نرفتن به مدرسه
-
سلام
دوازدهم هستم و هیچ وقفه تحصیلی ندارم و مشکلی هم ندارم
اما نمیخوام برم مدرسه
چون هیچ کدوم از معلما سواد کنکور رو ندارن و سالای قبل ناراضی ان از معلما و میخوام خونه باشم و دچار تکالیف بیهوده و مسخره و کلاس های وقت گیر اما بیهوده نشم
راهی رو میشناسین که نرم مدرسه و خونه بمونم و درس بخونم؟فقط برم امتحاناتو بدم و بیام همین
پیشاپیش ممنون از کمکتون
-
سلام
اما نمیخوام برم مدرسه
چون هیچ کدوم از معلما سواد کنکور رو ندارن و سالای قبل ناراضی ان از معلما و میخوام خونه باشم و دچار تکالیف بیهوده و مسخره و کلاس های وقت گیر اما بیهوده نشم
راهی رو میشناسین که نرم مدرسه و خونه بمونم و درس بخونم؟فقط برم امتحاناتو بدم و بیام همین
پیشاپیش ممنون از کمکتون
Fatemeh Hashemi 0
سلام
اگه میخاین نرین مدرسه
مراقب باشین معلما خرتون رو توی نمره دادن نگیرند
ممکنه بخان از این راه وارد بشن و بچه هارو بکشونن مدرسه -
نوبت اول رو که باید رفت ولی بعد نوبت دوم راحتین. تو شهر ما اینجوریه
-
Fatemeh Hashemi 0
سلام
اگه میخاین نرین مدرسه
ممکنه بخان از این راه وارد بشن و بچه هارو بکشونن مدرسه@Younes-Dehkhoda-0
چون امسال سوابق مهمه -
@Younes-Dehkhoda-0
چون امسال سوابق مهمه@Younes-Dehkhoda-0 نه فقط آزمون های ترم دوم هست که مهمه
-
نوبت اول رو که باید رفت ولی بعد نوبت دوم راحتین. تو شهر ما اینجوریه
Amir ali Nikfard باید چی کار کرد که نرفت تو نوبت دوم؟ چون شنیدم اینجا هم همینه
-
Fatemeh Hashemi 0
سلام
اگه میخاین نرین مدرسه
ممکنه بخان از این راه وارد بشن و بچه هارو بکشونن مدرسه@Younes-Dehkhoda-0 آره حتی ثبت نامم نمیکنن
-
سلام
اما نمیخوام برم مدرسه
پیشاپیش ممنون از کمکتون
Fatemeh Hashemi 0 من خودم میخوام با معلما صحبت کنم،خود معلما هم میدونن شرایط دانش آموز کنکوری با بقیه فرق داره و به هر حال نمره ای که معلم ها به شما میدن هیچ ارزشی نداره،معدل نهایی مهمه واسه همین معلما نقش خاصی ندارن واقعا،فقط سعی کن خودتو با معلما لج نندازی و منطقی پیش بری،بقیه چیزا ردیفه
-
Fatemeh Hashemi 0 من خودم میخوام با معلما صحبت کنم،خود معلما هم میدونن شرایط دانش آموز کنکوری با بقیه فرق داره و به هر حال نمره ای که معلم ها به شما میدن هیچ ارزشی نداره،معدل نهایی مهمه واسه همین معلما نقش خاصی ندارن واقعا،فقط سعی کن خودتو با معلما لج نندازی و منطقی پیش بری،بقیه چیزا ردیفه
@mahdi-najafi-2 مرسی ممنون از توضیحت
-
Amir ali Nikfard باید چی کار کرد که نرفت تو نوبت دوم؟ چون شنیدم اینجا هم همینه
Fatemeh Hashemi 0 هیچ کار. نرین به مدرسه. مدرسه هم از خداشه که شماها نرین
-
سلام
اما نمیخوام برم مدرسه
پیشاپیش ممنون از کمکتون
Fatemeh Hashemi 0 سلام عزیزم
