الان کنکور دی رو دارید میخونین؟
-
سلام بچه ها
شما دارین برای کنکور دی ماه میخوانید و برنامه براش ریختید؟ کلا در چه حالین؟
یه جایی خوندم کنکور دی ماه فقط برای فارغالتحصیل ها هست یه جا دیگه هم شنیدم کنکور دی فقط برای مباحث نیم سال اول هست به هر حال اگه اطلاعی راجب کنکور دی دارین لطفا به اشتراک بزارین.دیگه چه خبرا؟ حال و احوال تون چطوره بچه ها؟
-
-
سلام بچه ها
یه جایی خوندم کنکور دی ماه فقط برای فارغالتحصیل ها هست یه جا دیگه هم شنیدم کنکور دی فقط برای مباحث نیم سال اول هست به هر حال اگه اطلاعی راجب کنکور دی دارین لطفا به اشتراک بزارین.دیگه چه خبرا؟ حال و احوال تون چطوره بچه ها؟
عرفان نریمانی
خود رییس سازمان سنجش اعلام کرد دانش آموز ها میتونن در هردو کنکور شرکت کنن ولی فک نکن استثنایی اعلام کرده باشن
بیشتر معلما و مشاور نظرشون اینه
پشت کنکوری های که میدونن خوب کار نکردن و ی فرجه برای جبران نیاز دارن کنکور دی رو بدن و دانش آموزان، کنکور دی رو برای آمادگی بدن و هدف اصلیشون کنکور تیر باشه -
عرفان نریمانی
خود رییس سازمان سنجش اعلام کرد دانش آموز ها میتونن در هردو کنکور شرکت کنن ولی فک نکن استثنایی اعلام کرده باشن
پشت کنکوری های که میدونن خوب کار نکردن و ی فرجه برای جبران نیاز دارن کنکور دی رو بدن و دانش آموزان، کنکور دی رو برای آمادگی بدن و هدف اصلیشون کنکور تیر باشه@Younes-Dehkhoda-0
کلاسینو ی طرحی داره به عنوان
4day
ی سری به سایتشون بزن -
عرفان نریمانی
پشت کنکوری های که میدونن خوب کار نکردن و ی فرجه برای جبران نیاز دارن کنکور دی رو بدن و دانش آموزان، کنکور دی رو برای آمادگی بدن و هدف اصلیشون کنکور تیر باشه@Younes-Dehkhoda-0 در الان کنکور دی رو دارید میخونین؟
گفته است:
عرفان نریمانی
پشت کنکوری های که میدونن خوب کار نکردن و ی فرجه برای جبران نیاز دارن کنکور دی رو بدن و دانش آموزان، کنکور دی رو برای آمادگی بدن و هدف اصلیشون کنکور تیر باشهوالا یه مشاور هم به من گفت به احتمال اگه قرار باشه کسی پشت کنکور بمونه باید هر دو کنکور یعنی هم دی و هم تیر رو بده و از بین اونا هر کدوم که بهتر بود بر اساس اون انتخاب رشته کنه
-
@Younes-Dehkhoda-0
کلاسینو ی طرحی داره به عنوان
4day
ی سری به سایتشون بزناین پست پاک شده! -
@Younes-Dehkhoda-0 در الان کنکور دی رو دارید میخونین؟
گفته است:
عرفان نریمانی
پشت کنکوری های که میدونن خوب کار نکردن و ی فرجه برای جبران نیاز دارن کنکور دی رو بدن و دانش آموزان، کنکور دی رو برای آمادگی بدن و هدف اصلیشون کنکور تیر باشهوالا یه مشاور هم به من گفت به احتمال اگه قرار باشه کسی پشت کنکور بمونه باید هر دو کنکور یعنی هم دی و هم تیر رو بده و از بین اونا هر کدوم که بهتر بود بر اساس اون انتخاب رشته کنه
پریسیما پناهی
گفتم که ...
پشت کنکوری که ی فرجه برای جبران میخواد
میتونه دی کنکور بده -
متاسفانه کنکور ۱۴۰۲ خیلی پیچیده و پر استرس هست
-
سلام بچه ها
عرفان نریمانی نه نه خود پورعباس گفت از همه مباحثه مثل کنکور عادی
-
متاسفانه کنکور ۱۴۰۲ خیلی پیچیده و پر استرس هست
عرفان نریمانی
سلام
درسته
طبق توصیه مشاورا:
فعلا شروع کنید اختصاصی ها رو بخونید.
