لطفااا راهنمایی دوستان🥲
-
عزیزان بنظرتون برای کنکور تیرماه صفرتاصد هر پایه و درس رو ببینم یا فیلمای صفر تا صد کنکور هر درس؟
-
سلام چون وقتتون نسبتا کمه صفر تا صد کنکور بهتره از اون بهترم نکته و تست هاست البته اگه درسنامه رو قبلا مطالعه کرده باشین
ولی حتما بعد از تموم شدن یه مبحث تو صفر تا صد یا بعد یک یا دوجلسه تست بزنین -
عزیزان بنظرتون برای کنکور تیرماه صفرتاصد هر پایه و درس رو ببینم یا فیلمای صفر تا صد کنکور هر درس؟
ayda faramarzi سلام، چه مدرسه ای درس میخوندی؟
تیزهوشان، نمونه، دولتی، غیرانتفاعی و… -
ayda faramarzi سلام، چه مدرسه ای درس میخوندی؟
تیزهوشان، نمونه، دولتی، غیرانتفاعی و…Gdujfxit Hhfzhzj غیر انتفاعی
-
سلام چون وقتتون نسبتا کمه صفر تا صد کنکور بهتره از اون بهترم نکته و تست هاست البته اگه درسنامه رو قبلا مطالعه کرده باشین
ولی حتما بعد از تموم شدن یه مبحث تو صفر تا صد یا بعد یک یا دوجلسه تست بزنینShina Mahmoodi چن سالی هس از درس فاصله گرفتم و واقعا چیز زیادی یادم نیس به اون صورت
-
Shina Mahmoodi چن سالی هس از درس فاصله گرفتم و واقعا چیز زیادی یادم نیس به اون صورت
ayda faramarzi چند ساله؟
-
تازه وارد سایت شدید؟
-
Gdujfxit Hhfzhzj غیر انتفاعی
ayda faramarzi و اینکه کدوم استانید؟
ببخشید این سوالارو میپرسم از شما.
میخوام بدونم سطح علمیش چطوره
دوازدهمی هستی یا فارغ؟ -
ayda faramarzi و اینکه کدوم استانید؟
ببخشید این سوالارو میپرسم از شما.
میخوام بدونم سطح علمیش چطوره
دوازدهمی هستی یا فارغ؟Gdujfxit Hhfzhzj فارغ التحصیل رشته تجربی و ۳ ۴ ساله فاصله دارم
-
تازه وارد سایت شدید؟
Gdujfxit Hhfzhzj بله
-
ayda faramarzi کدوم استانید؟ منطقتون از سطح علمی خوبی برخورداره؟
-
سلام تاپیک می زنید حتما با توجه به تاپیک تون گروه ها رو منشن کنید
دانش-آموزان-آلاء
بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
بچه-های-تجربی-کنکور-1402
انسانیا
همیار -
ayda faramarzi کدوم استانید؟ منطقتون از سطح علمی خوبی برخورداره؟
Gdujfxit Hhfzhzj ایلام...بله برترین اساتید رو داشتم و ۵ سال مدرسه شاگرد اول بودم اما تست زنی خیلی ضعیفی دارمو نمیدونم چطور و از کجا شروع کنم و اینکه تا تیر میرسونم یا ن
-
ayda faramarzi در لطفااا راهنمایی دوستان🥲
گفته است:
سلام مجدد
بستگی داره از کدوم اساتید استفاده می کنید
مثلا استاد ثابتی برای ریاضی فیلمای صفر تا صد کنکور دارن اما استاد یاری برای فیزیک فیلمای صفر تا صد دارن
من هر دو مدل فیلم رو دیدم راضی بودم اما خب برای صفر تا صد کنکور مبحث تابع دیگه کامل بسته نمی شد لازم نبود تا دوازدهم طول بکشه که برام بسته بشه
البته به نظر خودم هر مدل فیلم رو انتخاب کردید تمامی مباحث رو فیلم نبینید فقط مباحثی که مشکل دارید -
گفته است:
سلام مجدد
بستگی داره از کدوم اساتید استفاده می کنید
مثلا استاد ثابتی برای ریاضی فیلمای صفر تا صد کنکور دارن اما استاد یاری برای فیزیک فیلمای صفر تا صد دارن
من هر دو مدل فیلم رو دیدم راضی بودم اما خب برای صفر تا صد کنکور مبحث تابع دیگه کامل بسته نمی شد لازم نبود تا دوازدهم طول بکشه که برام بسته بشه
البته به نظر خودم هر مدل فیلم رو انتخاب کردید تمامی مباحث رو فیلم نبینید فقط مباحثی که مشکل دارید@sania-Andiravan ممنونم از راهنماییتون قبلتر گفتم بخاطر فاصله ای ک داشتم اکثرا فراموش کردم و باید مرور مجدد داشته باشمتایم فیلمها هم ک کم هستند....برای هر ۴ درس تخصصی کدوم اساتید رو پیشنهاد میکنید؟
-
Gdujfxit Hhfzhzj ایلام...بله برترین اساتید رو داشتم و ۵ سال مدرسه شاگرد اول بودم اما تست زنی خیلی ضعیفی دارمو نمیدونم چطور و از کجا شروع کنم و اینکه تا تیر میرسونم یا ن
ayda faramarzi اگه اساتید خوبی دارید تو شهرتون.
