سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه پنجم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
آقای jalal moghari تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 30 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
مبحث: آزاد از هر مبحثی می تونید سوال بپرسید
بچه ها بعد از شروع جلسه می تونید سوال هاتون رو در همین تاپیک بپرسید.
اگه با محیط آلاخونه آشنایی نداری لینک های پایین رو بخون، کمکت می کنه 😉
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیبچه ها ویس زیر رو هم گوش کنید
Your browser does not support the audio element.
سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه چهارم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
آقای jalal moghari تو آلاخونه هستن تا بتونید همه اشکال هایی که دارین رو مطرح کنید و راهنمایی بگیرید
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 23 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
%(#ff0000)[مبحث: کل دهم و نیمسال اول یازدهم]
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیبچه ها ویس زیر رو هم گوش کنید
سلام به آلایی ها
رسیدیم به جلسه سوم رفع اشکال زیست با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] 🙂
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه 16 شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
مبحث: کل دهم
چرا در متن کتاب در گفتار دو گفته
یائسگی به علت از کار افتادن تخمدانهاست که((زودتر از بقیه (دستگاه های بدن) پیر میشوند )) رخ میدهد
تخمدانو با بقیه دستگاها مقایسه کرده درحالی که اندامه😕
آیا گردن رحم و واژن هر کدوم یه اندام جداگانه اند یا جزئی از رحمند؟
برای لقاح در اسبک ماهی کتاب گفته ((تخمک)) وارد حفره در بدن نر میشود و نر از ((جنین ها)) مراقبت و ((نوزادان)) را بدنیا می آورد
یعنی از یک تخمک چند تا جنین بوجود میاد یا نه چندتا تخمک میرند تو حفره بدن نر
سلام به آلایی ها
قراره برای درس زیست رفع اشکال آنلاین با دبیر آلاء یعنی %(#ff0000)[آقای موقاری] داشته باشیم 🙂
%(#1c0057)[شروع جلسه]: چهارشنبه ۲ شهریور ماه از ساعت ۱۵:۳۰
نوشتن پست و پرسیدن سوال آپلود عکس و فایل قبل از شروع جلسه ببین که زمان رو از دست ندیلطفا این ویس مهم رو همه دانش آموزان گوش کنند:
سلام جناب موقاری خداقوت
کنکوری ۴۰۱ بودم از تیزهوشان مشهد
من از سال یازدهم از دوره های صفر تا صد و تورق سریع و نکته و تستتون استفاده میکردم
رتبه زیرگروه یک من ۹۴۵ شد با درصد زیست زیست 87.4 !
خواستم از صمیییم قلب ازتون تشکر کنم و براتون از خدا بهترییین هارو آرزو میکنم❤
خیلی خیلی زیاد دوس داشتم شخصا باهاتون صحبت کنم و ازتون تشکر کنم.
خواستم اگر لایق بدونید هر موقع که مشهد تشریف آوردید در خدمتتون باشم
جلسه چهارم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱
-
رضا غفاری 0 در جلسه چهارم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
آقا در ساختار تار ماهیچه ای کدام نوع شبکه آندوپلاسمی وجود داره؟
سلام هر دو
-
این پست پاک شده!
-
MOTAHAREH 81 0 خب حلق مگه جز مجاری هادی نیست در طول مجاری هادی حتما وجود داره دیگه...
-
استاد وقتی سوال میگه روش انتقال موادی که در خلاف جهت شیب غلطت باشه.به جز انتقال فعال من اسمز رو هم در نظر گرفتم چون خود کتاب از کلمه بیشتر استفاده کرده .ولی تست الگو که میزدم رعایت نشده بود الان من اشتباه میکنم استاد؟
-
Basmechi 2005 بافت پوششی ماده زمینه ندارد
-
Ali Ebrahimi a در جلسه چهارم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلام
جواب این تست رو کتابِ تست زده گزینه ۳ و گزینه ۱ رو با این دلیل که یاخته های دارینه ایی تو لایه اپی درم یافت میشن رد کرده ولی مگه به علت وجود رگ های خونی در لایه درم ما گویچه های سفید که در خون هستند و جزء دومین خط دفاعی هستند نمیبینیم؟! -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to MOTAHAREH 81 0 on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
MOTAHAREH 81 0
ببخشید من یه بار به سوالتون جواب دادم اما متاسفانه حواسم نبود فکر کنم اشتباه گفتم
توی خود حلق رو مطمئن نیستم ،بهتره که استاد راهنمایی کنن(ابتدای حلق شاید باشه ) ولی فکر کنم توی نای منظورش باشه دیگه -
سلام استاد وقتتون بخیر چرا نمیتونیم بگیم گزینه2 غلطه اخه گفته قسمت سطحی اش -
@mahshid-avajian بنظرم اشتباه میکنی اسمز کاملا در جهت شیب غلظته.. ینی از جایی که اب زیاده میره ب جایی ک اب کمه. حالا چار تا مولکول اب اون وسط خلاف غلظت میرن ولییییی خیلی ناچیزه و در حالت کلی اسمز در جهت شیب غلظته
-
Ahmadreza Amanzadeh یازدهم دانش آموزان آلاءreplied to محمدمهدی اسمخانی 0 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
محمدمهدی اسمخانی 0 سلام چون ممکنه مواد اسیدی و آنزیم هایی از قسمت های قلبی لوله گوارش در روده بزرگ مشاهده بشه
-
یاشاسین استاد موقاری
-
مهدیه حبیب زاده در جلسه چهارم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
انزیمها درپی اچ های خاصی فعالیت میکنند الان انزیم امیلاز در دهان، در مری یا معده که اسیدی هست هم فعالیت میکنه? اگه اینطور نیست پس چرا در مری هم گوارش شیمیایی داریم؟
-
این جمله به چه علت درست است؟/وقتی نیتروژن تثبیت شده توسط ریزوبیوم ها در خاک ازاد می شود ،هوموس خاک تقویت می شود /لطفا توضیح بدید
-
سلام
استاد ببخشید من شه گفت هر جایی که هورمون ترشح می کند نوعی غده است ؟ -
Michael Vey اسمز از هردو سمت میتونه باشه ولی بیشتر در جهت شیب غلظته
-
سلام استاد
ببخشید انشعابی از سرخرگ ششی که از زیر قوس ائورت میگذره به شش چپ میره درسته؟ -
سلام استاد خسته نباشید
2 تا سوال ازتون داشتم. اول اینکه میدونیم که پودوسیت نوعی بافت پوششی تغییر یافته است، سوالم اینه که آیا پودوسیت غشا پایه داره؟!
دوم اینکه آیا همه پرندگان کیسه های هوادار دارند؟ حتی پرندگانی که قادر به پرواز کردن نیستند؟! -
پرستو بابایی
جدی؟ ینی حلق مژک داره؟ یکم عجیبه برام -
استاد میشه بگین این جمله درسته یانه
هرجانداری که ترشحات کبد خودرا به روده باریک وارد میکند قطعا نمیتواند فعالیت گوارشی را فقط در یک روده انجام دهد