سوال زیست - بافت پوششی
-
سلام بچها.👋
- ماهیچه اسکلتی ماده زمینه ای داره؟ اگه آره اون رو سلول هاش میسازن؟؟
۲) تمامی یاخته های پوششی مخاط روده باریک بر خلاف معده با رشته های گلیکوپروتئینی غشا پایه در تماس هستند. ----> این جمله غلطه. چرا؟
۳)

گزینه ی ۲ رو میشه توضیح بدین؟ -
-
سلام بچها.👋
۲) تمامی یاخته های پوششی مخاط روده باریک بر خلاف معده با رشته های گلیکوپروتئینی غشا پایه در تماس هستند. ----> این جمله غلطه. چرا؟
۳)

گزینه ی ۲ رو میشه توضیح بدین؟S SS 0 سوال دوم،
همانند باید میگفت،
سلول های مخاط معده تک لایه هستند و در اثر پیشروی مخاط به زیر مخاط حفرات وغدد معده رو ساختن،
برای همین سلول های پوششی حفره و غده با غشای پایه تماس دارن -
سلام بچها.👋
۳)

گزینه ی ۲ رو میشه توضیح بدین؟S SS 0 بخشی که فراوان ترین لیپید های رژیم غدایی تری گلیسرید ها هستند که گوارش شیمیایی آنها در معده تحت تاثیر آنزیم لیپاز آغاز میشه،
بعدش بلافاصله وارد روده باریک میشود ، روده باریک فقط سلول های تک هسته( صاف ) دارد ،روده باریک فاقد سلول های اسکلتی و چنو هسته میباشد ،
برای همین "بعضی" استباهه، باید همه میگفت ⚘ -
سلام بچها.👋
۳)

گزینه ی ۲ رو میشه توضیح بدین؟ -
سلام بچها.👋
۳)

گزینه ی ۲ رو میشه توضیح بدین؟ماهیچه اسکلتی ماده زمینه ای داره؟ اگه آره اون رو سلول هاش میسازن؟
من تا حالا نشنیدم الان ی سرچم زدم منابع علمی هم حرفی نزدن در این باب،ما اصولا ماده زمینه ای میگن ریز میریم سمت پیوندی
این جمله غلطه. چرا؟
اقا پویا کامل گفتن دیگه جفتشون همه سلولاش با غشای پایه در تماسن چون تک لایه هستند گفته برخلافه که خب غلطه
سوال سه هم منظورشو دوستان خیلی خوب گفتن معده هستش که بلافاصله بعد معده روده باریک قرار گرفته
-
S SS 0 بخشی که فراوان ترین لیپید های رژیم غدایی تری گلیسرید ها هستند که گوارش شیمیایی آنها در معده تحت تاثیر آنزیم لیپاز آغاز میشه،
بعدش بلافاصله وارد روده باریک میشود ، روده باریک فقط سلول های تک هسته( صاف ) دارد ،روده باریک فاقد سلول های اسکلتی و چنو هسته میباشد ،
برای همین "بعضی" استباهه، باید همه میگفت ⚘pouya hosein pour در سوال زیست گفته است:
برای همین "بعضی" استباهه، باید همه میگفت
گزینه سه رو توضیح دادی ولی:)))
-
ماهیچه اسکلتی ماده زمینه ای داره؟ اگه آره اون رو سلول هاش میسازن؟
من تا حالا نشنیدم الان ی سرچم زدم منابع علمی هم حرفی نزدن در این باب،ما اصولا ماده زمینه ای میگن ریز میریم سمت پیوندی
این جمله غلطه. چرا؟
اقا پویا کامل گفتن دیگه جفتشون همه سلولاش با غشای پایه در تماسن چون تک لایه هستند گفته برخلافه که خب غلطه
سوال سه هم منظورشو دوستان خیلی خوب گفتن معده هستش که بلافاصله بعد معده روده باریک قرار گرفته
-
S S SS 0 marked this topic as a question on
-
S S SS 0 has marked this topic as solved on
-
S SS 0
فکر کنم دچار اشتباه شدم یا ایهام!
بنظرم کد سوال داره روده باریک رو میگه
چون معده اصن اون قانون هارو حفظ میکنه در ثانی خب همه پروتئین ها در معده پپتید نمیشن که چند پپتیدی و پروتئین هم هستند منتها کوچیکنپاسخنامه داره بفرسین لطفا نظر طراحم ببینیم
-
Mo Xo نه کد سوال همون معدست چون معده از خون کلر میگیره و سطح کلر خون کم میشه. (کلر کلا در حالت محلول کلریک اسیده. پس یعنی کلا اسیده دیگه) پس خون از مقدار اسیدی بودنش کم میشه و پی اچش زیاد میشه
-
Mo Xo نه کد سوال همون معدست چون معده از خون کلر میگیره و سطح کلر خون کم میشه. (کلر کلا در حالت محلول کلریک اسیده. پس یعنی کلا اسیده دیگه) پس خون از مقدار اسیدی بودنش کم میشه و پی اچش زیاد میشه
-
Honey M ولی قسمت دومم غلط نیست همچین!پس عبارت چرا غلطه
بنظرم چون phروده بیشتر از سایر قسمت هاست و بی کربنات بیشتری داره خون عبوری باز میشه
ولی دلایل شما برای کاندید شدن معده هم قبول دارمMo Xo راستش قسمت دوم منم نمیدونم اشکالش چیه😅😅😅
-
Honey M قسمت دوم اشکال نداره بنظرم اشکالش همون قسمت اوله به همون دلیل که گفتم!
بیکربنات بیشتر پی اچ بیشتر جذب همه اینا باعث میشه خون هم پی اچش بره بالا احتمال قریب به یقین روده باریکو میگهمنتظر نظر خانوم نوبختم باشیم...
-
Honey M قسمت دوم اشکال نداره بنظرم اشکالش همون قسمت اوله به همون دلیل که گفتم!
بیکربنات بیشتر پی اچ بیشتر جذب همه اینا باعث میشه خون هم پی اچش بره بالا احتمال قریب به یقین روده باریکو میگهمنتظر نظر خانوم نوبختم باشیم...
Mo Xo خود پاسخنامه گفته گزینه ۴؟
-
Honey M غلطه ۴ چون هر دو قسمتش کد معده رو داده
-
pouya hosein pour در سوال زیست گفته است:
برای همین "بعضی" استباهه، باید همه میگفت
گزینه سه رو توضیح دادی ولی:)))
Mo Xo 😐اووو ، فک کنم شب برام من خیلی تاثیر میزاره ،
چرا دیشب اونو ۳ دیدم؟ 😶