جلسه دوم رفع اشکال تابستان 1401
-
باسلام خدمت استاد موقاری لطفا یه توضیح مختصر درمورد دریچه های قلب بدید متشکرم.
-
چگونه تایپک بزنیم ؟
-
سلام استاد. من این ترتیب اتفاقات قبل و بعد صداهای قلب رو قاطی میکنم. ممنون میشم یه خلاصه کوتاه مثلا اینجوری بگید: صدای دوم=شروع دیاستول⇦بسته شدن دریچه...
Maryam Hosseini سلام
صدای اول مربوط به بسته شدن دریچه های میترال و سه لختی است که با شروع انقباض بطن ها همراه است.و صدای دوم مربوط به بسته شدن دریچه های سینی ابتدای سرخرگ ها است.
-
بچه ها مثل اینکه باید تایپیک دیگه بزنیم و به حالت سوال دربیارین
-
سلام استاد خسته نباشید ببخشید میانک یا سانتریول در تقسیم سلولی چه نقشی داره
Tyler Moradi سلام برای تشکیل دوک تقسیم در سلول
-
سلام. استاد خسته نباشید. مفصل گوی کاسه ای در تمام جهات می چرخد یا در بیشتر جهات چون خیلی توی یکی از تست هاش و درسنامش نوشته در بیشتر جهات
-
سلام استاد ببخشید نقش میانک در تقسیم سلولی چیست
Tyler Moradi سازماندهی رشته های دوک . در ساختن دوک نقشی نداره
-
سلام. استاد خسته نباشید. مفصل گوی کاسه ای در تمام جهات می چرخد یا در بیشتر جهات چون خیلی توی یکی از تست هاش و درسنامش نوشته در بیشتر جهات
Sorush Khademi سلام دوست عزیز در همه جهات می چرخد
-
استاد ببخشید درون ساختار آندوکارد حفره هایی وجود دارد دلیل آن چیست ؟
-
ببخشید می شه اگه کسی می دونه بگه چجوری باید پیام را برای استاد بفرستیم که ایشون ببینند ؟
-
سلام استاد. من این ترتیب اتفاقات قبل و بعد صداهای قلب رو قاطی میکنم. ممنون میشم یه خلاصه کوتاه مثلا اینجوری بگید: صدای دوم=شروع دیاستول⇦بسته شدن دریچه...
Maryam Hosseini برای اینکه یادت بمونه شکل 8 صفحه 53 رو یکم پر بار ترش {نقطه شروع انقباض بطنی که دریچه های دهلیزی بطنی بسته میشن صدای اوله و شروع دیاستول صدای دوم به دنبال بسته شدن دریچه های سینی
-
سلام استاد هستن؟
-
سلام خسته نباشید
استاد شب امتحان زیست دهم برای سال ۹۸ هست با زیست امسال فرق داره مطالب؟؟ -
سلام استاد
دی ساکارید هایی وجود دارند که از دوتا فروکتوز یا دوتا گالاکتوز درست شده باشند؟ -
سلام خسته نباشید
استاد شب امتحان زیست دهم برای سال ۹۸ هست با زیست امسال فرق داره مطالب؟؟ -
آقای موقاری لطفا به تایپیک من هم سربزنید لطفا
-
دوستان لطفا همکاری کنید و برای سوالاتو تایپیک جدا بزنید (توی صفحه ای که لینکش تو توضیحات همینجا قرار داره برید)
اینطوری هم کار اقای موقاری راحت تر میشه هم نظم دارن
ممنون -
هورمون اپی نفرین و نور اپی نفرین می توانند حجم بهش هادی را افزایش دهند که نتیجه آن افزایش حجم هوای مرده می باشد
اینا میشه لطف کنید اینو توضیح بدید -
سلام آقای موقاری خسته نباشید
میخواستم تفاوت فشار خون در هنگام سیستول و دیاستول قلب رو در حفرات مختلف قبل و همچنین سرخرگ آئورت بدونم
خیلی ممنون میشم اگه این موضوع رو کامل برام بگین خیلی به دونستنش نیاز دارم -
سلام وقت شما بخیر .
جنس یاخته های مویرگ ها ی گردیزه های کلیه ، چه چیزی هست ؟ -
M M.an این موضوع را در سنجاق کرد