلی نداری و فهمیدی من منظورم این بود نیاز به قدرمطلق نداره که البته تو هم قدرمطلقی نمیذاشتی ، یعنی مثلا رادیکال a رو اگر به توان دو برسونیم نیازی به قدرمطلق نیستش
چرا؟؟ چون وقتی بهت میگن رادیکال a یعنی چی؟ یعنی این عبارت تعریف شده خب یعنی چی؟ یعنی اینکه a بزرگتر مساوی صفر هست خب پس به توان دو که برسه عدد مثبتی هستش و نیاز به قدرمطلق نداره حتی اگر هم بذاری خودتو اذیت کردی،،،
یک مورد دیگه گفتی این الان این نکته اون صفحه که فرستاده بودی منظورش چیه؟؟ منظورش اینه وقتی به توان رسید راحت خط میزنیش اگر منظورت بررسی دقیق ترش هست که ژوج و فرد رو باید حواسمون باشه اره درست میگی
باید به دامنش هم توجه کنیم که تعریف بشه نمیشه و این کارا
اون سوال دیگت فکر میکنم اثباتش سخت هست زیاد سعی کردم پارامتری ور برم ببینم به کدوم عدد نزدیکتره ولی به نتیجه ای نرسیدم
همچنان فکر میکنم چیزی شد میگمش
-
Mehrsa 14 نه نه متن رو با غلظت بدی خوندی،،،،، ببین
از اول میگم دقیق با هم بخونیم ، فکر میکنم تو مشکلی نداری و فهمیدی من منظورم این بود نیاز به قدرمطلق نداره که البته تو هم قدرمطلقی نمیذاشتی ، یعنی مثلا رادیکال a رو اگر به توان دو برسونیم نیازی به قدرمطلق نیستش
چرا؟؟ چون وقتی بهت میگن رادیکال a یعنی چی؟ یعنی این عبارت تعریف شده خب یعنی چی؟ یعنی اینکه a بزرگتر مساوی صفر هست خب پس به توان دو که برسه عدد مثبتی هستش و نیاز به قدرمطلق نداره حتی اگر هم بذاری خودتو اذیت کردی،،،
یک مورد دیگه گفتی این الان این نکته اون صفحه که فرستاده بودی منظورش چیه؟؟ منظورش اینه وقتی به توان رسید راحت خط میزنیش اگر منظورت بررسی دقیق ترش هست که ژوج و فرد رو باید حواسمون باشه اره درست میگی
باید به دامنش هم توجه کنیم که تعریف بشه نمیشه و این کارا
اون سوال دیگت فکر میکنم اثباتش سخت هست زیاد سعی کردم پارامتری ور برم ببینم به کدوم عدد نزدیکتره ولی به نتیجه ای نرسیدم
همچنان فکر میکنم چیزی شد میگمش
Mr Unknown XD
خیلی ممنون آره الان متوجه شدم شما تفاوت دو تا حالت بالایی و پایینی رو داشتین میگفتین.والا راستش نکته نبود تمرین خود کتابه ولی یکم بد گفته سوالو پارسال چون کلا مجازی بود بعضی وقتا تمرینا حل نمیشد سرکلاس چک نکردمش مطمئن نبودم از جوابش که دقیقا چی میخواد ازمون.
خیلی ممنون دستتون درد نکنه
سوال اولی آره یکمی نکته اش عجیبه که چرا حرف کتاب و اون تسته فرق دارن با هم