سر خط خبرها: چاپار یا فرسنگ؟!
-
Michael Vey چه جالب منم دوازدهم رو میخونم تا پایان تابستان باید تموم کنم باید
Shayan Eskandari فق دوازدهم یا پایه هم میخونی؟
-
زینب امیدی دقیییییقاااا
Michael Vey پولم که دادم دیگه خودت تا تهش برو چقدر حیاتی تر شده
میخوام همه فیلما رو ببینم که حتی هزارتومن هم حروم نشه خدایی ناکرده
-
Shayan Eskandari فق دوازدهم یا پایه هم میخونی؟
Michael Vey
هردو
ذهنیت خانواده شما چیه برای خواندن دوازدهم ؟ -
زینب امیدی دقیییییییییییقاا چق منی توو
-
منم
-
زینب امیدی دقیییییییییییقاا چق منی توو
Michael Vey خدایا ما رو ببخشه که اینقدر خسیس هستیم حاضریم خودمونو پای فیلم خفه کنیم ولی پولمون حروم نشه
-
Shayan Eskandari حالا من جدای از شوخی چون بزرگسالان دبیرستانم رو خوندم پایم صعیفه و مجبورم بشینم همه رو ببینم خیلی هم علاقه به درس دارم ولی زندگیه شخصیم جوریه که باید از آسایشم بزنم تا وقت بیارم بخونم 🥲
-
Michael Vey
هردو
ذهنیت خانواده شما چیه برای خواندن دوازدهم ؟Shayan Eskandari هوفف.. میگن تو ک دهم یازدهمو هزار بار خوندی دوازدهمو بخون وقت کم نیاری.. ولی این چن تا مشکل داره
اولا من پایم بخاطر مدارس مجازی خیلی عالی نیس
دوما من ازمون گزینه دو میدم ک از دهم و یازدهمه چجوری ب هردو برسمم.. حداقل تو تابستون کاش ازمون برام ثبت نام نمیکردین ی برنامه قشنگ میریختم ولی الان کلا برنامه خودم و گزینه دو و خانواده و مشاور راه ابریشم و خود ترتیب راه ابریشم قاطی شده نمد چ کنم:| -
Parsa Nm ن منظورم فق اقای طلوعی نبود همه درسا منظورمه.. با همدیگه حجمش زیاده ی نمه
Michael Vey مخصوصا شیمی
پیشنهاد میکنم برای مسائل از تتای مسائل استاد صنیعی استفاده کن.بعد بیا برای تمرین از تست های راه ابریشم استفاده کن (البته من داخل شیمی خیلی موفق نبودم)
حفظیا رو هم خودت از رو جزوه راه ابریشم بخون (استاد هم نکته اضافی خیلی نمیگه بیشتر از رو جزوه میخونن)
-
Michael Vey خدایا ما رو ببخشه که اینقدر خسیس هستیم حاضریم خودمونو پای فیلم خفه کنیم ولی پولمون حروم نشه
زینب امیدی تنسینشلسنمی دقییقااا اصن دلم نمیاد وقتی با یچی پول دادم تا قرون اخرش ازش استف نکنم
-
Shayan Eskandari حالا من جدای از شوخی چون بزرگسالان دبیرستانم رو خوندم پایم صعیفه و مجبورم بشینم همه رو ببینم خیلی هم علاقه به درس دارم ولی زندگیه شخصیم جوریه که باید از آسایشم بزنم تا وقت بیارم بخونم 🥲
زینب امیدی هوم منم علاقع دارم یجورایی ولی این پایه ینمه ضعیف و حجم زیاد فیلما کارو سخت میکنه.. هوفف
-
Michael Vey مخصوصا شیمی
پیشنهاد میکنم برای مسائل از تتای مسائل استاد صنیعی استفاده کن.بعد بیا برای تمرین از تست های راه ابریشم استفاده کن (البته من داخل شیمی خیلی موفق نبودم)
حفظیا رو هم خودت از رو جزوه راه ابریشم بخون (استاد هم نکته اضافی خیلی نمیگه بیشتر از رو جزوه میخونن)
Parsa Nm هعععی..
