جلسه اول رفع اشکال فیزیک تابستان ۱۴۰۱
-
![۲۰۲۲۰۹۰۱_۱۱۱۲۱۰.heic]سلام استاد خسته نباشید من این ۴تا فرمول برای به دست آوردن تعادل گرمایی پیدا کردم اما هیچ کدوم نمیتونه جواب مورد نظر بهم توی مسائل مختلف بده بنظر شما از کدوم فرمول استفاده کنم که بتونم راحت به جواب برسم؟
-
[متن لینک](![آدرس لینک](
آدرس عکس))
-
![۲۰۲۲۰۹۰۱_۱۱۱۲۱۰.heic]سلام استاد خسته نباشید من این ۴تا فرمول برای به دست آوردن تعادل گرمایی پیدا کردم اما هیچ کدوم نمیتونه جواب مورد نظر بهم توی مسائل مختلف بده بنظر شما از کدوم فرمول استفاده کنم که بتونم راحت به جواب برسم؟
Melika Ramezany فرمولی که خود استاد تو راه ابریشم گفتن با استفاده از خط تعادلی بنظرم بهترینشه
-
-
سلام وقتتون بخیر ممنون میشم این دوتا سوال من هم جوب بدین !گ
)
-
Melika Ramezany
بهترین فورمول که از خط تعادلی هم پیروی می کند فرمول شماره ۲ هست اما نمیتونیم بگیم که تمامی مسائل را میتواند حل کند بلکه باید با توجه به شکل های گوناگون طرح سوال با توجه به صورت سوال که دمای تعادل را داده باشد و یا نداده باشد مفهوم ر. درک و با توجه به مفهوم به اون پاسخ دهی کنیم .... -
Melika Ramezany
بهترین فورمول که از خط تعادلی هم پیروی می کند فرمول شماره ۲ هست اما نمیتونیم بگیم که تمامی مسائل را میتواند حل کند بلکه باید با توجه به شکل های گوناگون طرح سوال با توجه به صورت سوال که دمای تعادل را داده باشد و یا نداده باشد مفهوم ر. درک و با توجه به مفهوم به اون پاسخ دهی کنیم ....ÝŮllox Romkhg آها متوجه شدم ممنونم
-
Melika Ramezany فرمولی که خود استاد تو راه ابریشم گفتن با استفاده از خط تعادلی بنظرم بهترینشه
Matin AGNA من متاسفانه راه ابریشمی نیستم برای همین سوال شد برام
-
[متن لینک](![آدرس لینک](
آدرس عکس))
dorsa taheri میشه ۳.۴
-
[متن لینک](![آدرس لینک](
آدرس عکس))
dorsa taheri میشه یک دوم
-
Mehrshad Nadi در جلسه اول رفع اشکال فیزیک تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلام و درود آقای طلوعی بنده شاگرد شما هستم و میخواستم لطفا این چند سوال از مبحث فشار رو حل کنید، نکات مفیدی در اونها هست که امیدوارم یاد بگیرمسلام دوست عزیز
سوالات رو لطفا خودتون حل کنید اگر جایی مشکل برخوردید اعلام کنید کمکتون کنم
PeymanTolouei آقای طلوعی تلاشمو کردم اما به بن بست میرسم، حالا اگر زحمتی نیست حداقل روش حلشون رو بگید از چه ایدهای استفاده کنیم؟
-
استاد اینو میدونم .منظورم مقایسه اونها در ظرف های مختلف مانند گلدانی و دیگی و .. است
عباس روزبهانی استاد میشه جواب منو بدین
-
Melika Ramezany در جلسه اول رفع اشکال فیزیک تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلام
زمانی که تغییر حالت نداشته باشیم سومی سریع تر جواب میدهد -
سلام استاد وقتتون بخیر
استاد این قسمت چرا شده mlf؟ برای آب؟
-
@Zahra-Parizad در جلسه اول رفع اشکال فیزیک تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلام استاد این چرا اینجوری شده ؟
-
سلام استاد وقتتون بخیر میخواستم بدونم دقیقا چه راهکاری هست که ما بتونیم تشخیص بدیم که از کدوم فرمول فشار برویم؟%
-
@Zahra-Parizad در جلسه اول رفع اشکال فیزیک تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلام استاد این چرا اینجوری شده ؟
خیلی ممنون استاد ولی منظورم این بود که چرا شده mlf؟
مگه تو این سوال آب میخواد به یخ تبدیل بشه؟ در اینصورت که جرم یخ و آب برابر نمیشن
-
منظورم مقایسه نیرو ها در کف ظرف های مختلف مانند گلدانی و دیگی و .. است
-
[متن لینک](![آدرس لینک](
آدرس عکس))
dorsa taheri
در سوال اول یه نسبت چگالی بزنی کار تمومه ....
در سوال نیز مولفه افقی جوابته که۲cm باید ضرب tan(60) بشود ..... -
سلام استاد وقتتون بخیر میخواستم بدونم دقیقا چه راهکاری هست که ما بتونیم تشخیص بدیم که از کدوم فرمول فشار برویم؟%
Mohammadreza Doosti در جلسه اول رفع اشکال فیزیک تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
اگر در مساله ای ارتفاع مایعات مشخص شود، از رابطه "رو-جی-اچ" و اگر سطح مقطع و جرم مایعات داده شود از رابطه وزن به روی سطح مقطع استفاده میشود