نمیدونم کدوم شهری و تو شهر شما این امکان هست یا نه
ولی من رفتم یه پدرسه غیرانتفاعی شهرپون که اینکار رو میکرد صحبت کردم و پنج و نیم هم دادم برای ثبت نام
اوکی دادن و کلا مدرسه نرفتم فقط امتحان های ترم یک رو رفتم همون مدرسه دادم و ترم دو هم که نهایی بودولی اگه اینکار رو کردی حتما آموزشگاه کنکور برو یا حداقل مشاور داشته باش چون ول کنی و مدرسه نباشه کلا ول میکنی و دیگه خوب نمیخونی
حتمااا باید مشاور داشته باشی یا حداقل تو خانوادا یه نفر بهت نظارت کنه
یکوفت نگی خودم حواسم هست و چیزی نمیشه و ایناو اینکه من از راه ابریشم استفاده کردم در کنار ثبت نام غیرحضوری و مشاور
و اینم بگم برای من که غیرحضوری ثبت نام کردم کارنامه ام هیچ فرقی با اونایی که مدرسه رفتن نداشت و اصلا نخورده غیرحضوری و اینا
شنیدم پدارس بزرگسال هم یکی از دوستام رفته بود اینکار رو میکنن ولی خب کارنامت هم از مدرسه بزرگسال صادر میشه و شاید اینرو دوست نداشته باشیاین هم که مدرسه خودت بمونی سرکللس نری دبیرها همکاری کنن
من هم میخواستم همین کار رو کنم مدیر مدرسم هم اوکی داد ولی چندتا دبیرهه هیچ جوره قبول نکردند و خیلی برام داستان شد
اگه مطمعن نیستی مدرست راه میاد یا نه
تابستون به فکر یه راه خوب باشیا مدرسه خوب برو
یا غیرحضوری ثبت نام کن
یا هر روش خوب دیگه که صلاح میدونی -
ولی من رفتم یه پدرسه غیرانتفاعی شهرپون که اینکار رو میکرد صحبت کردم و پنج و نیم هم دادم برای ثبت نام
اوکی دادن و کلا مدرسه نرفتم فقط امتحان های ترم یک رو رفتم همون مدرسه دادم و ترم دو هم که نهایی بودولی اگه اینکار رو کردی حتما آموزشگاه کنکور برو یا حداقل مشاور داشته باش چون ول کنی و مدرسه نباشه کلا ول میکنی و دیگه خوب نمیخونی
یکوفت نگی خودم حواسم هست و چیزی نمیشه و ایناو اینکه من از راه ابریشم استفاده کردم در کنار ثبت نام غیرحضوری و مشاور
و اینم بگم برای من که غیرحضوری ثبت نام کردم کارنامه ام هیچ فرقی با اونایی که مدرسه رفتن نداشت و اصلا نخورده غیرحضوری و اینا
شنیدم پدارس بزرگسال هم یکی از دوستام رفته بود اینکار رو میکنن ولی خب کارنامت هم از مدرسه بزرگسال صادر میشه و شاید اینرو دوست نداشته باشیاین هم که مدرسه خودت بمونی سرکللس نری دبیرها همکاری کنن
من هم میخواستم همین کار رو کنم مدیر مدرسم هم اوکی داد ولی چندتا دبیرهه هیچ جوره قبول نکردند و خیلی برام داستان شد
یا غیرحضوری ثبت نام کن
یا هر روش خوب دیگه که صلاح میدونی@Fatemeh_Baghaee من تهرانم میشه بگی کدوم مدرسه
خیلی مرسی از راهنماییت 🤍 -
یا غیرحضوری ثبت نام کن
یا هر روش خوب دیگه که صلاح میدونی@Fatemeh_Baghaee آره آموزشگاه میرم و مشاورم میخوام بگیرم کاش شهر شما هم تهران باشه 🥲
-
یا غیرحضوری ثبت نام کن
