سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه پنجم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
آقای jalal moghari تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 30 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
مبحث: آزاد از هر مبحثی می تونید سوال بپرسید
بچه ها بعد از شروع جلسه می تونید سوال هاتون رو در همین تاپیک بپرسید.
اگه با محیط آلاخونه آشنایی نداری لینک های پایین رو بخون، کمکت می کنه 😉
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیبچه ها ویس زیر رو هم گوش کنید
Your browser does not support the audio element.
سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه چهارم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
آقای jalal moghari تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 23 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
%(#ff0000)[مبحث: کل دهم و نیمسال اول یازدهم]
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیبچه ها ویس زیر رو هم گوش کنید
سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه سوم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 16 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
مبحث: کل دهم
چرا در متن کتاب در گفتار دو گفته
یائسگی به علت از کار افتادن تخمدانهاست که((زودتر از بقیه (دستگاه های بدن) پیر میشوند )) رخ میدهد
تخمدانو با بقیه دستگاها مقایسه کرده درحالی که اندامه😕
آیا گردن رحم و واژن هر کدوم یه اندام جداگانه اند یا جزئی از رحمند؟
برای لقاح در اسبک ماهی کتاب گفته ((تخمک)) وارد حفره در بدن نر میشود و نر از ((جنین ها)) مراقبت و ((نوزادان)) را بدنیا می آورد
یعنی از یک تخمک چند تا جنین بوجود میاد یا نه چندتا تخمک میرند تو حفره بدن نر
سلام به آلایی ها
قراره برای درس زیست رفع اشکال آنلاین با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] داشته باشیم 🙂
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه ۲ شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیلطفا این ویس مهم رو همه دانش آموزان گوش کنند:
سلام جناب موقاری خداقوت
کنکوری ۴۰۱ بودم از تیزهوشان مشهد
من از سال یازدهم از دوره های صفر تا صد و تورق سریع و نکته و تستتون استفاده میکردم
رتبه زیرگروه یک من ۹۴۵ شد با درصد زیست زیست 87.4 !
خواستم از صمیییم قلب ازتون تشکر کنم و براتون از خدا بهترییین هارو آرزو میکنم❤
خیلی خیلی زیاد دوس داشتم شخصا باهاتون صحبت کنم و ازتون تشکر کنم.
خواستم اگر لایق بدونید هر موقع که مشهد تشریف آوردید در خدمتتون باشم
جلسه اول رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱
-
سلام آقای موقاری ببخشید jalal moghari
۱. عواملی که باعث تراوش میشن چی چیز هایی هستن؟
۲. اینکه کتاب گفته بیشتر بازجذب در پیچ خورده نزدیک است، میتونیم دلیلی بر این بگیریم که مقدار ریز پرز در این قسمت نفرون بیشتر است؟ -
سلام استاد موقاری عزیز دل
زیست دهم صفحه ۹۴، برشی از ساقه درخت رو نشون داده
در تست ها میپرسن که: مثلا بعد از گذشت چند سال
کدوم لایه نزدیکترهدر مورد اینکه کدوم نزدیکتر دورتر توضیح خوب بدید
تست هاشو نمیتونم جواب بدم -
sara Smaeilzadeh خلط تجمع اون موسین ها هست و خاک و غبار ها
ولی بزاق
خودش یه ترکیبی هست که شمال اب وموسین و انزیم امیلاز و لیزوزوم و... -
سلام.وقت بخیر،توی گوارش کربوهیدرات ها،آنزیم های روده باریک نقش دارن ،اینها چه نوع آنزیم هایی هستن و کجا آزاد میشن؟ و آِیا روده باریک پروتئاز از خودش داره؟ و از چه نوع یاخته هایی آزاد میشه؟
-
سلام استاد وقتتون بخیر کتاب زیست دهم کبد رو با یک خط سفید از هم جدا کرده خواستم بپرسم ایا کبد از دو بخش مجزای چسبیده به هم تشکیل شده؟ چیزی باعث جدا شدنشون شده؟ و اینکه ارتباط مجرای صفرا در این دو بخش به مشکل نمیخوره؟ و این دو بخش از هم فاصلهای دارن؟
-
jalal moghari استاد ببخشید
با توجه به اینکه یاخته های عصبی رابط می تونن غلاف میلین داشته باشن، می تونیم بگیم که دستگاه ایمنی بدن در بیماری ام اس می توند غلاف میلین یاخته های رابط را تخریب کند؟؟ واینکه فقط غلا ف میلین یاخته های رابط در مغز و نخاع می تونن مورد تخریب قرار بگیرن یا دیگر یاخته ها هم؟؟ -
چون باعث کاهش ویتامین های محلول در چربی میشه یکی ازاین ویتامین ها ویتامین kهستنش
همچنین باعث کاهش ویتامین Dهم میشه ک کاهش کلسیم رو ب دنبال داره کلسیم هم خودش درانعقاد نقش داره -
استاد موقاری با توجه به شکل جدید کتاب میشه گفت در تلوفاز هم رشته دوک دیده میشه ( شعاعی ) ؟
-
آقای موقاری در کتاب نوشته که وزیکول ها در حاله جایی مواد در یاخته نقش دارن اما ما در کتاب سال یازدهم آخر گفتار 1فصل یک میبینیم که وزیکول در پایانه آسه هم وجود دارد ؟
-
Reza Estendi دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to محمد امین ایری on آخرین ویرایش توسط Reza Estendi انجام شده
محمد امین ایری
سلام
یاخته ترشح کننده فاکتور داخلی ، یاخته های کناری هستند که خب علاوه بر فاکتور داخلی ، HCL هم ترشح میکند. و خب HCL بحث شرایط اسیدی بودن محیط معده رو فراهم میکنه و تاثیر گذار هست.
شرایط اسیدی و PH بهینه برای فعالیت در معده PH =2 هست که اگه HCL نباشه خب طبیعتا میزان اسیدی بودن محیط کم میشه و فعالیت صحیح معده شاید با اختلال مواجه بشه -
ahmad shafie باید بیضه ها توی دمای مناسب باشن تا گامت به خوبی ساخته بشه
-
سلام
آقای موقاری خسته نباشیدآیا هر تقسیم خارج از عرف و بیش از حد و مضر برای بدن سرطان محسوب میشود؟
-
سلام استاد وقتتون بخیر کتاب زیست دهم کبد رو با یک خط سفید از هم جدا کرده خواستم بپرسم ایا کبد از دو بخش مجزای چسبیده به هم تشکیل شده؟ چیزی باعث جدا شدنشون شده؟ و اینکه ارتباط مجرای صفرا در این دو بخش به مشکل نمیخوره؟ و این دو بخش از هم فاصلهای دارن؟
-
-
استاد اگر بخوایم هر فصل زیست رو کامل و خوب با تست ببندیم، به نظرتون حداکثر چند روز برای هر فصل زمان بذاریم؟
و اینکه بعد از هر بار خوندن بلافاصله تست بزنیم یا فاصله ببوفته بینش؟ -
Reza Dolatsha استاد موقاری در راه ابریشم میگفت تشکیل نمیشع
-
missing person مرسی متوجه شدم
-
@erfan-f
-
Amir ali Nikfard جواب سوال دومی رو خود کتاب نوشته صفحه ۷۴