تغییرات کنکور ۱۴۰۲
-
راستش من به خاطر تنفرم نسبت بع این دورس خیلی خوشحال شدم(:
دیگه لازم نیست اون عربی مزخرف و زبان چرت و ادبیات نکبت و بخونمMiss Ataee من یذره امیدوار بودم گفتم میرم زبانو صد میزنم رتبم میره بالا ولی تو درسای دیگه عمومی حس شمارو داشتم
-
Miss Ataee من یذره امیدوار بودم گفتم میرم زبانو صد میزنم رتبم میره بالا ولی تو درسای دیگه عمومی حس شمارو داشتم
ریحانه کشاورز
اوه زبانو که دیگه اصلا نگوووووووو/:
من که کلا حالم ازش به هم میخوره -
تغییرات کنکور رو چطور ارزیابی می کنید؟جدا از اینکه اجرایی میشن یا نمیشن به طور کلی به نظرتون مفیده یا نه.
بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1402 تجربیا ریاضیا
@mahdi-najafi-2
خیلی مفید قطعا خواهد
بود
خیلی استعداد هایی که به خاطر یه دلدرد ساده یک سال از زندگیشون رو از دست دادند روز کنکور -
Miss Ataee من یذره امیدوار بودم گفتم میرم زبانو صد میزنم رتبم میره بالا ولی تو درسای دیگه عمومی حس شمارو داشتم
-
ریحانه کشاورز دقیقا منم فقط امیدم زبان بود
وگرنه کی دوست داره آیه های دینی رو حفظ کنه و اون همه تستای سخت ادبیات و عربی
@mahdi-najafi-2 دقیقا من کل راهنمامیمو هم با همین امید که زبانم عالیه کنکور بهتری میدم سر کردم
-
ریحانه کشاورز جمله کلیشه ای سخت باشه برا همه سخته یعنی مثل ۹۹میشه که طرف با میانکین درصد چهل پزشکی میاورد امسال با میانگین۶۰ پس این ترسی نداره!!
-
تغییرات کنکور رو چطور ارزیابی می کنید؟جدا از اینکه اجرایی میشن یا نمیشن به طور کلی به نظرتون مفیده یا نه.
بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1402 تجربیا ریاضیا
@mahdi-najafi-2
سلام
والا حقیقتا به نظر من بهتر شده
میدونم بودم عمومی ها بهتره و خیلی رتبه آور هستش ها! ولی من چندتا نظر دارم
با توجه به این طرح، در چند سال بعدی تأثیر کنکور میشه ۴۰٪ که خوب باعث میشه تمرکز بیشتر بره روی کارایی که تو توی سه سال توی مدرسه انجام میدی و یکمی بحث تشریحی تر میشه!
از این دیدگاه نگاه کنیم امتحان تشریحی خیلی معیار تر هست که نشون بده فرد واقعاً درس رو یاد گرفته، همچنین کنکور دیگه خیلی سمت تستی و و اینا داشت میرفت و به نظر من دیگه زیاد ارزش علمی نداشت
ولی از طرفی کنکور شرایط خیلی خوبی بود که کسی که توی مدرسه نتونسته بود خوب برسونه، بیاد و تو کنکور جبران کنه
سرتونو درد نیارم، در کل به نظرم تغییرات اعمالی با این که سود و زیانی داره، ولی مفیده و گامی برای خذف کنکوره... البته بعید میدونم تا ۲۰ سال بعدی حذف شه -
ولی این تقلب های توی نهایی واقعاً کار رو خراب میکنه
حالا امیدوارم چون تاثیر قطعی شده یکسری کارهای بیشتری برای جلوگیری از تقلب بکنن، اصلاً اینجوری نمیشه -
پارسا ایرانی نظر منم دقیقا همینه،اما نمیدونم چرا بازم بعضیا موافق این طرحن،شاید به خاطر تنفر بچه ها از دروس عمومیه ولی کاش فقط عمومیا میرفتن تاثیر قطعی معدل چی بود دیگه آخه......
@mahdi-najafi-2 بله اکثر کسایی که موافق هستن توی دروس عمومی ضعیفن. من خودمم قوی نیست عمومی هام
ولی لایه های پنهانی داره مصوبه که تا زمانی که اجرا بشه قابل درک هست و در حال حاضر حس میکنم اکثر موافقت ها احساسی هست... -
@mahdi-najafi-2 خوبیا و بدیای خودشو داره
و فک میکنم نظر ماها تغییری ایجاد نمیکنه
باید کنار بیایم با هرچیزی که قراره بشه و بشینیم درسمونو بخونیم همین...
در مجموع با توجه به شرایط شخصیِ خودم باهاش مخالفم