شیمی کات کبود
-
سلام دوستان سوالم اینه با توجه به این جمله در انتهای واکنش چیزی از میله فلزی نمیمونه دیگه ؟؟؟؟
-
-
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم-پرو
-
-
-
سلام دوستان سوالم اینه با توجه به این جمله در انتهای واکنش چیزی از میله فلزی نمیمونه دیگه ؟؟؟؟
Reza Dolatsha
سلام وقت بخیر
نه ببینید منظورش این هستش که وقتی یک مول آهن از اون میله آهنی مصرف میشه ۵۶ گرم از جرم میله آهنی کم میشه حالا ما نمیدونیم که خود اون میله آهنی چند مول بوده یا چند گرم بوده که بیاین بگین که اون میله به طور کامل مصرف میشه یا %(#ff0000)[به طور کامل مصرف نمیشه] و فکر می کنم این قضیه که میله کامل مصرف بشه یا نه تو روند حل مسئله %(#ff0000)[تاثیری نداشته باشه] حالا اگه واقعاً مهم هستش روی سوال رو کامل بفرستید
حالا باز شما هم نظرتون رو بگید
Mahan Xodayi 2 -
Reza Dolatsha
سلام وقت بخیر
نه ببینید منظورش این هستش که وقتی یک مول آهن از اون میله آهنی مصرف میشه ۵۶ گرم از جرم میله آهنی کم میشه حالا ما نمیدونیم که خود اون میله آهنی چند مول بوده یا چند گرم بوده که بیاین بگین که اون میله به طور کامل مصرف میشه یا %(#ff0000)[به طور کامل مصرف نمیشه] و فکر می کنم این قضیه که میله کامل مصرف بشه یا نه تو روند حل مسئله %(#ff0000)[تاثیری نداشته باشه] حالا اگه واقعاً مهم هستش روی سوال رو کامل بفرستید
Mahan Xodayi 2@soniaaa آره منظورشون رو فهمیدم ، به ازای هر یک مول که تیغه آهنی با محلچل چاکنش داده و به ترکیب اضافه شده ، ۵۶ گرم جرم تیغه کاهش یافته و به کحلول اضافه شده ( برای همینم رنگ به سبزی میره چون آهن ۲ بار مثبت به محلول اشافه شده ...
ممنون از توضیح شما -
@soniaaa آره منظورشون رو فهمیدم ، به ازای هر یک مول که تیغه آهنی با محلچل چاکنش داده و به ترکیب اضافه شده ، ۵۶ گرم جرم تیغه کاهش یافته و به کحلول اضافه شده ( برای همینم رنگ به سبزی میره چون آهن ۲ بار مثبت به محلول اشافه شده ...
ممنون از توضیح شماReza Dolatsha غلط املاییام
-
Reza Dolatsha
سلام وقت بخیر
Mahan Xodayi 2@soniaaa
بنظرتون تحلیل گرینه ۲ غلط نیست چون دستگاه مرکزی مغز و نخاعه ، اعصاب مگه محیطی نبودن -
@soniaaa آره منظورشون رو فهمیدم ، به ازای هر یک مول که تیغه آهنی با محلچل چاکنش داده و به ترکیب اضافه شده ، ۵۶ گرم جرم تیغه کاهش یافته و به کحلول اضافه شده ( برای همینم رنگ به سبزی میره چون آهن ۲ بار مثبت به محلول اشافه شده ...
