-
سلام...من تازه وارد آلا و آلا خونه شدم و امسال میرم دهم میشه لطفا بهم توضیح بدید که چطور میشه تو آلاخونه فعالیت داشت و سوال پرسید و همیچنین جواب داد؟ و من عضو موضوع خاصی نیستم(یعنی کلا یه راهنمایی جامع در خصوص آلا خونه میخوام)
-
سلام...من تازه وارد آلا و آلا خونه شدم و امسال میرم دهم میشه لطفا بهم توضیح بدید که چطور میشه تو آلاخونه فعالیت داشت و سوال پرسید و همیچنین جواب داد؟ و من عضو موضوع خاصی نیستم(یعنی کلا یه راهنمایی جامع در خصوص آلا خونه میخوام)
نوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
خوش اومدید
تایپک زیر هم میتونه بهتون کمک کنه
https://forum.alaatv.com/post/1481501 -
@M-Tina
سلام
سمت راست گوشه بالایی اون سه خط رو میزنی تو عکس مشخص کردم بری کدوم تاپیک رو ببینی تا دستت بیاد
-
@s-ein مرسی...
برای بخش (انتخاب دسته) حتما باید از بین همون گزینه هایی که میده استفاده کنم؟نوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۴۰۱، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Tina اگه منظورتون همون ایجاد پرسش باشه بله
-
@s-ein مرسی...
برای بخش (انتخاب دسته) حتما باید از بین همون گزینه هایی که میده استفاده کنم؟نوشتهشده در ۲۲ مرداد ۱۴۰۱، ۲۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Tina
اگه منظورت اینه که برای تاپیک زدن باید از بین دسته بندی ها کدوم رو انتخاب کنی که مشخصه
اگه سوال مشاوره ای داشتی که خودش نوشته (سوال مشاوره ای)
اگه سوال درسی داری تو دسته کتاب ها مثل (زیست شناسی) تاپیک بزن
دسته هایه دیگه هم هست میتونی اگه سوالی در اون موارد داشتی تو دسته مربوطه تاپیک بزنی
اگه سوالت چیز دیگه ای بود یا نفهمیدی بگو شات میفرستم متوجه بشی -
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۱، ۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ببخشید منم تازه عضو شدم
نمیدونم چرا توی بعضی تاپیک ها اینطوری امکان پست گذاشتنو ندارم..
مثلا توی تاپیک شعر، چرا اینطوریه؟! -
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۱، ۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعضی از تاپیک هایی هم که دنبال نمیکنم برام نتیفیکیشن میاد نادیده گرفتنو هم زدم ولی بازم میاد برام
-
@M-Tina
اگه منظورت اینه که برای تاپیک زدن باید از بین دسته بندی ها کدوم رو انتخاب کنی که مشخصه
اگه سوال مشاوره ای داشتی که خودش نوشته (سوال مشاوره ای)
اگه سوال درسی داری تو دسته کتاب ها مثل (زیست شناسی) تاپیک بزن
دسته هایه دیگه هم هست میتونی اگه سوالی در اون موارد داشتی تو دسته مربوطه تاپیک بزنی
اگه سوالت چیز دیگه ای بود یا نفهمیدی بگو شات میفرستم متوجه بشی -
نوشتهشده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۱، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina خواهش میکنم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Tina میتونی از بخش راهنمای آلاخونه استفاده کنی همه چی، دستت بیاد
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Tina سلام دوست عزیز
خوش اومدی به جمع آلاخونهای ها
از قسمت راهنمای آلاخونه میتونی استفاده کنی
اونجا کامل برات توضیح دادیم
https://forum.alaatv.com/topic/43164 -
-
سلام ببخشید منم تازه عضو شدم
نمیدونم چرا توی بعضی تاپیک ها اینطوری امکان پست گذاشتنو ندارم..
مثلا توی تاپیک شعر، چرا اینطوریه؟!نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط monirs انجام شدهفاطمه ناصری سلام به آلاخونه خوش اومدی
برای اینکه بتونی توی بخشهای غیردرسی فعالیت کنی به 300 تا اعتبار نیاز داری.
برای افزایش اعتبار میتوی توی بخشهای درسی فعال باشی و بقیه پستهات رو لایک کنن. مثلا به سوالای درسی جواب بدی و توی بخش مشاوره از تجربیاتت به دیگران بگی و ...