سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه پنجم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
آقای jalal moghari تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 30 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
مبحث: آزاد از هر مبحثی می تونید سوال بپرسید
بچه ها بعد از شروع جلسه می تونید سوال هاتون رو در همین تاپیک بپرسید.
اگه با محیط آلاخونه آشنایی نداری لینک های پایین رو بخون، کمکت می کنه 😉
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیبچه ها ویس زیر رو هم گوش کنید
Your browser does not support the audio element.
سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه چهارم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
آقای jalal moghari تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 23 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
%(#ff0000)[مبحث: کل دهم و نیمسال اول یازدهم]
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیبچه ها ویس زیر رو هم گوش کنید
سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه سوم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 16 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
مبحث: کل دهم
چرا در متن کتاب در گفتار دو گفته
یائسگی به علت از کار افتادن تخمدانهاست که((زودتر از بقیه (دستگاه های بدن) پیر میشوند )) رخ میدهد
تخمدانو با بقیه دستگاها مقایسه کرده درحالی که اندامه😕
آیا گردن رحم و واژن هر کدوم یه اندام جداگانه اند یا جزئی از رحمند؟
برای لقاح در اسبک ماهی کتاب گفته ((تخمک)) وارد حفره در بدن نر میشود و نر از ((جنین ها)) مراقبت و ((نوزادان)) را بدنیا می آورد
یعنی از یک تخمک چند تا جنین بوجود میاد یا نه چندتا تخمک میرند تو حفره بدن نر
سلام به آلایی ها
قراره برای درس زیست رفع اشکال آنلاین با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] داشته باشیم 🙂
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه ۲ شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیلطفا این ویس مهم رو همه دانش آموزان گوش کنند:
سلام جناب موقاری خداقوت
کنکوری ۴۰۱ بودم از تیزهوشان مشهد
من از سال یازدهم از دوره های صفر تا صد و تورق سریع و نکته و تستتون استفاده میکردم
رتبه زیرگروه یک من ۹۴۵ شد با درصد زیست زیست 87.4 !
خواستم از صمیییم قلب ازتون تشکر کنم و براتون از خدا بهترییین هارو آرزو میکنم❤
خیلی خیلی زیاد دوس داشتم شخصا باهاتون صحبت کنم و ازتون تشکر کنم.
خواستم اگر لایق بدونید هر موقع که مشهد تشریف آوردید در خدمتتون باشم
جلسه سوم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱
-
M.an استاد جان من خیلی شما رو دوست دارم خواهش میکنم کمکم کنید جزوه های راه ابریشم رو چه طوری میشه دانلود کرد
-
چرا این جمله غلطه؟
کلسترول و چربی از طریق لنف وبدون عبور از کبد به سیاه رگی در قفسه سینه وارد میشود.مگه چربی از مویرگ لنفی وارد مجرا لنفی و بعد سیاه رگ زیر ترقوه ای نمیشه؟؟
از سیاه رگ هم وارد قلب و در مرحله اخر وارد کبد میشه؟؟ -
@erfan-f در جلسه سوم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلام استاد درجه یک .
