جلسه چهارم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱
-
سلام استاد
ببخشید انشعابی از سرخرگ ششی که از زیر قوس ائورت میگذره به شش چپ میره درسته؟حسین دلشاد
استاد ببخشید بازم من جواب میدم
خیر ،به شش راست میرم -
سلام روز بخیر
استاد تو فصل سه دهم که گفته «با پایان یافتن پوست نازک در بینی مخاط مژک دار آغاز میشود و در سراسر مجاری هادی ادامه پیدا میکند» یعنی حلق هم مخاط مژک دار داره؟MOTAHAREH 81 0 چون گفته مجاری و حلق هم جز مجاری به حساب نمیاد مخاط مژک دار نداریم در حلق.
-
saleh am اسمز معکوس هم داریم البته
-
وقت بخیر
.1) این جمله درسته؟غدد بناگوشی و زیرارواره ای مجموعا 4 مجرا دارند.2)مثانه تحت پوشش صفاق هست؟
3)در شکل کتاب دهم صفحه 22 باید محلی که مجرای پانکراس و صفرا وارد دوازدهه میشن رو اسفنکتر بگیریم؟پارسال اینو گفته بودن تو مدرسهjalal moghari میشه این سوال رو راهنمایی کنید؟
-
سلام روز بخیر
استاد تو فصل سه دهم که گفته «با پایان یافتن پوست نازک در بینی مخاط مژک دار آغاز میشود و در سراسر مجاری هادی ادامه پیدا میکند» یعنی حلق هم مخاط مژک دار داره؟MOTAHAREH 81 0 سلام خسته نباشید حلق مثل یک چهاراه میمونه که دو سمتش مخاط مژک دار ندارند ولی دو سمت ان که به ابتدای نای و انتهای بینی میخوره و مخاط مژک دار رو داره
-
سلام استاد وقتتون بخیر و خیلی ممنون برای تشکیل کلاس رفع اشکال، ،چند سوال داشتم 1-در مورد گزاره« در سیاهرگ باب و فوق کبدی میتوان اجزای حاصل از گوارش لیپید ها را دید» اگرچه برای جذب باید وارد مویرگ لنفی شده و بعدش به جریان خون وارد بشن با این حال میشه درست در نظر گرفت؟
2-همواره گوارش درون سلولی از نوع واکوئل غذایی، در مرحله بعدش گوارشی و درنهایت دفعی هستش؟ برای مثال باید بگیم گوارش درون سلولی هیدر هم مثل پارامسی عمل میکنه بعد از فاگوسیتوز و گوارش برای دفع مواد زائد رو دوبار اگزوسیتوز میکنه؟ یکبار برای ورود به سلول های پوشاننده سطح خارج و بعد به محیط بیرون یا برخلاف پارامسی از راه تنها منفذش دفع میکنه؟
معذرت میخوام این سوالم از مباحث این جلسه نیست ولی در تستی بود و خیلی ممنون میشم اگه پاسخ بدید3- در مرحله چهارم ازمایش گریفیت باید بگیم سه نوع باکتری پوشینه دار کشته شده با گرما، پوشینه دار زنده و بدون پوشینه زنده در خون و شش موش دیده میشه یا باید بگیم جمله غلطه چهار نوع هستن و باکتری بدون پوشینه کشته شده توسط سیستم ایمنی موش هم حساب کنیمHedieh Hamzehpour در جلسه چهارم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلام استاد وقتتون بخیر و خیلی ممنون برای تشکیل کلاس رفع اشکال، ،چند سوال داشتم 1-در مورد گزاره« در سیاهرگ باب و فوق کبدی میتوان اجزای حاصل از گوارش لیپید ها را دید» اگرچه برای جذب باید وارد مویرگ لنفی شده و بعدش به جریان خون وارد بشن با این حال میشه درست در نظر گرفت؟
