دو مشکل بزرگ که باعث شده تمرکز نداشته باشم.
-
@Elham650
کاش بتونم یه روزی مثل تو حالم خوب باشه.
وقتایی که میرم ببینمش اون روزبهترین روز عمرمهMojii Abdi کم کم درست میشه فقط ارتباطت رو محدودتر کن و برو با بقیه هم ارتباط بگیر با دوستات تا با اونها سرت گرم شه
حالا دبیر منو خود معلما هم عاشقش بودن از بس خانم گلی بود من کم مثل ایشون دیدم ولی چاره ای نیست جز فراموشی -
Mojii Abdi کم کم درست میشه فقط ارتباطت رو محدودتر کن و برو با بقیه هم ارتباط بگیر با دوستات تا با اونها سرت گرم شه
حالا دبیر منو خود معلما هم عاشقش بودن از بس خانم گلی بود من کم مثل ایشون دیدم ولی چاره ای نیست جز فراموشی@Elham650 یکم بشه باید زنگ بزنم
-
Mojii Abdi کم کم درست میشه فقط ارتباطت رو محدودتر کن و برو با بقیه هم ارتباط بگیر با دوستات تا با اونها سرت گرم شه
حالا دبیر منو خود معلما هم عاشقش بودن از بس خانم گلی بود من کم مثل ایشون دیدم ولی چاره ای نیست جز فراموشی@Elham650 دوستی ندارم...
-
@Elham650 یکم بشه باید زنگ بزنم
Mojii Abdi کاش محدودش میکردی اینطوری زودتر فراموشش میکنی و به زندگی عادی برمیگردی
برای فراموشی اول خودت قلبن باید بخوای که فراموش کنی -
اعتیاد میدونی چیه؟
من معتادم
بیمارم
نمیتونم تنها مشکل خودمو حل کنم -
اعتیاد میدونی چیه؟
من معتادم
بیمارم
نمیتونم تنها مشکل خودمو حل کنمMojii Abdi کسی که معتاده و نمیتونه چیزی رو درک کنه من سر همین موضوع درکش کردم.
فهمیدم چقدر سخته -
@Elham650 دوستی ندارم...
Mojii Abdi مشکل همین جاست وقتی آدمهای مختلفو ببینی متوجه میشی که اون کسی که در ذهن تو فرشته است حتی تو جامعه بهتر از اون هم هست
وابستگی چیز خیلی خیلی بدیه... -
Mojii Abdi مشکل همین جاست وقتی آدمهای مختلفو ببینی متوجه میشی که اون کسی که در ذهن تو فرشته است حتی تو جامعه بهتر از اون هم هست
وابستگی چیز خیلی خیلی بدیه...@Elham650 خیلی وابستگی بده...
دعا کنید برام
دعا نکنید که دور شم
دعا کنید یه جوری حالم خوب شه
دعا کنید به درسم آسیبی نرسونه -
خداروشکر چتم بازشد
-
@Elham650 خیلی وابستگی بده...
دعا کنید برام
دعا نکنید که دور شم
دعا کنید یه جوری حالم خوب شه
دعا کنید به درسم آسیبی نرسونهMojii Abdi حتما ولی واسه من به درسم آسیب نمیزد دبیر یکی از درسهای تخصصیم بود و من تو اون درس انقدر پیشرفت کردم و سرعتم بالا رفت که کسی به گرد پامم نمیرسید
اما.. -
خداروشکر چتم بازشد
Mojii Abdi میتونی بیای پی وی الان
-
Mojii Abdi میتونی بیای پی وی الان
@Elham650 بله
-
@Elham650 بله
Mojii Abdi محدویت رو برداشتم
-
Michael Vey هر وقت از خانوادم پول خواستم بهم دادن...
هم مامانم هم باام تا حالا یکبار بهم نگفتن دوست داریم
شاید همینی باشه که شما میگیدMojii Abdi همین دیگ.. محبت عاطفی خییلی مهمه ک بلد نیستن
-
سلام عزیزم...پیامای جدیدتو خوندم.
در رابطه با مشکل دومت:
اگه همش بهش فکر مکنی و حواست پرت میشه... همش ذهنت پیششه گفتی که اونم معلم بوده...سعی کن موقع درس درسو براش توضیح بدی فکر کن پیشت نشستس و باهاش صحبت کن و توضیح بده اینجوری هم مطالعه فعالی داری هم بنظر من ذهنت کمتر درگیرش میشه چون انگار باهاشی دیگه :// داری باهاش حرف میزنی ....با صدای بلند نه که انرژِت گرفته شه...وقت استراحتت شد حالا با خود واقعیش حرف بزن.
راستش این روشایی که هرچی تو ذهنته رو بنویس و از ذهنت خارج شه رو من تاثیر نداشت://...پیشنهاد نمیکنم...این یه موردو امتحان کن حالا.
موفق باشی:))
Mojii Abdi -
سلام عزیزم...پیامای جدیدتو خوندم.
در رابطه با مشکل دومت:
اگه همش بهش فکر مکنی و حواست پرت میشه... همش ذهنت پیششه گفتی که اونم معلم بوده...سعی کن موقع درس درسو براش توضیح بدی فکر کن پیشت نشستس و باهاش صحبت کن و توضیح بده اینجوری هم مطالعه فعالی داری هم بنظر من ذهنت کمتر درگیرش میشه چون انگار باهاشی دیگه :// داری باهاش حرف میزنی ....با صدای بلند نه که انرژِت گرفته شه...وقت استراحتت شد حالا با خود واقعیش حرف بزن.
راستش این روشایی که هرچی تو ذهنته رو بنویس و از ذهنت خارج شه رو من تاثیر نداشت://...پیشنهاد نمیکنم...این یه موردو امتحان کن حالا.
موفق باشی:))
Mojii Abdimahsaaa rezaeee ممنونم عزیزم
انجام میدم