رشته های علوم انسانی بعد از کنکور ریاضی
-
سلام
میخواستم بپرسم یه نفر با وجود اینکه کنکور ریاضی داده میتونه یکی از رشته های زیر مجموعه علوم انسانی مثل: جامعه شناسی، الاهیات و معارف، علوم قرآن، روانشناسی، اقتصاد و غیره رو بخونه؟
(هر کدوم از گرایش هارو که دوست داشت)
البته منظور تحصیل در دانشگاه دولتی هست...
ممنون میشم جواب بدید@انسانیا @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @همیار @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
یه سوال دیگه هم برام پیش اومد
آیا میتونم کنکور اولی (دی ماه) رو انسانی ثبت نام کنم و کنکور دوم (تیر ماه) ریاضی؟
خیییییلی ممنون میشم جواب بدیدد!!!!
@انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
آیا میتونم کنکور اولی (دی ماه) رو انسانی ثبت نام کنم و کنکور دوم (تیر ماه) ریاضی؟
@انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401Sadegh Abbasian
سلام. درمورد مراحل کنکورا واقعا هیچ اطلاع خاصی ندارم... هیچکدوممون اطلاع خاصی نداریم درواقع.
اما درمورد رشتهها، یه سری رشتهها معلقن. مثل روانشناسی. هر کسی با هر دیپلم و کنکوری میتونه بخونه. مشکلی نداره. فقط باید بری ببینی چه رشتههاییان. -
سلام یک رشته جالب امسال داخل دفترچه بود نمیدونم قبل تر هم بوده یا نه کارشناسی ارشد علوم قضایی که مثل اینکه بین تجربی انسانی ها این رشته ، رشته محبوبی هست به نظرم بدک نیست کسی این رو بزنه مثلا البته اگر علاقش هست
-
سلام
میخواستم بپرسم یه نفر با وجود اینکه کنکور ریاضی داده میتونه یکی از رشته های زیر مجموعه علوم انسانی مثل: جامعه شناسی، الاهیات و معارف، علوم قرآن، روانشناسی، اقتصاد و غیره رو بخونه؟
ممنون میشم جواب بدید@انسانیا @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @همیار @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
Sadegh Abbasian بعضیاش تو دفترچه با ظرفیت کم اومده ، اما قطعی و همیشگی نیست
بعضیا هم بین رشته هاست و میشه از همه جا برید -
سلام
Sadegh Abbasian سلام
یک سری از این رشته ها که گفتید دانشگاه هایی مثل امام صادق و علامه داشتن
من تو دفترچه ریاضی دیده بودم -
@انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401این پست پاک شده! -
@انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401Sadegh Abbasian
سلام
راستش طبق آخرین اطلاعاتی که دیدم میگم البته مطمئن نیستم چون مطمئنا خودشونم نسبت به حرفاشون مطمئن نیستن
ولی گفتن که ما تا ۴ بار کنکور میتونیم بدیم و بدون محدودیت رشته، یعنی میتونه یکیش انسانی باشه، یکی ریاضی یا تجربی و درنهایت اونی درنظر گرفته میشه که خود داوطلب تصمیم بگیره️
-
سلام
Sadegh Abbasian اصلا فک نکنم شما بتونین دی کنکور بدین دی فق فارغ التحصیلا میشه اگ اشتباه نکنم
-
سلام
از انسانی که خیلی راحتر می تونید به این رشته ها برسید