2-همواره گوارش درون سلولی از نوع واکوئل غذایی، در مرحله بعدش گوارشی و درنهایت دفعی هستش؟ برای مثال باید بگیم گوارش درون سلولی هیدر هم مثل پارامسی عمل میکنه بعد از فاگوسیتوز و گوارش برای دفع مواد زائد رو دوبار اگزوسیتوز میکنه؟ یکبار برای ورود به سلول های پوشاننده سطح خارج و بعد به محیط بیرون یا برخلاف پارامسی از راه تنها منفذش دفع میکنه؟
معذرت میخوام این سوالم از مباحث این جلسه نیست ولی در تستی بود و خیلی ممنون میشم اگه پاسخ بدید3- در مرحله چهارم ازمایش گریفیت باید بگیم سه نوع باکتری پوشینه دار کشته شده با گرما، پوشینه دار زنده و بدون پوشینه زنده در خون و شش موش دیده میشه یا باید بگیم جمله غلطه چهار نوع هستن و باکتری بدون پوشینه کشته شده توسط سیستم ایمنی موش هم حساب کنیم -
سلام استاد خسته نباشید
مویرگ های خونی جزو محیط داخلی حساب میشه؟ اگر یاخته جز محیط داخلی حساب نشه مگر تو مویرگ یاخته نداریم؟ -
حسین دلشاد
استاد ببخشید بازم من جواب میدم
خیر ،به شش راست میرمپرستو بابایی اشتباه نمی کنید؟؟؟
-
سلام استاد موقاری وقت بخیر. عذر میخوام من. دو تا سوال داشتم.
۱_ فقط سیاهرگ هایی که دریچه لانه کبوتری دارند تحث تاثیر تلمبه ماهیچه اسکلتی قرار میگیرند ؟؟۲_ توی جریان توده ای شبکه مویرگی گلومرول فقط خروج مواد رو داریم درسته ؟ و در عین حال یعنی توی شبکه مویرگی کبد که توسط سیاهرگ باب ساخته شده فقط خروج مواد رو داریم ؟؟
Shamim Esmaeil Rahimi در جلسه چهارم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلام استاد موقاری وقت بخیر. عذر میخوام من. دو تا سوال داشتم.
۱_ فقط سیاهرگ هایی که دریچه لانه کبوتری دارند تحث تاثیر تلمبه ماهیچه اسکلتی قرار میگیرند ؟؟۲_ توی جریان توده ای شبکه مویرگی گلومرول فقط خروج مواد رو داریم درسته ؟ و در عین حال یعنی توی شبکه مویرگی کبد که توسط سیاهرگ باب ساخته شده فقط خروج مواد رو داریم ؟؟
-
سلام استاد
اول از همه مرسی که هستید
حقیقتش یه سوالی خیلی ذهنمو درگیر کرده
در مورد فصل ۲ دهم
در ریفلاکس اگه یه تستی از ما بپرسه که کدوم اسفنکتر ها باز میشن... باید پیلور رو هم در نظر بگیریم؟
چون یادمه گفته بودید حداکثر حالت ممکن از دوازدهه ریفلاکس اتفاق می افته -
سلام استاد خسته نباشید
موادی که توی نفرون باز جذب و ترشح میشن درواقع از چند لایه غشا عبور میکنن؟ -
سلام استاد وقتتون بخیر چرا نمیتونیم بگیم گزینه2 غلطه اخه گفته قسمت سطحی اشmlika hoveida خب سطحی ینی چی؟ ینی بیرونی ترین قسمتش.. یا همون سطح بیرونی. ک کاملا درسته
-
پرستو بابایی اشتباه نمی کنید؟؟؟
Erfan Iranmanesh 1
خب مگه خود قلب سمت چپ بدن نیست ؟!