تا مهر باید جزئیات بیشتری مشخص بشه. -
سلام بچه ها
-
Mohammad javad Majlesi در الان کنکور دی رو دارید میخونین؟
گفته است:
ما دوازدهمی ها که هنوز امتحان نهایی رو اون موقع ندادیم چطوری میخوان اون ۴۰ تاثیر قطعی رو لحاظ کنن؟
-
گفته است:
ما دوازدهمی ها که هنوز امتحان نهایی رو اون موقع ندادیم چطوری میخوان اون ۴۰ تاثیر قطعی رو لحاظ کنن؟
-
عرفان نریمانی فقط واسه آمادگی،وگرنه اصل کاری تیر ماهه تا دی چیز زیادی نمیشه خوند واقعا
@mahdi-najafi-2 در الان کنکور دی رو دارید میخونین؟
گفته است:
عرفان نریمانی فقط واسه آمادگی،وگرنه اصل کاری تیر ماهه تا دی چیز زیادی نمیشه خوند واقعا
اگه اینجوری باشه این یه امتیاز برای فارغالتحصیل ها محسوب میشه و اصلا شرایط عادلانه ای نیست
-
عرفان نریمانی
پشت کنکوری های که میدونن خوب کار نکردن و ی فرجه برای جبران نیاز دارن کنکور دی رو بدن و دانش آموزان، کنکور دی رو برای آمادگی بدن و هدف اصلیشون کنکور تیر باشه@Younes-Dehkhoda-0
حتی نظر خود موسسات کنکوری هم انگار همینه کلاسینوبا اینکه دوره جداگونه گذاشته ولی گفته دوازدهمی ها توی دوره شرکت نکنن یا ماز با این که آزمون جدا گذاشته ولی بیس را گذاشته برا فارغ التحصیلا
آخه منطق هم همینو میگه مایی که دوازدهم نخوندیم چطور 5 ماه دیگه کنکور بدیم! جز اینکه یا نابغه باشیم یا دهم و یازدهم را کنکوری بکوب خونده باشیم -
گفته است:
عرفان نریمانی پذیرش که همون مهر 402عه
یعنی ماهم سال دیگه همین حول و احوال ها تو مرداد شهریور باید انتخاب رشته و اینا داشته باشیم
اون فارغ التحصیلی که دی کنکور میده دیگه خیالش تخت راحته میره ترمیم معدل میکنه یا اگه معدلش خوبه میره خونشون میگیره میخوابه
ولی پذیرش یکیه -
عرفان نریمانی
سلام
درسته
طبق توصیه مشاورا:
تا مهر باید جزئیات بیشتری مشخص بشه.Hhh Hh در الان کنکور دی رو دارید میخونین؟
گفته است:
عرفان نریمانی
سلام
درسته
طبق توصیه مشاورا:
تا مهر باید جزئیات بیشتری مشخص بشه.یعنی قراره تا مهر این سردرگمی ماها ادامه داشته باشه؟ واقعا چرا جزئیات رو اینقدر دیر میخوان اعلام کنن ای کاش این طرح برای امسال اجرا نمیشد
-
سلام بچه ها
بچه ها یه چیز که من بهش فکر کردم اینه که در دو کنکور ما دو نفر اول دو نفر دوم و همینجور ..دو نفر آخر میشن این رو چجور میخوان مدیریت کنن
نظر خودم این هست که بین درصد های (که سطح سختی دو آزمون رو نشون میدن چون سوالاش هم تفاوت داره) همترازی می کنن
و دوم اینکه شما زمین هم میخونید ؟ واطلاع ندارید که قطعا ضریب پیدا میکنه یانه؟
-
بچه ها یه چیز که من بهش فکر کردم اینه که در دو کنکور ما دو نفر اول دو نفر دوم و همینجور ..دو نفر آخر میشن این رو چجور میخوان مدیریت کنن
نظر خودم این هست که بین درصد های (که سطح سختی دو آزمون رو نشون میدن چون سوالاش هم تفاوت داره) همترازی می کنن
@erfan-f در الان کنکور دی رو دارید میخونین؟
گفته است:
من خودم تو یه سایتی خوندم که این مصوبه ایرادات ریاضی داره به هر حال امیدوارم این تغییرات اتفاق خوبی رو برامون رقم بزنه
-
Hhh Hh در الان کنکور دی رو دارید میخونین؟
گفته است:
عرفان نریمانی
سلام
درسته
طبق توصیه مشاورا:
تا مهر باید جزئیات بیشتری مشخص بشه.یعنی قراره تا مهر این سردرگمی ماها ادامه داشته باشه؟ واقعا چرا جزئیات رو اینقدر دیر میخوان اعلام کنن ای کاش این طرح برای امسال اجرا نمیشد
عرفان نریمانی
متاسفانه
هنوز پرونده کنکور ۱۴۰۱ کامل بسته نشده(انتخاب رشته ها)
احتمالا بعد از اینه.
امیدوارم(احتمالش هست)