سلام
دقیقا از تایتلی که نوشتم مشخصه
عملا هیچی دیگه جواب نمیده تکنیک پومودرو هم جواب نمیده...
نمیتونم بشینم پای کتابام جوری هم نیست که بگم بدم میاد از درس خوندن
اوکیم با درس و کتاب ولی خیلی زود خسته میشم و دلم میخواد برم وب گردی...
یا این که خوابم میگیره
لطفا اگه راهی دارین بگین...
اینو هم اضافه کنم الان تایم امتحانات دی ماهه و وقت برای استراحت هم نمیتونم به خودم بدم که آره مثلا یه روز هیچی نخونم چون نمیشه
@دوازدهم @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
شروع مطالعه از سال یازدهم
-
سلام
من ورودی یازدهم هستم و دهمو فقط در حد امتحانای مدرسه خوندم(هرچند که الان همونارو هم یادم نیست)
خیلیی پشیمونم از اینکه نخوندم،هرکسی که رتبش خوب شده از دهم کنکوری خونده و من الان نمیدونم دهمو چجوری جمع کنم- یازدهمو در طول سال خوب بخونم و تابستون هر 2 پایه رو باهم جمع کنم
یا ایــنکه
2.در طول سال دهم رو با یازدهم پیش ببرم
هر چند که روش دوم برای من یه کم غیر ممکن به نظر میرسه، چون وقتی از مدرسه میام عین جنازم و حتما باید 3 ساعت بخوابم اینجوری نصف روزم از دست میره بعدشم که...
چجوری بعضیا روزای مدرسه 6-۸ ساعت درس میخونن؟
هووف خیلی حرف زدم
- یازدهمو در طول سال خوب بخونم و تابستون هر 2 پایه رو باهم جمع کنم
-
-
سلام عزیزم خوبی؟ ببین منم دقیقا مثل تو بودم. تو دهم روزی یکی دو ساعت نهایتا سه ساعت میخوندم و خیلی میخوابیدم چون خیلی خسته میشدم. از بس همه می گفتن باید فقط نیم ساعت اینا بخوابی و روزی ۶ ساعت بخونی. همش فکر میکردم پس دیگه رتبه برتر شدن حق من نیست و من هر چه قدر هم از الان شروع به تلاش کنم به بقیه نمی رسم. این باعث شد یازدهم و دوازدهم هم کم بخونم و همش عذاب وجدان داشته باشم.. سال دوازدهم که کنکور دادم حتی سر جلسه هم به خودم میگفتم تو که باید بری برا سال بعد . هر چی هم الان سر جلسه جواب بدی به درد نمیخوره. خودتو خسته نکن. ولی وقتی رتبه ها اومد و از چندتا مشاور پرسیدم، گفتن پزشکی و دارو نمیاری ولی پیراپزشکی دانشگاه های خوب قبول میشی.با خودم گفتم یعنی اگر یکم بیشتر تلاش میکردم قبول بودم؟ مشاورا همش می گفتن اگه نمی تونی دیگه درس بخونی همین امسال انتخاب رشته کن. ولی تو انتخاب رشتم پیراپزشکی نزدم چون نه من دوست داشتم نه خانوادم اجاره می.دادن. از یه طرف دیگه هم خیلی از پشت کنکور بودن می ترسیدم و فکر میکردم سال بعد بدتر میشم. یه پست تو اینستا خوندم نوشته بود اگه هیچ جوره رشته هایی که نمیاری تو کتت نمی ره پشت کنکور بمون. حتی اگه یه پاندای خسته باشی. منم گفتم باشه چاره ای نیست. پشت کنکور موندم و بهترین سالی شد که پشت سر گذاشتم چون هم کلاسیام نبودن تا نگاشون کنم و به خودم سرکوفت بزنم که چرا درس نخوندی و اینا، یه مشاور خوب گرفتم که واقعا بهم آرامش میداد حتی وقتی کم کاری میکردم، و چون درسا تکراری بودن زودتر میتونستم جمعشون کنم. از صبح تا شب کل تایمم مال خودم بود که فقط واسه کنکور بخونم و مدرسه دست و پا گیرم نبود. و رتم سه رقمی شد. ولی هرچی فکر میکنم، می بینم من مشکلم تو دبیرستان ساعت مطالعه و خواب نبود. مشکلم فکرای تو ذهنم بود که هر روز می گفتن نمی تونی و همون باعث میشد دیگه نخونم. یا دست و پا شکسته بخونم. بنا بر این بهت پیشنهاد میکنم در کمال آرامش فقط درس بخون و دغدغت این باشه که یاد بگیری. وقت برا جبران درسای قبلی پیدا میشه. اگه روحیتو حفظ کنی و درسا رو آروم پیش ببری تو همین مدت هم می تونی درسا رو تموم کنی و رتبه بشی. دوره شروع از نو آلا رو سرچ کن احتمالا کمکت می کنه.