اون انشایی از زیر قوس آئورت عبور می کنه به سمت ششی که طرف دیگه هست میره .. -
saleh am اسمز معکوس هم داریم البته
رضا غفاری 0 اسمز معکوس توی زیست نیومده و اسمش هم اسمز معکوس هست و اسمز نیست چون فرایندش کلا متفاوته
-
سلام روز بخیر
استاد تو فصل سه دهم که گفته «با پایان یافتن پوست نازک در بینی مخاط مژک دار آغاز میشود و در سراسر مجاری هادی ادامه پیدا میکند» یعنی حلق هم مخاط مژک دار داره؟MOTAHAREH 81 0 تو تستای نشرالگو که گفته حلق مژک داره ولی تو مدرسه به ما میگفتن نداره.سوال منم هست
-
سلاامم وقتتون بخیرر استاد
- صفرا در گوارش پروتئین ها نقش دارد. ص غ
- همش انزیم نوکلئازی و بسپارازیو قاطی میکنم.. یه توضیحی کلکی چیزی میگین؟
- محل انجام اینا تو یوکاریوت های هسته دارو درست متوجه شدم؟
همانند سازی: سیتوپلاسم و هسته
رونویسی: سیتوپلاسم و هسته
ترجمه: سیتوپلاسم (هر جا ریبوزوم باشد)
(ببخشید سوالام بیشتر از دوازدهمه اخه تو تابستون بیشتر وقتمو رو دوازدهم گذاشتم)
هععی اصلا نمیدونم چرا ولی خیلی تو دوزادهم گیر دارم با اینکه چند دور از صفر تا صد و چاپار و فرسنگ و درسنامه خوندم ولی بازم موقع تست خیلی خراب میکنم..
Michael Vey در جلسه چهارم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلاامم وقتتون بخیرر استاد
- صفرا در گوارش پروتئین ها نقش دارد. ص غ
- همش انزیم نوکلئازی و بسپارازیو قاطی میکنم.. یه توضیحی کلکی چیزی میگین؟
- محل انجام اینا تو یوکاریوت های هسته دارو درست متوجه شدم؟
همانند سازی: سیتوپلاسم و هسته
رونویسی: سیتوپلاسم و هسته
ترجمه: سیتوپلاسم (هر جا ریبوزوم باشد)
(ببخشید سوالام بیشتر از دوازدهمه اخه تو تابستون بیشتر وقتمو رو دوازدهم گذاشتم)
هععی اصلا نمیدونم چرا ولی خیلی تو دوزادهم گیر دارم با اینکه چند دور از صفر تا صد و چاپار و فرسنگ و درسنامه خوندم ولی بازم موقع تست خیلی خراب میکنم..
-
وقت بخیر
.1) این جمله درسته؟غدد بناگوشی و زیرارواره ای مجموعا 4 مجرا دارند.2)مثانه تحت پوشش صفاق هست؟
3)در شکل کتاب دهم صفحه 22 باید محلی که مجرای پانکراس و صفرا وارد دوازدهه میشن رو اسفنکتر بگیریم؟پارسال اینو گفته بودن تو مدرسه@mahshid-avajian در جلسه چهارم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
وقت بخیر
3)در شکل کتاب دهم صفحه 22 باید محلی که مجرای پانکراس و صفرا وارد دوازدهه میشن رو اسفنکتر بگیریم؟پارسال اینو گفته بودن تو مدرسه -
سلام استاد ببخشید در متنی نوشته بود کبد هم غده است واقعا اینجوری است ؟ اما من فکر می کنم که وظیفه فرعی اش ترشح هورمون و غده نیست
Basmechi 2005 در جلسه چهارم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلام استاد ببخشید در متنی نوشته بود کبد هم غده است واقعا اینجوری است ؟ اما من فکر می کنم که وظیفه فرعی اش ترشح هورمون و غده نیست
-
این جمله به چه علت درست است؟/وقتی نیتروژن تثبیت شده توسط ریزوبیوم ها در خاک ازاد می شود ،هوموس خاک تقویت می شود /لطفا توضیح بدید
Sajjad Hosseini 0 هوموس غنی از نیتروژن میشه این گیاه هست که تقویت میشه به دلیل مصرف نیتروژن
-
![متن جایگزین](
آدرس عکس)
استاد موقاری شما گزینه یکو گفتین نادرسته ولی کتاب ما گفته نسبت حجم گلبول های قرمز ب حجم کل خونو میگن هماتوکریت