جلسه اول رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱
-
استاد اگر بخوایم هر فصل زیست رو کامل و خوب با تست ببندیم، به نظرتون حداکثر چند روز برای هر فصل زمان بذاریم؟
و اینکه بعد از هر بار خوندن بلافاصله تست بزنیم یا فاصله ببوفته بینش؟این پست پاک شده! -
سلام استاد.میخواستم بپرسم که دیواره نخستین تک لایه است یا چند لایه هم میتونه باشه؟
-
سلام ، برای استفاده از راه ابریشم باید فرسنگ هارو به ترتیب بخونیم یا طبق برنامه مشاور الا ؟
-
سلام آقای موقاری تدیس هاتون فوق العاده هستن بی نظرید.
سوالم این بود ک شما فرمودید مولکول های اب از طریق انتشار ساده میتونن عبور کنن پس اسمز برای چی هست.sara Smaeilzadeh در واقع اون آب خالص هست که از اسمز عبور می کنه آب غیر خالص که شامل محتویات هست از روش انتشار تسهیل شده و انتقال فعال وارد سلول می شوند.
* -
سلام خسته نباشید، ببخشید لین استدلال درسته که افزایش ایروپیتین در بدن باعث افزایش فشار خون میشه؟
-
سلام استاد آیا باکتری هایی ک توی روده کور زندگی میکنند ب جانوران انزیم سلولاز رو ترشح میکنند یا فقط ویتامین Bو K میدن ب جانور؟ خیلی گیج شدم اونموقع گیاه خواران چطور سلولز رو تجزیه میکنند؟؟
-
jalal moghari یه صحیح غلط هست استاد که به نظر یک سری هامون غلط هست از جمله خودم
و بعضی می گن درسته
عمقی ترین بافت پوششی مری ظاهری مشابه به یاخته های پوششی نفرون دارند
بعضی می گن طبق شکل عمقی های سنگ فرشی چند لایه شکل مکعبی دارن
ولی یک سری مون می گیم که چون در مری سنگ فرشی چند لایه هست و در نفرون مکعبی تک لایه ، به هر حال این ها متفاوت هستن
ممنون می شم نظرتون رو بگینIlya Mansouri در جلسه اول رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
و بعضی می گن درسته
ولی یک سری مون می گیم که چون در مری سنگ فرشی چند لایه هست و در نفرون مکعبی تک لایه ، به هر حال این ها متفاوت هستن
ممنون می شم نظرتون رو بگین -
jalal moghari ببخشید مگه خود مغز از یاخته عصبی تشکیل نشده پس چه ویژگی باعث میشه توانایی درک و فهم داشته باشه بخاطر اجتماعشون؟
-
آقای موقاری در کتاب نوشته که وزیکول ها در حاله جایی مواد در یاخته نقش دارن اما ما در کتاب سال یازدهم آخر گفتار 1فصل یک میبینیم که وزیکول در پایانه آسه هم وجود دارد ؟
کیارش رحمانی 0
سلام
داره ناقل های عصبی رو از جسم یاخته ای به پایانه آکسونی منتقل میکنه -
استاد میشه لطفاً برای زیست یازدهم یه کتاب تست خوب معرفی کنید خواهش میکنم🥺
-
سلام استاد
میتونیم بگیم
حرکات کرمی در نقطه ای از لوله گوارش به خاطر فعالیت اعصاب پیکریه نه شبکه یاخته عصبی؟ (ماهیچه مخطط حلق) -
سلام و خسته نباشید
در کنار مویرگ های اطراف نفرون رگ لنفی هم وجود داره برای
باز جذب آمینو اسید ها؟! -
سلام ، استخوان های انگشت دست و پا جز استخوان های دراز هستند ؟
و اینکه غده تیموس جز دستگاه ایمنی هست یا دستگاه درون ریز ؟ -
سلام مجدد استاد
آیا نورون قابلیت این رو داره که بدون کمک نورونی دیگر درون خود عمل سیناپس رو انجام بده !؟
چگونه!؟ -
و بعضی می گن درسته
ممنون می شم نظرتون رو بگینیه صحیح غلط هست استاد که به نظر یک سری هامون غلط هست از جمله خودم
و بعضی می گن درسته
ممنون می شم نظرتون رو بگین -
سلام استاد.ببخشید یه سوال داشتم.اینکه در خود سلول 4مولکول زیستی ساخته میشوند؟
najmeh ghafari سلام بله
-
jalal moghari
سلام استاد ، خیلی خیلی ممنونم از زحمات تون -
استاد دیواره نخستین یک لایه است یا چند لایه هم میتونه باشه؟