-
Zahra M 6 سلام اول اینکه از ساعت مطالعه پایین باید شروع کنی و بعد افزایشش بدی
دوم اگه با برنامه راهبردی آزمونها در طول سال پیش بری بهتره
یازدهم رو خوب بخون که واسه سال دوازدهمت دردسر نشه بعد دهم یازدهمو میتونی تو تابستون منتهی به دوازدهم مرور کنی -
Zahra M 6 درود .
دوستان راهنماییتون کردن ولی من یچیزی در مورد اخر بگم که گفتین بعد مدرسه 3 ساعت میخوابین .
ببینین کلا خوابیدن در ظهر و عصر اصلا کار خوبی نیست بنظرم .
چون شما اگه توی ظهر یا عصر بیشتر از ربع ساعت 20 دقیقه بخوابی ، دیگه تا شب مغزت خوابه و کلا گیجی .
سعی کنین کم کم زمان خواب بعد مدرسه رو کم کنین و در نهایت برسونیدش به صفر یا دیگه حداکثر یه ربع .
حالا نمیدونم همه اینجورین یا نه ولی خودم اگه توی روز یکوچولو حتی یه ربع بخوابم ، وقتی بیدارمیشم دیگه کلا مغزم خوابه اصلا گیج و ویجم .
البته بماند که کلا محققین هم پیشنهاد خواب در ظهر و عصر رو در حد یه ربع دادن .
موفق باشین -
سلام عزیزم خوبی؟ ببین منم دقیقا مثل تو بودم. تو دهم روزی یکی دو ساعت نهایتا سه ساعت میخوندم و خیلی میخوابیدم چون خیلی خسته میشدم. از بس همه می گفتن باید فقط نیم ساعت اینا بخوابی و روزی ۶ ساعت بخونی. همش فکر میکردم پس دیگه رتبه برتر شدن حق من نیست و من هر چه قدر هم از الان شروع به تلاش کنم به بقیه نمی رسم. این باعث شد یازدهم و دوازدهم هم کم بخونم و همش عذاب وجدان داشته باشم.. سال دوازدهم که کنکور دادم حتی سر جلسه هم به خودم میگفتم تو که باید بری برا سال بعد . هر چی هم الان سر جلسه جواب بدی به درد نمیخوره. خودتو خسته نکن. ولی وقتی رتبه ها اومد و از چندتا مشاور پرسیدم، گفتن پزشکی و دارو نمیاری ولی پیراپزشکی دانشگاه های خوب قبول میشی.با خودم گفتم یعنی اگر یکم بیشتر تلاش میکردم قبول بودم؟ مشاورا همش می گفتن اگه نمی تونی دیگه درس بخونی همین امسال انتخاب رشته کن. ولی تو انتخاب رشتم پیراپزشکی نزدم چون نه من دوست داشتم نه خانوادم اجاره می.دادن. از یه طرف دیگه هم خیلی از پشت کنکور بودن می ترسیدم و فکر میکردم سال بعد بدتر میشم. یه پست تو اینستا خوندم نوشته بود اگه هیچ جوره رشته هایی که نمیاری تو کتت نمی ره پشت کنکور بمون. حتی اگه یه پاندای خسته باشی. منم گفتم باشه چاره ای نیست. پشت کنکور موندم و بهترین سالی شد که پشت سر گذاشتم چون هم کلاسیام نبودن تا نگاشون کنم و به خودم سرکوفت بزنم که چرا درس نخوندی و اینا، یه مشاور خوب گرفتم که واقعا بهم آرامش میداد حتی وقتی کم کاری میکردم، و چون درسا تکراری بودن زودتر میتونستم جمعشون کنم. از صبح تا شب کل تایمم مال خودم بود که فقط واسه کنکور بخونم و مدرسه دست و پا گیرم نبود. و رتم سه رقمی شد. ولی هرچی فکر میکنم، می بینم من