جلسه دوم رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان
-
سلام استاد ،عصرتون بخیر ؛خسته نباشید
میشه لطف کنید این سوال رو توضیح بدید -
استاد
وقتی از ما پرسیده میشه (متحرک چند ثانیه در خلاف جهت محور X ها حرکت کرده ؟) .ایا یعنی چند ثانیه بردار مکان منفی بوده ؟
چون تو تست 108 فرسنگ اول (تست های تسلط ) این کار رو کردین.soroush kashfi در جلسه دوم رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان گفته است:
استاد
وقتی از ما پرسیده میشه (متحرک چند ثانیه در خلاف جهت محور X ها حرکت کرده ؟) .ایا یعنی چند ثانیه بردار مکان منفی بوده ؟
چون تو تست 108 فرسنگ اول (تست های تسلط ) این کار رو کردین.[audio/_nQzxMX1nmVn_uiQV9uJjZmK.m4a]
-
amdrd با اجازه از استاد کازرانیان . گرمای ویژه گرمایی هستش که ما فقط فقط به 1 گرم از یک ماده ای میدیم و اون فقط به اندازه ی 1 درجه ی سلسیوس گرم میشه .
شقایق 0 بله که توی شیمی ۱ گرم و توی فیزیک ۱ کیلوگرم چون واحد های SI شون متفاوت
-
toloue tp در جلسه دوم رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان گفته است:
سلام استاد وقت شما بخیر میشه این سوال رو پاسخ بدید ؟
ParvizKazeranian خیلی ممنون استاد
-
سلام میشه لطفا سوال 73 رو توضیح بدید و تفسیر نمودار هم توضیح بدید...Rezvaneh am در جلسه دوم رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان گفته است:
سلام میشه لطفا سوال 73 رو توضیح بدید و تفسیر نمودار هم توضیح بدید... -
میشه لطف کنید این سوال رو توضیح بدیدپرستو بابایی در جلسه دوم رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان گفته است:
میشه لطف کنید این سوال رو توضیح بدید -
سلام استاد. وقتتون بخیر... سوالات این چنینی به چه روشی حل میشن! -
پرستو بابایی در جلسه دوم رفع اشکال فیزیک آقای کازرانیان گفته است:
میشه لطف کنید این سوال رو توضیح بدیدParvizKazeranian
ببخشید استاد ولی مشکل من دقیقا توی همین بود که گفته بود ۳۰ درجه برابر میشه با ۵ سانتی متر اما من اصلا متوجه نمیشم چرا ! -
استاد سلام. وقتتون بخیر
سوال های این چنینی به چه روشی حل میشن؟ -
سلام استاد بزرگوار
امیدوارم حالتون خوب باشه
راستش من سوالی نداشتم چون امسال کنکور دادم فقط میخوام بابت زحمتایی که برا آلاء و راه ابریشم کشیدید تشکر کنم
ان شاءالله که خداوند به زندگیتون خیرو برکت بده
و خداوند همیشه خودش پشت و پناهتون باشه
واقعا باعث افتخارم بود که فیزیک رو از شما یادگرفتم خیلی خیلی ممنونماین پست پاک شده!