سوال از همانند سازی
-
**سلام . ** امیدوارم حالتون خوب باشه.
ببخشید یک سوال داشتم راجب همانند سازی . در یوکاریوت ها درون هسته سلول حباب همانندسازی تک جهته آیا دیده میشود؟؟ آیا همانند سازی DNA خطی ، فقط و همواره به صورت دو جهتی صورت میگیرید ؟؟ -
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
ببخشید یک سوال داشتم راجب همانند سازی . در یوکاریوت ها درون هسته سلول حباب همانندسازی تک جهته آیا دیده میشود؟؟ آیا همانند سازی DNA خطی ، فقط و همواره به صورت دو جهتی صورت میگیرید ؟؟Saman 2000 سلام به آلاخونه خوش اومدی
برای دیدهشدن تاپیکت از منشنکردن استفاده کن و اگر روشش رو نمیدونی حتما این جا رو بخون: منشنکردن گروهها
و هر تاپیک رو باتوجه به موضوعی که داره توی دستۀ مناسب خودش ایجاد کن، اگر نیاز به راهنمایی بیشتر داری این جا رو بخون: پرسيدن سوال و یا انتشار مطالب مفید و آموزشی در آلاخونه -
ببخشید یک سوال داشتم راجب همانند سازی . در یوکاریوت ها درون هسته سلول حباب همانندسازی تک جهته آیا دیده میشود؟؟ آیا همانند سازی DNA خطی ، فقط و همواره به صورت دو جهتی صورت میگیرید ؟؟Saman 2000
سلام این نکته رو من تو کتاب خودم به نوعی به صورت جمع بندی نوشته بودم امیدوارم کمکتون کنه
و اینکه شاید براتون سوال شه چرا برا یوکاریوت نوشتم نه صرفا هسته ش که دلیلش اینه اگه تستای کنکور ۹۸ رو بررسی کنین میتوکندری و کلروپلاستو تو بعضی سوالا که اطلاعاتی تو کتاب درموردش نداده در نظر نمیگیرن مگه اینکه تاکید خاصی باشه یا نکته ای باشه که خود کتاب بحث کرده باشه
هر چند به هر حال سوال شما درمورد دنای خطی بود -
ببخشید یک سوال داشتم راجب همانند سازی . در یوکاریوت ها درون هسته سلول حباب همانندسازی تک جهته آیا دیده میشود؟؟ آیا همانند سازی DNA خطی ، فقط و همواره به صورت دو جهتی صورت میگیرید ؟؟Saman 2000 سلام
همانند سازی در همه یوکاریوت ها 2 جهته
یعنی حباب همانند سازی تک جهته نداریم -
ببخشید یک سوال داشتم راجب همانند سازی . در یوکاریوت ها درون هسته سلول حباب همانندسازی تک جهته آیا دیده میشود؟؟ آیا همانند سازی DNA خطی ، فقط و همواره به صورت دو جهتی صورت میگیرید ؟؟Saman 2000
حباب که کل اون قسمت رو میگند
یه حباب هست -
سلام . ممنون از همه تون . جواب سوالمو گرفتم .