مشکلم تو دبیرستان ساعت مطالعه و خواب نبود. مشکلم فکرای تو ذهنم بود که هر روز می گفتن نمی تونی و همون باعث میشد دیگه نخونم. یا دست و پا شکسته بخونم. بنا بر این بهت پیشنهاد میکنم در کمال آرامش فقط درس بخون و دغدغت این باشه که یاد بگیری. وقت برا جبران درسای قبلی پیدا میشه. اگه روحیتو حفظ کنی و درسا رو آروم پیش ببری تو همین مدت هم می تونی درسا رو تموم کنی و رتبه بشی. دوره شروع از نو آلا رو سرچ کن احتمالا کمکت می کنه.
-
Zahra M 6 دقیقا من هم همین طور!!
اما من به یک نتیجه خوب رسیدم -
الان ورودی یازدهم هستیم یک ضربالمثل هست که میگه کار امروز را به فردا مسپار باید یازدهم رو به طور جدی بخونیم همگام با آزمون های آزمایشی تابستان یازدهم هم دهم رو تستی کار کن فقط تخصصی!! همراه با مرور یازدهم فقط تخصصی! من که خودم بین آزمونا نظرم ماز هستش اگه به آنلاین بودنش نقطه ضعف میگی که بنظرم نقطه قوته چون کنکور ۱۴۰۳ الکترونیکی برگزار میشه
موفق باشی -
Honey M سلام عزیزم
چند بار پیامتو خوندم دقیقا حرف دل منو زدی
همش ذهنم درگیره و عذاب وجدان گذشته رو دارم.. به خاطر همین تابستونمو از دست دادم
پیامت بهم تلنگر خوبی زد مشکل من ذهنمه که باید درستش کنم
مرسی واقعا
راستی بابت موفقیتت تبریک میگم -
mahdi komari ممنون از راهنماییت
ولی به نظرم آزمون حضوری خیلی بهتره،وضعیت کنکور 1403 که هنور مشخص نیست فعلا در حد حرف گفتن -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra M 6 on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
Zahra M 6
خدا کنه ۱۴۰۳ هم مثل قبل برگزار بشه .نمی دونم فقط من هستم یا بقیه هم همینطورین .ولی من اصلا نمی تونم خوب تمرکز کنم پای مانیتور -
پرستو بابایی
دقیقا منم همینم -
-
-
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to پرستو بابایی on آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
راستی در مورد سوالت هم باید بگم که :
ببینید شما تازه یازدهم هستید .من خیلیا رو می شناسم که حتی از دوازدهم شروع کردن به کنکوری خوندن و رتبه های ۳ رقمی آوردن
اگه از دهم و یازدهم که شروع کنید چه بهتر
حالا شما میگید من دهم رو خوب نخوندم و ... من بازم میگم هنوز وقت هست !!!
اگه یازدهم رو خیلیییی خوب و کنکوری بخونی تابستون یازدهم به دوازدهم چون یازدهمت رو کامل کامل بلدی دیگه فقط مرور لازمه
به جاش می تونی کلی تایم برای جمع بندی دهمت داشته باشی
من مطمئنم که می تونی موفق بشی -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra M 6 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra M 6
انشاءالله که هر چی خیره اتفاق می افته ولی تغییر نکنه خیلی عالی میشه .. -
پرستو بابایی
خیلی ممنونم عزیزم