عبارت های گویا
-
مخرج کسر سوم رو چه جوری تجزیه کنیم منظورم اینه که تجزیه اینک چه جوری به ذهنمون برسه آیا روش خاصی داره؟
@Soniaaa
سلام روش تستی برای تجزیه مخرج کسر سومی : باید از جمع دو کناری = وسطی استفاده کنیم ... بنابرین یکی از ریشه هاش میشه 1- و اونیکی c/a- که میشه 1/2 بنابراین تجزیه میشود به 2 x- 1/2)(x+1)) -
@Soniaaa
سلام روش تستی برای تجزیه مخرج کسر سومی : باید از جمع دو کناری = وسطی استفاده کنیم ... بنابرین یکی از ریشه هاش میشه 1- و اونیکی c/a- که میشه 1/2 بنابراین تجزیه میشود به 2 x- 1/2)(x+1))این 2 آخری هم به این دلیل اومد که ضریب ایکس 2 . دو هس
-
این 2 آخری هم به این دلیل اومد که ضریب ایکس 2 . دو هس
@erfan-f
قانع نشدم پایین رو ببینید -
@Soniaaa
من این روش رو برا توجیه رفتم .به قول استاد ثابتی عزیز تجزیه توان ۲ که این حرفا رو نداره شما همین که عامل x+1 رو پیدا کردید عامل دومی رو از تقسیم سریع (چک کردن جمله اول وآخر عبارت با عاملی که پیدا کردید) به دست میارید -
@Soniaaa
من این روش رو برا توجیه رفتم .به قول استاد ثابتی عزیز تجزیه توان ۲ که این حرفا رو نداره شما همین که عامل x+1 رو پیدا کردید عامل دومی رو از تقسیم سریع (چک کردن جمله اول وآخر عبارت با عاملی که پیدا کردید) به دست میارید -
Mr Unknown XD
شما روش تستی شو میدونید؟
سوالاتی حل کردین برام و بعد این مبحث قراره نگاه کنم بی ادبی نباشه
@Soniaaa سلام اوکیه راحت باشین
،،، الان فهمیدین راه هایی که دوستان گفتن رو یا منم بگمشون اگر نیازه بگین منم همیناها به ذهنم میرسه ولی بگمشون