کنکورت رو شروع کردی؟
-
سلام به آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
تو این روزای گرم تابستونی چیکار می کنید با درس ها؟
بچه های کنکوری ۱۴۰۲ کنکورتون رو شروع کردین؟ کدوم یکی از موارد بالا بودین؟
می تونین این پایین تو پست ها بیشتر برامون بنویسین@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402نوشتهشده در ۳۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an نحن منتظرون
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تست های کتاب ها و فرسنگ ها رو خوب میزنیما ولی طراحان کانون مریخی اند و از ناکجا آباد سوال میارن
-
تست های کتاب ها و فرسنگ ها رو خوب میزنیما ولی طراحان کانون مریخی اند و از ناکجا آباد سوال میارن
Amir ali Nikfard قلم چی که همیشه به سخت بودنش معروف بوده،گزینه دو بهتر نیست به نظرت؟
-
Amir ali Nikfard قلم چی که همیشه به سخت بودنش معروف بوده،گزینه دو بهتر نیست به نظرت؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۱ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdi-najafi-2 نمیدونم ولی کانون به خاطر جامعه آماریش بهتره
-
راستش من از 22 خرداد فک کنم شروع کردم. ساعت مطالعمم از 5 6 ساعت خالص ب 10 ساعت خالص رسوندم (وگرنه 10 ساعت از همون اول پایه ثابت بود الان کردم 12 ساعت) امیدوارم تو درسام کیفیتم بالا تر از کمیت بوده باشه هعی..
Michael Vey
موفق باشی
می تونی کیفیتش رو از درصد تست هایی که میزنی ببینی
از بچه های راه ابریشم پرو هم که هستی
آزمون هاش رو حتما شرکت کن -
@M-an ممنونم خانم مدیر واسه دعای قشنگتون ولی فعلا واسه پشت موندن داریم برنامه میریزیم
ببینیم خدا چی میخواد -
سلام به آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
تو این روزای گرم تابستونی چیکار می کنید با درس ها؟
بچه های کنکوری ۱۴۰۲ کنکورتون رو شروع کردین؟ کدوم یکی از موارد بالا بودین؟
می تونین این پایین تو پست ها بیشتر برامون بنویسین@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۱ تیر ۱۴۰۱، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saeid-Zareسلام . افرین به فکر آیندتون باشید خیلیا هستن که به این عادت بد مبتتلا هستن ولی ترک کردن .شما هم میتونید .فکرتونم درگیر اینکه وای حافظم اینا کم شده و خستم
اینا نکنید .مطمئن باشید خدا کمکتون میکنه .ولی انصافا از یاد خدا غافل نشید -
Michael Vey
موفق باشی
می تونی کیفیتش رو از درصد تست هایی که میزنی ببینی
از بچه های راه ابریشم پرو هم که هستی
آزمون هاش رو حتما شرکت کننوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۱، ۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an بله حتما. ممنونم
-
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an انشاالله
-
این پست پاک شده!
Saeid Zare
خسته نباشید دلوار ماشاالله به این جُربوزه(والا منم نمیدونم چجوری نوشته میشه)
خیلی هستن حتی جرأت گفتنشم ندارند، با توکل به خدا بهترین نتایج رو برای خودتون رقم بزنید