نتایج نهایی کنکور اعلام شد
-
سلام بچه ها . میشه لطفاً دعا کنید که حال منم خوب بشه و بتونم درس بخونم؟ ( منی که تا هفته پیش با توجه به آزمون هام تو قلم چی به فکر رتبه تک رقمی بودم الان به فکر ترک تحصیل افتادم) کنکوری ۴۰۲ هستم
-
امیر رضا 1 سلام
این فکر به ذهن تک تک مون اومده
پارسال اینموقع انقد دلم شکسته بود که فکر نمیکردم حتی زمان بگذره
درحالی که امروز نتیجه دقیقا همونی شده که میخواستم
امیدت به خدا باشه برادر من و مطمئن باش اِنَّ مَعَ العُسر یُسرا -
@haniehno شما علوم پزشکی تبریز قبول شدید
میشه بپرسم شما پارسال تو تابستون داخل قلم چی چه رتبه ها و ترازدهایی میاوردید؟ -
امیر رضا 1 بله
تراز ۴۳۰۰ میاوردم -
@haniehno چطور اینقدر رشته خوبی قبول شدید؟ تو تابستون مشکل پیش اومده بود براتون یا واقعا ضعیف بودید و پیشرفت کردید؟
-
Farhan Honarreplied to officer k on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ali-Valicheki خیلی ممنون
-
بچه ها من تو آزمون های تابستون میانگین تراز ۷۹۰۰ قلم چی دارم و در منطقه رتبه زیر ۳۰ میارم . به نظر شما ممکنه تو کنکورم هم زیر ۱۰۰ بشم یا تو تابستون رقابت کمه و الکی رتبه میده؟ شما خودتون رتبه کنکورتون با آزمون های تابستان پارسال اون تطابق داشت؟
-
امیر رضا 1 تابستون منتظر نتایج بودم جدی درس نمیخوندم ، پیشرفتم از تحلیل همون آزمون هایی شروع شد که ترازشون ۴۳۰۰ بود .
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to امیر رضا 1 on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیر رضا 1
آقا امیر تاپیک بزن اونجا دانش آموزان تا جایی که میتونن کمک میکنن
اینجا واسه اعلام نتایج هست -
-
امیر رضا 1 رتبه کنکور من ۱۱ تا بهتر از رتبه کشوری آخرین آزمون قلمچی م شد
-
سلام پزشکی فردوسی مشهد روزانه نیمسال اول
-
علیرضا تمدنی تو چرا اون حمال باشی ؟
-
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.an on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an
سلام
مهندسی مکانیک
دانشگاه صنعتی اصفهان -
علیرضا تمدنی ان شالله سال بعد
میاید میگید رتبه برتر شدید.. -
خوشبحالتون بچه ها . تبریک میگم بهتون مخصوصا دوستان تجربی
انشاالله خدا به منم کمک کنه سال دیگه جای شما باشم واقعا ۲ ساله تلاش کردم ای کاش نتیجه زحماتم رو ببینم -
Hhh Hhreplied to AmirReza Soleimani on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirReza Soleimani
بهتون تبریک میگم️ -
@Younes-Dehkhoda-0
بهتون تبریک میگم️ -
علیرضا تمدنی
سلام
اقای تمدنی چرا این حرف رو به خودتون میزنین؟
خشم تون رو کنترل کنید .......
درکتون میکنم....... ولی من به جای شما باشم اتفاقات گذشته رو به جز اشتباهاتتون که در این یه سال خواسته و ناخواسته مرتکب شدین که باید از بین ببرینشون، فراموششون میکنم
اقای صباحی هم در این مورد خوب گفت....
گذشته رو فراموش کن جانم ولی تکرارش نکن.....از همین فردا اصلا از همین امشب حتی برای یک ساعت بیار کتاب رو استارتشو بزن
خوشحال باش که خدا یه موقعیت زودتر در اختیارت گذاشته جانم
کنکور دی..................میتونی به راحتی فقط چند ماه دیرتر از امروز ، تو هم آسوده خاطر بشی.....
فقط یه بسم ا.... بگو و شروع کن
موفق باشی جانم -
Younes.D.IUT فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hhh Hh on ۲۸ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh
ممنونم ازتون
به همچنین
224/540