سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
نداشتن تمرکز و خستگی از دغدغه ها!
-
سلام. ان شاء الله که حالتون خوب باشه. من امسال ورودی دهمم. نمیدونم موضوعم وضعیتو نشون میده یا نه. حقیقتش خیلی خسته شدم از این شرایط. دنبال منبع کمک درسی، موسسه آزمون آزمایشی، مدرس، هزینه ها، رتبه، انتخاب رشته، روش درس خوندن + بقیه دغدغه ها مثل مسابقات و المپیاد و انتخاب مسیر و... خیلی منو خسته کرده. هر چند که یه مدته سعی کردم روی پراهمیتاش تمرکز کنم و شاید میشه گفت یه مدته ازش دور شدم. ولی خیلی حس بدی دارم و خسته ام. مثلا الان باید منابعو انتخاب کنم یا انتخاب کنم دفترم چند برگ باشه و نکات و مسئله ها رو کجا بنویسم و... ولی دیگه حوصله اینجور چیزا رو ندارم. الان میخوام بدون فکر کردن به دفتر پاسخبرگ و دفتر برنامه ریزی و مداد آزمون و همه اینا، بشینم درسمو بخونم و از این حاشیه ها دور باشم. ولی واقعا نمیشه کلا ولش کنم و بعضی جاها نیازه که یکم وقت بزارم. چه پیشنهادی دارین؟
-
S gh 0
سلام برا اینکه تاپیکتون دیده بشه گروهی رو منشن کنید
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
S gh 0 سلام عزیزم
من دهم هستم و ورودی یازدهم وقتی نوشته هاتو خوندم راستش یاد خودم افتادم، منم مثل تو اون موقع ها(اول امسال دهم) همش تو این فکرا بودم ولی بعدها یذره که بگذره مثل من میفهمی که همش حاشیه است و واقعا هیچ کمکی اینکارا بهت نمیکنهاگه نظر منو میخوای به عنوان کسی که تجربشو داره بزار بهت بگم که دنبال یه راه رویایی نگرد واسه درس خوندن و اینا
دوم اینکه امسال یعتی این سه سال باهمه سالهای زندگیت فرق میکنه پس اگه این اولاش شکست خوردی اصلا مهم نیست، تلاشتو ول نکن چون بعد یه مدت یعتی واسه امتحانای میان ترم2 ج میده
سوم اینکه با همین فیلم های آلا دوره صفر و صد پیش برو ببین واقعا عالیهههه و واقعا تو هر سطحی باشی تورو تا بالاترین سطح ممکن میبره
واسه ازمون ازمایشیم یذرع تحقیق کن ببین با برنامه کدوم راحت تری بهترین ازمون های ازمایشی قلم چی و گزینه دو و حتی گاجه که من بهت قلم چیو پیشنهاد میکنم حالا چرا چون جامعه آماری بیشتری داره و دانش اموزای بیشتری این ازمونو شرکت میکنند بعد از کیفیت ازمون مهم ترین چیز جامعه اماریه چون رقابت بیشتره و رتبه شما واقعی ترررر:)و یه چیز دیگه متاسفانه موسسه های زیادی که اسم نمیبرم، فقط بچه ها رو تیغ میزننن و واقعا تورو فقط میبرن تو توهم اینکه خیلی بلدی درحالی که......
و چهارم :سعی کن اگه یه رتبه هوب میخوای و واقعا اومدی که درس بخونی نه صرفا که یه دیپلم بگیری و واقعا میدونی چرا داری ادامه میدی از همین الان بخون با ساعت مطالعه کم شروع کن بعد کم کم دیگه اخرای سال دهمت 6و7 ساعتش کن (درسو خوب بخون ولی نه طوری که موتورت بسوزه)
سعی کن از بچه های کلاستون جلوتر باشی الان یه ماه مونده به مدرسه ها بشین درسای تخصصیت رو بخون تا جایی که میتونی فیلم های آلارو ببین جزوه هم داره میتونی تهیه کنی و باهمون پیش بری و اول سال کلی از کلاس جلو تر باشی، و اینکه سعی کن خودت تا عید کل دهمو تموم کنی و تابستون دهم یازدهمو بخونیدر اخر ملتمسانه ازت میخوام مثل من خودتو درگیر چیزای بیخود نکنی یه منبع خوب پیدا کن و بشین یر درست مهم خوندنه
ببخشید اگه کلی حرف زدم خواستم تجربمو بات درمیون بزارم
-
ریحانه کشاورز درکل سوال دیگه ای داشتی یتونم کمکت کنم خوشحال میشم
-
S gh 0 سلام
من نه مشاورم نه رتبه برتر و اینا
اما به نظر من انقدر به خودت سخت نگیرقرار نیست همه چی از اول عالی و بی نقص باشه،بعضی چیزارو تو خود مسیر باید یاد بگیری و نمیشه از الان همه چیتو برنامه ریزی کنی،بعدم اینکه تازه اول راهی و دهم سال آزمون و خطاست که بفهمی چه کارایی رو باید انجام بدی و چه کارایی رو ازشون پرهیز کنی،در مورد منبعم خود من دهم یازدهم از صفر تا صد های آلا استفاده کردم شما هم امتحان کن ببین جواب میده واست یا نه
در کل میگم
هیچ چیزی ارزش اینو نداره که به خاطرش اعصاب و روانتو بهم بریزی -
@mahdi-najafi-2 دقیقا موافقم خود من هرچی برنامه میریختم و میخوندم اولش اصلا نمیشد نمرم بد میشد کم کم دستم اومد اما اگه این چیزایی که بهت گفتم بهم میگفت حداقل بهتر میرفتم جلو@S-gh-0 ، میدونی چی میگم یه چیزایی تجربیه شاید اصلا نشه انتقال داد حتی حسشو
-
ریحانه کشاورز درسته،تازه از سال یازدهم آدم میفهمه که چی به چیه چون اولای دهم یه ذره گنگه واسه دانش آموزا
-
@mahdi-najafi-2 اره ذقیقا ولی بنظرم نباید دهم رو هم جدی نگیرن و نخونن چون دهم از طرفی میتونه ی فرصت طلایی واسه کنکور باشه
-
@fatemeh-Ma ممنون
-
ریحانه کشاورز خیلیی ممنون که وقت گذاشتین :))) فقط یه سوالی داشتم. دوره های صفر تا صد برای همه دروس تخصصی استفاده کنم؟ همه قسمت ها رو ببینم یا فقط جاهایی که مشکل دارم؟ وقت میارم همه رو ببینم؟
-
S gh 0 خواهش میکنم گلم
و اینکه اگه وقت داری همشو ببینی خیلی بهتره ، برای دروس تخصصیت فعلا با عمومیا کاری نداشتا باش مگه اونایی که توشون ضعیفی -
رشتت چیه؟!
-
ریحانه کشاورز ممنونم
-
ریحانه کشاورز تجربی
-
S gh 0 خب پس حتما خیلی بخون اگه هدفت پزشکیه
-
ریحانه کشاورز بله حتماا سعیمو میکنم. ممنونم. ان شاء الله موفق باشین همیشه :))))