-
Shayan Eskandari هوفف.. میگن تو ک دهم یازدهمو هزار بار خوندی دوازدهمو بخون وقت کم نیاری.. ولی این چن تا مشکل داره
دوما من ازمون گزینه دو میدم ک از دهم و یازدهمه چجوری ب هردو برسمم.. حداقل تو تابستون کاش ازمون برام ثبت نام نمیکردین ی برنامه قشنگ میریختم ولی الان کلا برنامه خودم و گزینه دو و خانواده و مشاور راه ابریشم و خود ترتیب راه ابریشم قاطی شده نمد چ کنم:|Michael Vey یه نفس بگیر 🥲چقدر برنامه
بشین بخون و پای کتاب فسیل بشو فردا خدایی ناکرده قبول نشدی نگن اینهمه هزینه کردیم بر بادفنا رفت🥲 -
Michael Vey یه نفس بگیر 🥲چقدر برنامه
بشین بخون و پای کتاب فسیل بشو فردا خدایی ناکرده قبول نشدی نگن اینهمه هزینه کردیم بر بادفنا رفت🥲زینب امیدی اوففف همینه دیگ.. بین این همه برنامه گیر افتادم.. چرا این خانواده دس از سرم برنمیدارن ی نفس بگیرم ببینم چیکار کنم:|| بابااا مگه شما میخواین کنکور بدین ک توصیه های درخشان میدین.. وحح
-
Shayan Eskandari هوفف.. میگن تو ک دهم یازدهمو هزار بار خوندی دوازدهمو بخون وقت کم نیاری.. ولی این چن تا مشکل داره
دوما من ازمون گزینه دو میدم ک از دهم و یازدهمه چجوری ب هردو برسمم.. حداقل تو تابستون کاش ازمون برام ثبت نام نمیکردین ی برنامه قشنگ میریختم ولی الان کلا برنامه خودم و گزینه دو و خانواده و مشاور راه ابریشم و خود ترتیب راه ابریشم قاطی شده نمد چ کنم:|Michael Vey این اشتباه نکن که تا پایه رو مسلط نشدی بری ۱۲ بخونی
خیلی از مشکلاتی که دوازدهمیا دارن بخاطر اینه که پایه رو خوب نخوندن و از پس بعضی سوالای ۱۲ ممکنه بر نیان
تا حدی پایه رو ببند و باقی وقت بذار پیشخوانی ۱۲ -
Michael Vey این اشتباه نکن که تا پایه رو مسلط نشدی بری ۱۲ بخونی
خیلی از مشکلاتی که دوازدهمیا دارن بخاطر اینه که پایه رو خوب نخوندن و از پس بعضی سوالای ۱۲ ممکنه بر نیان
تا حدی پایه رو ببند و باقی وقت بذار پیشخوانی ۱۲@Elham650 همین دیگه.. خودمم همین فکرو میکنم.. خانواده ول نمیکنهههه
-
زینب امیدی اوففف همینه دیگ.. بین این همه برنامه گیر افتادم.. چرا این خانواده دس از سرم برنمیدارن ی نفس بگیرم ببینم چیکار کنم:|| بابااا مگه شما میخواین کنکور بدین ک توصیه های درخشان میدین.. وحح
Michael Vey کاش باهاشون خیلی منطقی حرف میزدی که بیشتر کتاب و مشاور تو به آرامش فکری و روانی نیاز داری پس به جای این کارا بهتره واست حامی باشند
-
@Elham650 همین دیگه.. خودمم همین فکرو میکنم.. خانواده ول نمیکنهههه
Michael Vey عجب!
-
Michael Vey این اشتباه نکن که تا پایه رو مسلط نشدی بری ۱۲ بخونی
تا حدی پایه رو ببند و باقی وقت بذار پیشخوانی ۱۲@Elham650 مثل من
دقیقا منم چون پایه ضعیفی دارم حتی اگر کتابای دوازدهم رو بخونم مخصوصا زیست اصلا متوجه نمیشم پس مجبورم اول پایه رو قوی کنم بعد جمع بندی کنم -
Michael Vey کاش باهاشون خیلی منطقی حرف میزدی که بیشتر کتاب و مشاور تو به آرامش فکری و روانی نیاز داری پس به جای این کارا بهتره واست حامی باشند
زینب امیدی ن من مشاور ندارم حتی ک اون بهم بگه چ غلطی کنم.. منظورم همین برنامه هه هس ک راه ابریشم برا تابستون داده..
و دقییقا.. نمیفهمن:> هیچی نمیفهمن:>