یا هر روش خوب دیگه که صلاح میدونی@Fatemeh_Baghaee مدیر مدرسه با کلی منت میگه ۱۲ میلیون بده تا بزارم و از اون طرف هیچ کاری نمیکنه این مدرسه و همش تکالیف وقت گیر و الکی میدن
از اون طرف هزینه آموزشگاه و مشاور و کتاب
خوب ظلمه بخوام به بابام بگم همشو بده تو این وضع اقتصاد
مدرسم نمونه دولتی و تا آخر سال حدود ۲۰ میلیون میگیره و من مطمئنم اگه برم این مدرسه هیج جایی رتبه نمیارم و خود معلماشم میگن حتی میگن امسال نهایی رو خوب بدین کنکورتون به ما ربطی نداره و میتونن تا هر وقت دلتون خواست پشت کنکور بمونین و فقط تراز ما رو پایین نیارین و حتی خودشون ی سوال متفرقه و تست رو نمیتونن حل کنن البته جز معلم هندسه و گسسته -
@Fatemeh_Baghaee من تهرانم میشه بگی کدوم مدرسه
خیلی مرسی از راهنماییت 🤍Fatemeh Hashemi 0 دبیرستان فدک
نازی آباد
فقط هیچ اسمی از من نبر لطفا از طرف خودت صحبت کن و بپرسالبته دبیرستان دکتر ترابی منطقه 10 تهران هم انجام میدن اینکار رو
من با یکی از دبیرها یی که در هردو این مدرسه ها تدریس میکردند آشنا بودم یعنی دبیر خود من بودند و ایشون کمکم کردند که قبولم کنند حالا شما باز هن زنگ بزن بپرس از مدرسه ها
-
Fatemeh Hashemi 0 دبیرستان فدک
نازی آباد
فقط هیچ اسمی از من نبر لطفا از طرف خودت صحبت کن و بپرسالبته دبیرستان دکتر ترابی منطقه 10 تهران هم انجام میدن اینکار رو
من با یکی از دبیرها یی که در هردو این مدرسه ها تدریس میکردند آشنا بودم یعنی دبیر خود من بودند و ایشون کمکم کردند که قبولم کنند حالا شما باز هن زنگ بزن بپرس از مدرسه ها
-
@Fatemeh_Baghaee مدیر مدرسه با کلی منت میگه ۱۲ میلیون بده تا بزارم و از اون طرف هیچ کاری نمیکنه این مدرسه و همش تکالیف وقت گیر و الکی میدن
از اون طرف هزینه آموزشگاه و مشاور و کتاب
خوب ظلمه بخوام به بابام بگم همشو بده تو این وضع اقتصاد
مدرسم نمونه دولتی و تا آخر سال حدود ۲۰ میلیون میگیره و من مطمئنم اگه برم این مدرسه هیج جایی رتبه نمیارم و خود معلماشم میگن حتی میگن امسال نهایی رو خوب بدین کنکورتون به ما ربطی نداره و میتونن تا هر وقت دلتون خواست پشت کنکور بمونین و فقط تراز ما رو پایین نیارین و حتی خودشون ی سوال متفرقه و تست رو نمیتونن حل کنن البته جز معلم هندسه و گسستهFatemeh Hashemi 0 نه دبیرستان دکتر ترابی پارسال گفت سه و نیم میگیره تازه من که رفتن ثبت نام کنم دیگه پر شده بود
فدک هم که بیشتر میگرفت گفت 5 و نیم
و یه مدرسه دیگه هم هست اسمش دانشجو بود فکر کنم طرف پاسدارانه اون هم گفت 6 تومن12 تومن خیلی زیاده
البته هرجا رفتی مطمعن باش ازش یکوقت بعدا اذیتت نکنن بگن دوباره پول بده و اینا -
@Fatemeh_Baghaee منطقه 16؟
-
@Fatemeh_Baghaee یه دبیرستان از راه دور هست بغل دبیرستان الهی خبر دارید؟