ممنون از توضیح شماReza Dolatsha
خواهش میکنم -
@soniaaa
بنظرتون تحلیل گرینه ۲ غلط نیست چون دستگاه مرکزی مغز و نخاعه ، اعصاب مگه محیطی نبودنReza Dolatsha
به متن کتاب دقت کنید
گفته دستگاه عصبی مرکزی %(#ff0000)[شامل] مغز و نخاع است که مراکز نظارت بر فعالیت های بدن انداز این جمله میشه استنباط کرد که دستگاه عصبی مرکزی فقط شامل مغز و نخاع نیست و چیز های دیگه ای هم داره
بعد متن کتاب گفته بخشی از دستگاه عصبی که مغز و نخاع را به بخشهای دیگر مرتبط میکنه دستگاه عصبی محیطی نام دارد
از این جمله هم میتونیم استنباط کنیم که اعصابی که مغز و نخاع را به همدیگه مرتبط می کند در دستگاه عصبی محیطی جایی ندارنفک کنم واضح شد الان براتون
باز اگر متوجه نمیشین دوستانو منشن کنیم -
Reza Dolatsha
به متن کتاب دقت کنید
گفته دستگاه عصبی مرکزی %(#ff0000)[شامل] مغز و نخاع است که مراکز نظارت بر فعالیت های بدن انداز این جمله میشه استنباط کرد که دستگاه عصبی مرکزی فقط شامل مغز و نخاع نیست و چیز های دیگه ای هم داره
بعد متن کتاب گفته بخشی از دستگاه عصبی که مغز و نخاع را به بخشهای دیگر مرتبط میکنه دستگاه عصبی محیطی نام دارد
از این جمله هم میتونیم استنباط کنیم که اعصابی که مغز و نخاع را به همدیگه مرتبط می کند در دستگاه عصبی محیطی جایی ندارنفک کنم واضح شد الان براتون
باز اگر متوجه نمیشین دوستانو منشن کنیم@soniaaa نه والا اولین تست هست که دیدم اینو گفته
️ بقیه بچه ها هم نظر بدین ... لطفا
-
Reza Dolatsha
سلام وقت بخیر
Mahan Xodayi 2@soniaaa بله کاملا درست میگین
فک کنم ایشون با اون جرم مولی و اینا اشتباه گرفتن -
@soniaaa بله کاملا درست میگین
فک کنم ایشون با اون جرم مولی و اینا اشتباه گرفتنMahan Xodayi 2
بله اگ امکانش هست اونیکی سوالشونم ببینید همین پایین من توضیح دادم متوجه نشدن -
@soniaaa
بنظرتون تحلیل گرینه ۲ غلط نیست چون دستگاه مرکزی مغز و نخاعه ، اعصاب مگه محیطی نبودنReza Dolatsha
سلام
اول اینکه کاش برای این سوال در بخش زیست تایپیک میزدین
دوم در مورد سوالتون اعصاب بویایی و بینایی جزو اعصاب مغزی اند...
نکته دیگه ای که باید توجه میشد به اون اعصاب مختلف نوشته
اعصاب مختلف یعنی چی؟ما سه نوع اعصاب محیطی میتونیم ببینیم اعصاب حسی که از اندام ها ویا... پیام میارن
اعصاب حرکتی که از مغز و نخاع پیام میبرن
و اعصاب مختلط که اینو دو اعصاب باهم قاطی شدن
امیدوارم متوجه شده باشین -
Reza Dolatsha
سلام
اعصاب مختلف یعنی چی؟ما سه نوع اعصاب محیطی میتونیم ببینیم اعصاب حسی که از اندام ها ویا... پیام میارن
امیدوارم متوجه شده باشینMahan Xodayi 2 آره دیگ خب اینا همشون اعصاب دستگاه عصبی محیطی هستن ، مرکزی چکارس اون که فقط بخش سفید و خاکستری و بافت عصبیه کلش
-
Reza Dolatsha
سلام
امیدوارم متوجه شده باشینMahan Xodayi 2
ببخشید جواب منو خوندین ب نظرتون اونطوری نمیشه گفت؟ -
Mahan Xodayi 2
ببخشید جواب منو خوندین ب نظرتون اونطوری نمیشه گفت؟@soniaaa بله من در جهت تکمیل شما گفتم اونم درسته
-
Mahan Xodayi 2 آره دیگ خب اینا همشون اعصاب دستگاه عصبی محیطی هستن ، مرکزی چکارس اون که فقط بخش سفید و خاکستری و بافت عصبیه کلش
Reza Dolatsha
من ی نکته نوشته بودم هر چی گشتم پیدا نکردم ولی تو نت بود ببینید
اینم همونه میگه که اعصاب بویایی و بینایی مرکزین -
@soniaaa بله من در جهت تکمیل شما گفتم اونم درسته
Mahan Xodayi 2
آها مرسی لطف کردین زحمت شد