اینهمه تست از کجا میارین؟
-
@F-Seif-0
والا دیگه کار از برای شروع گذشته
من مهر ماه میرم دوازدهم و فعلا چون تا قبل از تابستون کتاب تست نداشتم و تست زنی نکردم، متوسط ۴۰ تا تست در روز سرعتمه
اصلا امیدی هست تا قبل از عید بتونم ببرمش بالای ۱۰۰؟ این داره منو نگران میکنه -
@F-Seif-0
والا دیگه کار از برای شروع گذشته
من مهر ماه میرم دوازدهم و فعلا چون تا قبل از تابستون کتاب تست نداشتم و تست زنی نکردم، متوسط ۴۰ تا تست در روز سرعتمه
اصلا امیدی هست تا قبل از عید بتونم ببرمش بالای ۱۰۰؟ این داره منو نگران میکنه@محمد-خراسانی
صد چیه بگو پونصد -
@Zahra-Hamrang
باه باه -
@F-Seif-0
ببخشید اونوقت از شروع سال دوازدهم چندتا تست مناسبه تا حداقل رتبه زیر ۸۰۰ رو بیاریم (ریاضی)@محمد-خراسانی در اینهمه تست از کجا میارین؟
گفته است:
@F-Seif-0
ببخشید اونوقت از شروع سال دوازدهم چندتا تست مناسبه تا حداقل رتبه زیر ۸۰۰ رو بیاریم (ریاضی)سلام
ببخشید من یهو میپرم وسط...
به نظر من نمیشه گفت مثلا انقدر بزنید رتبه زیر هزار میشه
مثلا دیدیم میگن فلان رتبه برتر در سال کنکور 60 هزار تست زد... به فرض مثال میگم
نمیشه دقیق گفت به سطح تست و کیفیت یادگیری بستگی داره غیر از این به استرس سر جلسه و مدیریت هم بستگی داره... -
@F-Seif-0 امسال دهمم هنوز کنکوری نشدم میخوام از الان تمرین کنم
-
سلام
راستش وقتی مباحث زیاده تستم زیاد میشه
مثلا من سال اخر واسه هندسه یه کتاب جدید گرفتم که جامع بود واسه همین یه عالمه تست دهم و یازدهم و دوازدهم داشتم که هنوزم مونده بعضی جاهاش🥲
سال اخر برای سه سال تست میزنی از طرفی هم کتاب کار های جامع میخری ،و ازمون های زیاد هم میری ، معمولا هم برای مرور باید تست های مشکل رو دو سه بار بزنی ،منبع دوم هم برای دروس اختصاصی معمولا هست -
@F-Seif-0
ببخشید اونوقت از شروع سال دوازدهم چندتا تست مناسبه تا حداقل رتبه زیر ۸۰۰ رو بیاریم (ریاضی)@محمد-خراسانی این رو نمیشه به صورت کلی گفت ولی حالا که دهم هستید سعی کنید هر سال یه کتابکار ریاضی و شیمی و فیزیکتون رو کامل مسلط شید و تست هاش رو کامل بزنید ،یعنی یهو نپرید مباحث رو ، هم زمان تست زنیتون اوک میشه هم سال کنکور به مشکل نمیخورید و اینکه منابع رو خوب انتخاب کنین
اگه اینطوری درس بخونین و دروس رو مسلط شین سال اخر خیلی راحت پیشرفت میکنین
سال دهم همه ی بچه ها اهداف خوبی دارن ، اما سرنوشت یه چیز دیگست ممکنه یهو کرونا باز پیکش شروع شه و مدارس تعطیل شه و ...... اگه این اتفاقات افتاد دلسرد نشین و بیخیال نباشین
یادمه سال دهم همه ی همکلاسی هامون به امید زیر ۵۰۰ اومدن مدرسه ولی سال یازدهم تنبلی کردن و امسال چوبشو خوردن ،مواظب باشین -
خیلی ممنونم از راهنمایی همه دوستان عزیز