تستهای کنکورچه رو کی بزنیم؟
-
سلام
من راه ابریشم پرو زیست رو تهیه کردم، ولی نمیدونم چطور باید تستاشو بزنم، کدومارو کی باید بزنم،کنکورچه ها چین اصلا،تو برنامه ای برای تابستون دادن فقط نوشتن تستهای دهم،الان ینی همشو بزنیم؟
@راه-ابریشم-پرو-زیست
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
سلام
من راه ابریشم پرو زیست رو تهیه کردم، ولی نمیدونم چطور باید تستاشو بزنم، کدومارو کی باید بزنم،کنکورچه ها چین اصلا،تو برنامه ای برای تابستون دادن فقط نوشتن تستهای دهم،الان ینی همشو بزنیم؟
@راه-ابریشم-پرو-زیست
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشمAb Ab سلام برای زیست نمیدونم ولی کلا کنکورچه هارا برای مرور و ازمون بگذارید یا دیگه اگر اگر وقت کم اوردید و نتوانستید تست های تسلط و آموزشی را بزنید اینها را بزنید به نظر من
-
Ab Ab سلام برای زیست نمیدونم ولی کلا کنکورچه هارا برای مرور و ازمون بگذارید یا دیگه اگر اگر وقت کم اوردید و نتوانستید تست های تسلط و آموزشی را بزنید اینها را بزنید به نظر من
arthur morgan ممنون
-
سلام
تا اونجایی که میدونم بعد از اینکه تست های آموزشی و تسلط زده شد تست های کنکورچه ها زده میشه(برای آمادگی بیشتر)
البته بعضی از اساتید مثل آقای پویانظر این عقیده رو دارن که این کنکورچه ها رو بذارید برای دوران جمعبندی. -
arthur morgan ممنون
Ab Ab خواهش میکنم ولی خیلی نگران نباشید و وسواس خرج ندید کلا به قول معروف هرچی اومد دستتون بزنید بره