زمان مناسب حل تست
-
سلام دوستان خسته نباشید
ببخشید کسی میتونه بگه زمان مناسب برای حل هر تست محاسباتی دروس زیر حدوداً چقدر هست؟(نه تست خیلی آسون و نه خیلی سخت، تست های متوسط و متوسط رو به بالا منظورم هست)
شیمی
فیزیک
حسابان(همچنین ریاضی۱)
هندسه
آمار
گسسته
سپاس فراوان🙏🌷♥️🌿 -
سلام دوستان خسته نباشید
ببخشید کسی میتونه بگه زمان مناسب برای حل هر تست محاسباتی دروس زیر حدوداً چقدر هست؟(نه تست خیلی آسون و نه خیلی سخت، تست های متوسط و متوسط رو به بالا منظورم هست)
شیمی
فیزیک
حسابان(همچنین ریاضی۱)
هندسه
آمار
گسسته
سپاس فراوان🙏🌷♥️🌿@محمد-خراسانی
سلام دوست عزیز
بچه هارو تگ کنید ک پستتونو زودتر ببینن
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا -
سلام دوستان خسته نباشید
شیمی
فیزیک
حسابان(همچنین ریاضی۱)
هندسه
آمار
گسسته
سپاس فراوان🙏🌷♥️🌿 -
سلام دوستان خسته نباشید
شیمی
فیزیک
حسابان(همچنین ریاضی۱)
هندسه
آمار
گسسته
سپاس فراوان🙏🌷♥️🌿@محمد-خراسانی اگر منتظرتون برای تست زمانداره
من خودم از دو دقیقه شروع کردم یه هفته یه بار یا دو هفته یه بار پتج ثانیه کم کردم تا به تایم استاندارد حول و حوش یه دقیقه رسیدم
البته اینکه با چه تایمی شروع کنید بستگی به توانایی هاتون داره و خودتون باید ببینید -
@محمد-خراسانی اگر منتظرتون برای تست زمانداره
من خودم از دو دقیقه شروع کردم یه هفته یه بار یا دو هفته یه بار پتج ثانیه کم کردم تا به تایم استاندارد حول و حوش یه دقیقه رسیدم
البته اینکه با چه تایمی شروع کنید بستگی به توانایی هاتون داره و خودتون باید ببینیدپارسا ایرانی در زمان مناسب حل تست گفته است:
@محمد-خراسانی اگر منتظرتون برای تست زمانداره
البته اینکه با چه تایمی شروع کنید بستگی به توانایی هاتون داره و خودتون باید ببینیدنه حقیقتا منظورم این بود که چه زمانی برای حل یه تست متوسط یا متوسط رو به بالا استاندارد هست؟ یعنی مثلا برای اینکه توی کنکور به مشکل نخوری معمولا برای همچین سطح تستایی باید چه مقدار زمان پاش گذاشت؟