سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
باسلام خدمت پشتیبان های آلای عزیز
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون
مشکلات جزوات
-
راجب جزوه ی آقای فدایی فرد، اگه میشه حالا که قراره جزوه رو ایمیل کنند، بهشون بگید همه ی قسمتایی که تا حالا تدریس کردن (فصلهای 4 تا 8 از فیزیک چهارم و فصل های 4 تا 6 از فیزیک دوم) رو یکجا بفرستن و حتی اگه امکانش بود مباحثی که قراره ترم دوم تدریس کنن (کل فیزیک سوم)، همه رو الان بفرستن. اینجوری بشه عالی میشه. خیلی خیلی ممنون
-
-
bahare;7081 said:
اره دقیقا همینجوریه..
از این نرم افزار استفاده کن :
pdf password cracker enterprise 3.2 دانلود رایگان نرم افزار - softgozar.com - سافت گذر -
من بد بخت فصل دینامیک رو مجبور شدم با دستام بنویسم،دستم تاول زد :((
-
@sina3656355;7086 said:
این که خوبه بهتر مطلب در ذهن جا میگیره
-
جزوه استاد شهریان را میخواهیم
-
@sina3656355;7086 said:
ناز نازی
-
سلام دوستان.جزوه اقای حاجی سلیمانی ویرایش امسالش رو میشه بزارید ؟
-
-
@mohd;7091 said:
سلام دوستان.جزوه اقای حاجی سلیمانی ویرایش امسالش رو میشه بزارید ؟
سلام، اون جزوه كتاب شده، كتاب حق نشر داره و گذاشتنش حرومه،
مهم نيست كه كدوم انتشارات چاپ مي كنه، چيزي كه مهمه اينه كه چاپ شده
تو تالار سرچ كني جزئيات بيشترش هست
يا علي(ع)
-
sohrab;7092 said:
در حال پيگيري هستيم
اسپم ارسال نكن دادا، سيستم چت تالار براي همين هست كه اين حرف ها را اونجا بزنيد،
خبر جديد كه رو صفحه اصلي سايت اومده را بخونيد
يا علي(ع)
میگم دادش سهراب
من واسه تحلیلی و گسسته فیلم هارو ندیدم و عقبم. به نظرتون الان چطور خودمو برسونم فیلم ببینم یا خودم بخونم یا فقط بعضی جاها فیلم ببینم ?[emoji8] -
@sina3656355;7086 said:
مگه آقا رفیعی نمی بینی
-
@alitak;7097 said:
مگه آقا رفیعی نمی بینی
چرا فایلش مشکل داشت دیگه.
پست ها نامربوط رو پاک میکنم دوستان ناراحت نشن.
-
@sina3656355;7098 said:
چرا فایلش مشکل داشت دیگه.
پست ها نامربوط رو پاک میکنم دوستان ناراحت نشن.
تو ی پست دیگه نوشتم چی کار کنی ببنی اگه مشکلت حل نشد بگو تا بدون رمز واست بفرستم
-
@alitak;7102 said:
تو ی پست دیگه نوشتم چی کار کنی ببنی اگه مشکلت حل نشد بگو تا بدون رمز واست بفرستم
دو ماه پیش کل پیش و پایه رو چاپ کردم جای دینامیک رو خالی گذاشتم با دست نوشتم،دیگه نوش دارو بعد مرگه
-
سلام دوستان. کسانی که از جلسات اقای سلیمانی استفاده کردند ایا نیاز هست کتاب رو بگیرم یا فیلم ها کفایت میکنه..؟.ببخشید دیگه اینجام پرسیدم اخه تاپیک مربوط بسته شده بود
-
@mohd;7105 said:
سلام دوستان. کسانی که از جلسات اقای سلیمانی استفاده کردند ایا نیاز هست کتاب رو بگیرم یا فیلم ها کفایت میکنه..؟.ببخشید دیگه اینجام پرسیدم اخه تاپیک مربوط بسته شده بود
حتما کتاب رو بگیر اگه میخوای با ایشان پیش برین. فیلمها بدون کتاب یا جزوه بازده نداره.
-
سلام دوستان. این کتاب اقای سلیمانی مارو داغون کرده هرجا میرم نداره امروز رفتم کتاب فروشی زنگ زد قلم چی گفت اصلا معلوم نیست کی قراره بیاد.
به نظرتون همون جزوه پارسالو چاپ کنم خوبه یعنی تغییر زیادی که نکرده؟ فقط اسید وباز و الکتروشیمی با کل سوم میخوام