آقای موقاری ، کبد مواد غذایی مورد نیاز خودش رو از سیاهرگ باب کبدی میگیره یا سرخرگ کبدی ؟
و مورد دوم اینکه چطور ویتامین B12 که محلول در آب هست در کبد ذخیره میشه ؟ و کلن یه توضیح بفرمایید که چه ویتامین هایی در کبد ذخیره می شوند.. با تشکرسلام،انشعابی از ائورت
2-ذخیره شدن یک ماده ربطی به محلول در آب بودنش نداره
و در کل ویتامین های B مثلا در کبد ذخیره میشوند -
سلام استاد بلاخره پرنده دیافراگم داره یا نه؟
من یک جا خونده بودم که همه پستانداران دیافراگم دارند -
shahriar hasanpoor دانش آموزان آلاءreplied to shahriar hasanpoor on آخرین ویرایش توسط shahriar hasanpoor انجام شده
shahriar hasanpoor در جلسه سوم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
Amir ali Nikfard در جلسه سوم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
shahriar hasanpoor چرا؟؟
درست بود جواب تست؟ https://forum.alaatv.com/uid/42771
-
سلام خدمت استاد درجه یک و بی نظرم استاد موقاری استاد ببخشید فشار حاصل از نیروی انقباض در بطن های قلب در حال تغییر است یعنی چی منظورش رو متوجه نشدم
و سوال دوم شما در فیلم فرمودید که دور مجاری جمع کننده مویرگ های دور لوله ای وجود ندارد بعد فرمودید که در بحث ترشح و باز جذب نقش داره عملکرد مجاری جمع کننده به چه صورت هستش اگه می شه کم بیشتر در مورد اش توضیح بدین تغذیه رسونه بهش به چه صورته انجام میشه -
Niloofar Shiri در جلسه سوم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلام استاد
ایا افزایش ترشح هورمونهای تیروییدی باعث افزایش ترشح مواد (منظور مواد دفعی نیست) از سایر غدد درون ریز یا برون ریز میشه؟؟
یا صرفا افزایش ترشح هورمونهای تیروییدی باعث افزایش تنفس یاخته ای میشه و ربطی به افزایش ترشح عرق و سایر هورمونها نداره؟؟ -
فاطمه 5 سلام ترو خدا جواب بده چطوری میتونم جزوه های راه ابریشم رو دانلود کنم لطفا
-
امیر جمالب در جلسه سوم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
M.an استاد جان من خیلی شما رو دوست دارم خواهش میکنم کمکم کنید جزوه های راه ابریشم رو چه طوری میشه دانلود کرد
تو کارگاه تست و نکته بری پایین میبینی نوشته جزوه .... بعد روش بزنی وارد یک صفجه ای میشی ک اونجا با خرید برات قرار میگیره
-
shahriar hasanpoor در جلسه سوم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلام مجدد به استاد موقاری ؛ پرده آمنیون و کوریون جزو جنین محسوب میشن؟
و اینکه ما تو انسان دیواره ژله ای میبینیم ولی چرا کتاب گفته که فقط توی لقاح خارجی هاست؟ -
@farzam-yousefi در جلسه سوم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلام آقای موقاری
وقتتون بخیر
استاد ببخشید که سوال غیردرسی میپرسم ولی ذهن ما رو درگیر کرده
استاد ببخشید ما بچه های آلاخونه یک سوال از شما داشتیم که شما در دانشگاه در چه رشته ای تحصیل کردید؟
چون استاد بعضی از ما که میخوایم دبیر زیست بشیم یا مث شما اطلاعات زیادی در رباطه با زیست شناسی داشته باشیم میخواستیم در رشته ای که شما تحصیلی کردید رو انتخاب کنیم
ولی متاسفانه شما جایی این موضوع رو نگفتید
اگر امکانش هست لطفا بگید
ممنوناستاد توروخدا جواب بده
-
shahriar hasanpoor درسته ولی من منظورم نکات فیلم های صفرتاصد هست جزوه اونا رو میگم
-
امیر جمالب سلام اگه از طریق اپ وارد بسته راه ابریشمت میشی بالای صفحه وقتی وارد هر فرسنگ شدی نوشته فیلم و کنارش هم جزوه روی قسمت جزوه باید بزنی
-
استاد کلسترول چهار حلقه است یا پنج حلقه؟؟
-
shahriar hasanpoor دانش آموزان آلاءreplied to امیر جمالب on آخرین ویرایش توسط shahriar hasanpoor انجام شده
امیر جمالب در جلسه سوم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
shahriar hasanpoor درسته ولی من منظورم نکات فیلم های صفرتاصد هست جزوه اونا رو میگم
اوه ! اونو من جایی ندیدم ک داشته باشه شرمنده برادر
-
رضا غفاری 0 چهار حلقه ۳حلقه ۶کربنی و یک حلقه پنج کربنی
-
رضا غفاری 0 در جلسه سوم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
استاد جان لطفا به این سوالم آخر جواب بدید مرسی
آقا اسمز سلول در حقیقت نداریم درسته؟
چون اگه عبور آب از فسفولیپید غشا انجام بشه نوعی انتشار ساده استو اگه از کانال های پروتئینی باشه نوعی انتشار تسهیل شده است درسته؟
-
این پست پاک شده!