سر خط خبرها: چاپار یا فرسنگ؟!
-
@Elham650 مثل من
دقیقا منم چون پایه ضعیفی دارم حتی اگر کتابای دوازدهم رو بخونم مخصوصا زیست اصلا متوجه نمیشم پس مجبورم اول پایه رو قوی کنم بعد جمع بندی کنمزینب امیدی پایه رو خوب بخون در طول سال تسلط رو تو پایه ببر بالا در کنار دوازدهم
-
زینب امیدی پایه رو خوب بخون در طول سال تسلط رو تو پایه ببر بالا در کنار دوازدهم
@Elham650 عجیبه ک همه یکصدا همینو میگن و وقتی میام بهشون میگم میگن چرته همین ک ما گفتیم!!!!
-
زینب امیدی پایه رو خوب بخون در طول سال تسلط رو تو پایه ببر بالا در کنار دوازدهم
@Elham650 ان شاءالله که بتونم
من دهم رو که حضوری رفتم اصلا معلم هامون حتی توضیحات کتاب رو هم به زور واسمون میگفتن و عملا هیچ تلاش و اشتیاقی برای دانش آموز نبود و منم ضعیف شدم و یازدهم رو بزرگسالان خوندم که اونم در حد یه نمره قبولی خوندم و هیچی یادم نمونده
حالا با راه ابریشم میخوام خودمو تقویت کنم امیدوارم بتونم از پسش بر بیام -
@Elham650 عجیبه ک همه یکصدا همینو میگن و وقتی میام بهشون میگم میگن چرته همین ک ما گفتیم!!!!
Michael Vey ببین اونا که نه کنکور میخوان بدن نه از سیاست ها و طرح سوالات خبر دارند پس تو اصل رو بر این بذار که طبق تجربیات کنکوریا پیش بری و اشتباه اونا رو تکرار نکنی
-
Michael Vey آره عجیبه
اونوقت کسی تو تابستون ۱۲ رو تموم کنه در طول سال تحصیلی ممکنه خیلی بهش سخت بگذره چون حجم زیادی خونده قبلا ممکنه یجورایی وقت زیاد بیاره یا درسها واسش تازگی نداشته باشه و زیاد میلی به درس خوندن نداشته باشه و وقتشو هدر بده
البته استثنا هم داریم -
@Elham650 ان شاءالله که بتونم
من دهم رو که حضوری رفتم اصلا معلم هامون حتی توضیحات کتاب رو هم به زور واسمون میگفتن و عملا هیچ تلاش و اشتیاقی برای دانش آموز نبود و منم ضعیف شدم و یازدهم رو بزرگسالان خوندم که اونم در حد یه نمره قبولی خوندم و هیچی یادم نمونده
حالا با راه ابریشم میخوام خودمو تقویت کنم امیدوارم بتونم از پسش بر بیامزینب امیدی انشالله به چیزی که میخوای میرسی
فقط پیوسته،درست و اصولی درس بخون -
زینب امیدی انشالله به چیزی که میخوای میرسی
فقط پیوسته،درست و اصولی درس بخون@Elham650 ان شاالله ممنونم امیدوارم شما هم بهترینها نصیبتون بشه
-
Michael Vey ببین اونا که نه کنکور میخوان بدن نه از سیاست ها و طرح سوالات خبر دارند پس تو اصل رو بر این بذار که طبق تجربیات کنکوریا پیش بری و اشتباه اونا رو تکرار نکنی
زینب امیدی میدونی چقد باهاشون حرف زدم و چند بار اخر بحث بهم گفتم هیچی نمیشم؟
-
Michael Vey آره عجیبه
اونوقت کسی تو تابستون ۱۲ رو تموم کنه در طول سال تحصیلی ممکنه خیلی بهش سخت بگذره چون حجم زیادی خونده قبلا ممکنه یجورایی وقت زیاد بیاره یا درسها واسش تازگی نداشته باشه و زیاد میلی به درس خوندن نداشته باشه و وقتشو هدر بده
البته استثنا هم داریم@Elham650 هوفف
-
@Elham650 هوفف
Michael Vey مگه ازت گزارش کار میخوان؟
از کجا میدونن پایه میخونی یا ۱۲ -
از کجا میدونن پایه میخونی یا ۱۲@Elham650 گزارش کار میخوان
-
از کجا میدونن پایه میخونی یا ۱۲@Elham650 و هرسری دارم فیلم میبینم میان بالای سرم میگن داری دوازدهم میخونی دیگ؟ :|
-
@Elham650 و هرسری دارم فیلم میبینم میان بالای سرم میگن داری دوازدهم میخونی دیگ؟ :|
Michael Vey باورم نمیشه
-
Michael Vey باورم نمیشه
@Elham650 خودمم... :|
-
سلام اگر وقتت کمه که چاپار رو ببین و یک نگاهی هم به جزوه بنداز. دبیرا نکات تو فرسنگ ها رو تو جزوه دارن
-
سلام اگر وقتت کمه که چاپار رو ببین و یک نگاهی هم به جزوه بنداز. دبیرا نکات تو فرسنگ ها رو تو جزوه دارن
Amir ali Nikfard اخه بعضی دبیرا تو فیلما نکات بیشتر و بهتری میگن.. از اینش میترسم
-
@Elham650 اتفاقا با 4 برابر میبینم!
پ.ن: همذاه با نکته برداریا.. عین بز نگا نمیکنم فق میفهمم چی میگن
-
Michael Vey چهار برابر!!!چجوری؟من دو برابرم به زور میفهمم
البته آقای طلوعی انقدر آروم حرف میزنن رو دو برابر میذاری انگار تازه حالت عادیه حرف زدنشونهرو یه برابر انگار اسلوموشن شده
@mahdi-najafi-2 اووففف دقیقا... برا توهم اقای طلوعی تو داشبوردت نیست و مجبوری از محصولات ببینی؟ کاش تو داشبورد بود این بنده خدا رو 3 4 برابر میکردم:|
-
@mahdi-najafi-2 اووففف دقیقا... برا توهم اقای طلوعی تو داشبوردت نیست و مجبوری از محصولات ببینی؟ کاش تو داشبورد بود این بنده خدا رو 3 4 برابر میکردم:|
-
Michael Vey
نه عزیزم تو داشبورد هست
منتها تو قسمت رشته ریاضی باید دنبالش بگردی