لطفااا راهنمایی دوستان🥲
-
Gdujfxit Hhfzhzj خیلیییییی ممنونم ا راهنمایی خوبتون مچکرم
ayda faramarzi موفق باشید
️
-
ayda faramarzi این سایت را مشاور و مدیر بهتون معرفی کردند یا دوستان؟
Gdujfxit Hhfzhzj دوستان
-
ayda faramarzi شما دانشگاه رفتید و الان دارید کنکور میدید یا چندین ساله پشت کنکورید؟
Gdujfxit Hhfzhzj دانشگاه علوم تربیتی میخونم و میخام کنکور بدم
-
Shina Mahmoodi چن سالی هس از درس فاصله گرفتم و واقعا چیز زیادی یادم نیس به اون صورت
ayda faramarzi نگران نباشید خیلی ها مثل شما شروع میکنن و پیشرفت میکنن ، اول کتاب های درسی رو حل کنین و درسنامه کتاب های تست رو مطالعه کنین بعدش تست بزنین اگه متوجه مطلبی نشدین ویدیو نگاه کنین زیاد ویدیو نگاه کردن خوب نیست ، دوره های طلایی الا خوب هستن خیلی خلاصه تست هارو حل کردن و مباحث کامل مرور میشه
-
Gdujfxit Hhfzhzj دانشگاه علوم تربیتی میخونم و میخام کنکور بدم
ayda faramarzi موفق باشید.میرسید انشالله
از یه مشاورم کمک بگیرید -
ayda faramarzi موفق باشید.میرسید انشالله
از یه مشاورم کمک بگیریدGdujfxit Hhfzhzj ممنونم همچنین مشاور خوب کسی هس معرفی کنید؟
-
Gdujfxit Hhfzhzj ممنونم همچنین مشاور خوب کسی هس معرفی کنید؟
ayda faramarzi اگر غیر حضوری میخوایید سیب ترش
-
عزیزان بنظرتون برای کنکور تیرماه صفرتاصد هر پایه و درس رو ببینم یا فیلمای صفر تا صد کنکور هر درس؟
ayda faramarzi
سلام
اگه غیرحضوری میخواین و مشکل مالی ندارین راه ابریشم عالیه. ولی صفرتاصد ها زیاد برا کنکورتون نتیجه نخواهد داد.
به تجربه شخصی اگه برگردم عقب به کلاسهای حضوری میرم چون آدم با تمام حواس درس رو یاد میگیره البته اینم بگم که اینم معایب خاص خودش رو داره. -
ayda faramarzi
سلام
اگه غیرحضوری میخواین و مشکل مالی ندارین راه ابریشم عالیه. ولی صفرتاصد ها زیاد برا کنکورتون نتیجه نخواهد داد.
به تجربه شخصی اگه برگردم عقب به کلاسهای حضوری میرم چون آدم با تمام حواس درس رو یاد میگیره البته اینم بگم که اینم معایب خاص خودش رو داره.@Mr-Perfect والا من که راه ابریشم داشتم به نظرم صفر تا صد بهتره
-
عزیزان بنظرتون برای کنکور تیرماه صفرتاصد هر پایه و درس رو ببینم یا فیلمای صفر تا صد کنکور هر درس؟
این پست پاک شده! -
ayda faramarzi اگر غیر حضوری میخوایید سیب ترش
Gdujfxit Hhfzhzj قلم چی ثبت نام کردم فایده داره؟
-
Honey M
نه به نظر من راه ابریشم خوبه چون همون معلم های صفر تا صد هستن ولی تدریس رو با کیفیت تر و نکات زیاد و کاربردی آموزش میدن.البته بازم شخصیه برا هر فرد متفاوته شاید شما از صفر تا صد ها یادگیری بهتری دارین ولی به نظر من راه ابریشم کاملتره.
-
Honey M
نه به نظر من راه ابریشم خوبه چون همون معلم های صفر تا صد هستن ولی تدریس رو با کیفیت تر و نکات زیاد و کاربردی آموزش میدن.البته بازم شخصیه برا هر فرد متفاوته شاید شما از صفر تا صد ها یادگیری بهتری دارین ولی به نظر من راه ابریشم کاملتره.
@Mr-Perfect به نظر من راه ابریشم برا کساییه که نکات رو خودشون از فیلمای صفر تا صد ننوشتن. من وقتی راه ابریشمو گرفتم دیدم همون نکاتی هست که خودم نوشته بودم.
-
Gdujfxit Hhfzhzj قلم چی ثبت نام کردم فایده داره؟
ayda faramarzi آره بقیه آزمونا هم میتونی خودت پیرینت بگیری تو خونه آزمون بدی. گاج و گرینه دو و اینا