سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
باسلام خدمت پشتیبان های آلای عزیز
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون
مشکلات جزوات
-
@mohd;7138 said:
سلام دوستان. این کتاب اقای سلیمانی مارو داغون کرده هرجا میرم نداره امروز رفتم کتاب فروشی زنگ زد قلم چی گفت اصلا معلوم نیست کی قراره بیاد.
به نظرتون همون جزوه پارسالو چاپ کنم خوبه یعنی تغییر زیادی که نکرده؟ فقط اسید وباز و الکتروشیمی با کل سوم میخواماین کتاب ی که فقط از طریق سایت کتاب دبیران پر مخاطب به فروش می رسه
چون کتاب خودآموز نیست و حتما باید با کلاس پیش برید و کاملش کنید به درد کتاب فروشی و دانش آموزانی که کلاس را می بینند می خوره بر روس سایت کانون لون جا هست بخر برا ت می فرستند
دو جلد کتابه -
@alitak;7142 said:
این کتاب ی که فقط از طریق سایت کتاب دبیران پر مخاطب به فروش می رسه
چون کتاب خودآموز نیست و حتما باید با کلاس پیش برید و کاملش کنید به درد کتاب فروشی و دانش آموزانی که کلاس را می بینند می خوره بر روس سایت کانون لون جا هست بخر برا ت می فرستند
دو جلد کتابهسایت کانون رفتم ولی هزینش خیلی زیاد در میاد بعد همونطور که گفتم همه فصلاشو نمیخوام مثلا اصلا دومو نمیخوام...هزینش از گاج جامع بیشتر میشه
فقط خواستم ببینم این جزوه با قبلی خیلی فرق داره و اینکه مشکلی نیست من جزوه قبلی که رو سایت هست رو چاپ کنم -
@mohd;7143 said:
سایت کانون رفتم ولی هزینش خیلی زیاد در میاد بعد همونطور که گفتم همه فصلاشو نمیخوام مثلا اصلا دومو نمیخوام...هزینش از گاج جامع بیشتر میشه
فقط خواستم ببینم این جزوه با قبلی خیلی فرق داره و اینکه مشکلی نیست من جزوه قبلی که رو سایت هست رو چاپ کنمسلام من و خواهرم بدون جزوه پیش میریم مطالب رو تو کتاب وارد می کنیم همه چی رو هم خوب یاد می گیریم...
ازموناهم سوالی نیست که یاد نداشته باشیم خدارو شکر....
به نظرم نیازی به کتاب نیست... همون جزوه ی پارسال رو هم می تونین استفاده کنین... -
@mohd;7143 said:
سایت کانون رفتم ولی هزینش خیلی زیاد در میاد بعد همونطور که گفتم همه فصلاشو نمیخوام مثلا اصلا دومو نمیخوام...هزینش از گاج جامع بیشتر میشه
فقط خواستم ببینم این جزوه با قبلی خیلی فرق داره و اینکه مشکلی نیست من جزوه قبلی که رو سایت هست رو چاپ کنمنه می تونید چاپ کنید مقداری در مثال ها کم و زیاد هست مقداری هم درس نامه اما مشکل بزرگی نیست حتما می تونید از فیلم پارسال هم استفاده کنید
کتاب جهت راحیه -
ببخشید این جزوه اقای فدایی فرد چرا مباحثی که تدریس شده رو سایت قرار نمیگیره لطفا رو سایت بذارید تا قبل ازمون مباحثو تموم کنیم
-
این پست پاک شده!
-
اقا تورو خدا جزوه اقای فدایی فرد وبذارید لطفا واقعا اینقدر گفتم خسته شدم.فک کنم الان یه ماه که دارم میگم قاعدتا هرمشکلی اگه وجود داشته باشه باید تا الان حل میشد
-
seyyed;7242 said:
اقا تورو خدا جزوه اقای فدایی فرد وبذارید لطفا واقعا اینقدر گفتم خسته شدم.فک کنم الان یه ماه که دارم میگم قاعدتا هرمشکلی اگه وجود داشته باشه باید تا الان حل میشد
عزیز آقای فدایی فرد یادش میره ارسال کنه یا براش مشکلی پیش میاد، کاریش نمیشه کرد
-
دوستان ته توی جزوه ی آمار در اومد این جزوه ای که الان روی سایته یه ورژن قدیمی هستش،نسخه ی جدیدش را به زودی آپلود می کنم ولی دیگه اینجا اعلام نمی کنم، خودتون فردا و پس فردا چک کنید،فعلا تو همون قسمت هندسه پایه آقای کبریایی قرار می دهم و بعدا فیلم های آمار را از هندسه پایه جدا می کنم.
-
لطفا پس یه یادآوری به اقای فدایی فرد بکنید شاید فراموش کردن .
-
sohrab;7260 said:
دوستان ته توی جزوه ی آمار در اومد این جزوه ای که الان روی سایته یه ورژن قدیمی هستش،نسخه ی جدیدش را به زودی آپلود می کنم ولی دیگه اینجا اعلام نمی کنم، خودتون فردا و پس فردا چک کنید،فعلا تو همون قسمت هندسه پایه آقای کبریایی قرار می دهم و بعدا فیلم های آمار را از هندسه پایه جدا می کنم.
جزوه هندسه 2 چطور؟ همینه که توی کلاس کار میشه؟
-
سلام دوستان چرا جزوه ریاضی دوم دبیرستان نیست هرچی گشتم؟
کسی نداره بزاره؟ممنونم
-
چزوه ریاضی 2 نیست
-
-
با سلام به تمام آلایی ها
آقا این جزوه هندسه 2 را پیگیری نمایید چون تو لینکش جزوه آمار ثبت شده و اصلا خبری از هندسه 2 نیست بلکه جزوه آمار هستش. -
با سلام جزوه کارو انرژی اقای رفیعی کجاست با تشکر
-
سلام
میخواستم بپرسم امکانش هست پلی کپی های سوالایی که آقای مقصودی سر کلاس حسابان حل می کنند رو برای دانلود روی سایت بگذارید؟
پلی کپی های ریاضی پایه ایشون به صورت پی دی اف رو سایت هست.اگر پلی کپی های حسابان رو هم بگذارید خیلی عالی می شود
سپاس -
چرا هیچکی پاسخ نمیده