پیشنهادم اینه کلاس ثبت نام کنید تا ویدیو دیدن.
بنظرم اگه بخوایید سه پایه رو با فیلم پیش ببرید نمیرسید تا کنکور و این باعث میشه نتونید تست بزنید.
اشتباه پارسال منو تکرار نکنید ، امسال کاملا با ویدیو دیدن مخالفم.
حدود سه سالی بود که با دوره های الا از جمله صفرتاصد و ابریشم پیش رفتم ولی نتیجم…
تلاشمم زیاد بود
ولی حجمشم زیاده
بنظرم با درسنامه یا کلاسای حضوری (حجم کمتری داره)بتونید پیش ببرید بهتره
اگه مشکل داشتید جایی رو میتونید از سایت استفاده کنید. -
@sania-Andiravan ممنونم از راهنماییتون قبلتر گفتم بخاطر فاصله ای ک داشتم اکثرا فراموش کردم و باید مرور مجدد داشته باشمتایم فیلمها هم ک کم هستند....برای هر ۴ درس تخصصی کدوم اساتید رو پیشنهاد میکنید؟
ayda faramarzi شما دانشگاه رفتید و الان دارید کنکور میدید یا چندین ساله پشت کنکورید؟
-
@sania-Andiravan ممنونم از راهنماییتون قبلتر گفتم بخاطر فاصله ای ک داشتم اکثرا فراموش کردم و باید مرور مجدد داشته باشمتایم فیلمها هم ک کم هستند....برای هر ۴ درس تخصصی کدوم اساتید رو پیشنهاد میکنید؟
گفته است:
بله درسته... ولی خب فیلم درسی دیدن اوایلش یه ساعت مطالعه مفیده ممکنه بعدش کم تر و کم تر شه و ذهن رو تنبل بکنه واس همین خیلی باید حواس مون باشه یه مطالعه مفید نگهش داریم...
رشته تون تجربیه؟ -
ayda faramarzi این سایت را مشاور و مدیر بهتون معرفی کردند یا دوستان؟
-
ayda faramarzi اگه اساتید خوبی دارید تو شهرتون.
پیشنهادم اینه کلاس ثبت نام کنید تا ویدیو دیدن.
بنظرم اگه بخوایید سه پایه رو با فیلم پیش ببرید نمیرسید تا کنکور و این باعث میشه نتونید تست بزنید.
اشتباه پارسال منو تکرار نکنید ، امسال کاملا با ویدیو دیدن مخالفم.
حدود سه سالی بود که با دوره های الا از جمله صفرتاصد و ابریشم پیش رفتم ولی نتیجم…
تلاشمم زیاد بود
ولی حجمشم زیاده
بنظرم با درسنامه یا کلاسای حضوری (حجم کمتری داره)بتونید پیش ببرید بهتره
اگه مشکل داشتید جایی رو میتونید از سایت استفاده کنید.Gdujfxit Hhfzhzj خیلیییییی ممنونم ا راهنمایی خوبتون مچکرم