سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
باسلام خدمت پشتیبان های آلای عزیز
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون
مشکلات جزوات
-
آخه جزوه آمار به چه دردمون میخوره لطفا جزوه فیزیک رو بزارید.
-
والا من دیگه خسته شدم از بس گفتم جزوه فیزیک رو بزارید میخواستم برم کلاس کنکور گاج نرفتم نشستم امید سایت ایننم که جزوه ها رو قرار نمیدن
-
جزوه فیزیک ترمودینامیک امسال که اقای فدایی فرد درس میدن و تستاش تو جلسه دوم حل میکنن و جزوه شیمی اقای شکیبایان
-
آقا خدا خیرت بده
[COLOR="silver"][SIZE=1]- - - Updated - - -[/SIZE][/COLOR]
[QUOTE=ah65;14720]واقعا لطف میکنید پس من منتظرم[/QUOTE]
آقا خدا خیرت بده دستت درد نکنه -
[QUOTE=man;14721]جزوه آمار ك 1
[URL]http://dl1.sanatisharif.ir/forum/upload/915_01437121408.pdf[/URL][/QUOTE]
آقا خدا خیرت بده دستت درد نکنه -
ميدونم اما خب الانم سرشون تو دبيرستان شلوغه
بعد اين كه اينجا 2تا كلاس از هر رشته رو قرار مي دهند اون يكي كلاس هنوز مشخص نيست دبيرش كيه
بدون جزوه هم ميشه از فيلم ها استفاده كرد البته اگه بخواي نبايد بزاري هيچ عاملي جلو پيشرفتت رو بگيره
نزار فكر يه جزوه انقدر درگيرت بكنه
اگه فيلم 0تا 100 فيزيك اينجا رو ببيني ترموديناميك رو ميگم اونجا دبير اسلايدهاي اين مبحث رو تو تي وي نشون ميده روابط و نمودارها رو مي توني ببيني[COLOR="silver"][SIZE=1]- - - Updated - - -[/SIZE][/COLOR]
خواهش مي كنم
نهايت استفاده رو بكنيد
موفق باشين -
Salam vaghean mamnun az zahamatetun be nazaretun nahveye tadris baraye konkure aghaye haj soleimani khub e ya aghaye rafiee?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ببينيد شما بايد از تدريس هر دبير چندتا مبحث مشترك رو ببيني بعد مقايسه كني از كدوم دبير بهتر ياد ميگيري همون رو ببيني
چون هركدوم روش تدريس خاص خودشون رو دارن
اما شما الان دبير شيمي رو با فيزيك مقايسه كردي!
هر 2 اين دبيرهايي كه گفتين تدريس خوبي دارن -
سلام جزوه شیمی آقای شکیباییان نیست ؟
-
با عرض سلام و خسته نباشید
چرا جزوه شیمی آقای شکیباییان رو نمیذارین؟
شما زحمت میکشید فیلم میذارید جزوات اساتید روهم همراه با تدریسشون قرار بدین
ممنون
اجرتون با امام حسین علیه السلام -
دیگه کی میخوان بزارن جواب کنکور اومد شما هنوز جزوه ها رو سایت نزاشتین واقعا متاسفم
فرستاده شده از LG-D855ف من با Tapatalk
-
سلام......جزوه استادفدایی فرد روکی میزارید ؟؟؟؟
خیلی منتظرشم!!!!!!!!!!! -
اقا داداش جزوه هندسه پایه اقای کبریایی غلط و10 کیلوبات وباز نمی شود
-
سلاااااااااااااااام.....پس چی شد جزوه اقای فدایی فرد؟ خیلی منظرشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:numbness: -
اقای فدایی فرد مگه از جزوه قبلیشون تدریس نمیکنن؟
-
سلام اقا سهراب جزوات سال جدید را کی می زارید وجزوه ی اقای کبریایی جلسه اول وشوم خرابه هندسه 2 واز زحماتتان ممنون
[RIGHT][COLOR=#333333][FONT=Tahoma]سلام اقا سهراب جزوات سال جدید را کی می زارید وجزوه ی اقای کبریایی جلسه اول وشوم خرابه هندسه 2 واز زحماتتان ممنون[/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[RIGHT][COLOR=#333333][FONT=Tahoma]سلام اقا سهراب جزوات سال جدید را کی می زارید وجزوه ی اقای کبریایی جلسه اول وشوم خرابه هندسه 2 واز زحماتتان ممنون[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Tahoma]
[/FONT][/COLOR][/RIGHT]