جلسه اول رفع اشکال فیزیک تابستان ۱۴۰۱
-
سلام استاد اگر در لوله یو شکل دو نقطه هم تراز در دو نایع مختلف داشته باشیم کدام نقطه فشارش بیشتره؟
-
منظورم مقایسه نیرو ها در کف ظرف های مختلف مانند گلدانی و دیگی و .. است
@عباس-روزبهان
این مبحث از کتاب حذف شده چون که من توی کتاب ندیدمش
نیروی وارد از طرف دیواره های ظرف اگه بخوایم تصویرسازی کنیم و بهت کمک کنه در نظر بگیر ... زمانی که دیگی شکل باشد نیروی وارد از طرف دیواره ها به کف ظرف وارد می شود...
و زمانی که گلدانی شکل باشد به مولفه نیروی وارد بر کف ظرف کمک نمی کند در نتیجه از نیروی وزن کمتر خواهد شد و در حالت اول نیز بیشتر خواهد شد.. -
@Zahra-Parizad
کره مسی به آب گرما داده....درسته
-
سلام استاد اگر در لوله یو شکل دو نقطه هم تراز در دو نایع مختلف داشته باشیم کدام نقطه فشارش بیشتره؟
امیرحسین حیدری 0 اونی که ارتفاع مایع بالاش بیشتره فشارش بیشتره
-
امیرحسین حیدری 0
بستگی داره به ارتفاع ها و چگالی ها و این که این ترازی که میگی کجا قرار داره نمیشه نظر قطعی داد ..... -
امیرحسین حیدری 0
بستگی داره به ارتفاع ها و چگالی ها و این که این ترازی که میگی کجا قرار داره نمیشه نظر قطعی داد .....ÝŮllox Romkhg میشه نظر داد. اونی ک ارتفاع مایع بالاش بیشتره
-
درسته
@Zahra-Parizad 
-
@Zahra-Parizad 
@mohammadhossein-bimonnejad سلام استاد
-
ÝŮllox Romkhg میشه نظر داد. اونی ک ارتفاع مایع بالاش بیشتره
Michael Vey
بله ببخشید من با فشار سنج اشتباه گرفتم شرمنده -
-
این پست پاک شده! -
Mohammadreza Doosti در جلسه اول رفع اشکال فیزیک تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلام استاد وقتتون بخیر میخواستم بدونم دقیقا چه راهکاری هست که ما بتونیم تشخیص بدیم که از کدوم فرمول فشار برویم؟%
اگر در مساله ای ارتفاع مایعات مشخص شود، از رابطه "رو-جی-اچ" و اگر سطح مقطع و جرم مایعات داده شود از رابطه وزن به روی سطح مقطع استفاده میشود
PeymanTolouei
ممنون استاد بابت پاسخگویی شما
و اینکه سوال خیلیا ها مثل من هست اینه که آیا شما چاپار رو ضبط میکنید برای ماها که دانش آموز شما هستیم؟
چون کلیه نکاتی که شما میگید با استاد کازرونیان فرق میکنه میخواستیم اگر امکانش باشه امسال چاپار رو ضبط کنید -
ارتفاع مایع بالاش بیشتره فشار بیشتری داره و اختلاف فشار بین اونها هم اگه در یک راستا باشن از اچ جی دلتا رو بدست میاد
-
سلام.وقت بخیر.
در مورد سوالاتی که میزان بالا رفتن ارتفاع مایع درون لوله U شکل بعد از اضافه کردن مایع دیگر به شاخه دیگر رو می خواهد راه حل کلی برای این نوع سوالات چیه؟ -
PeymanTolouei
ممنون استاد بابت پاسخگویی شما
و اینکه سوال خیلیا ها مثل من هست اینه که آیا شما چاپار رو ضبط میکنید برای ماها که دانش آموز شما هستیم؟
چون کلیه نکاتی که شما میگید با استاد کازرونیان فرق میکنه میخواستیم اگر امکانش باشه امسال چاپار رو ضبط کنیدMohammadreza Doosti
bale zabt mikonam -
سلام استاد وقتتون بخیر ببخشید استاد این سوال آونگ با فرمول تستیش چجوری حل میشه؟
-
Mohammadreza Doosti
bale zabt mikonamPeymanTolouei واقعا ممنونیم ازتون
-
Mohammadreza Doosti
bale zabt mikonamPeymanTolouei چه خوووب ممنوون. زمانش مشخص نیست؟
-
PeymanTolouei واقعا ممنونیم ازتون
-
PeymanTolouei چه خوووب ممنوون. زمانش مشخص نیست؟
Michael Vey be zoodiii