جلسه پنجم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱
-
سلام و عرض ادب
نوروگلیاهای میلین ساز با میتوز تشکیل میلین میدن؟
یا اینکه فقط دور رشته تا میخورن و قسمتی ازشون جدا میشه و میلین رو تشکیل میده؟ -
سلام آقای موقاری وقت بخیر من ی سوال داشتم ی سوالی بود تو مجموعه تست فرسنگ 2گزینه یاب که من ی گزینه ش مشکل دارم گفت: در مغز فقط لوب گیجگاهی و لوب پس سری با مخچه در ارتباط اند و این رو درست گرفتیم آخه ما ساقه مغزهم او مغز با مخچه در ارتباطه چرا اینو درست میگیرم
صدف مختاری در جلسه پنجم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلام آقای موقاری وقت بخیر من ی سوال داشتم ی سوالی بود تو مجموعه تست فرسنگ 2گزینه یاب که من ی گزینه ش مشکل دارم گفت: در مغز فقط لوب گیجگاهی و لوب پس سری با مخچه در ارتباط اند و این رو درست گرفتیم آخه ما ساقه مغزهم او مغز با مخچه در ارتباطه چرا اینو درست میگیرم
سلام بین لوب ها احتمال تست منظور بوده
-
آقا این جمله غلطه؟
پایین ترین سطح ساختاری که همه فعالیت های زیستی در آن انجام میشود ، حاوی اطلاعات وراثتی است.
چرا میگم غلطه چون
پایین ترین سطح ساختاری اندامکه آیا تو اندامک همه فعالیت های زیستی انجام میشه خیر!!رضا غفاری 1 در جلسه پنجم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
آقا این جمله غلطه؟
پایین ترین سطح ساختاری که همه فعالیت های زیستی در آن انجام میشود ، حاوی اطلاعات وراثتی است.
چرا میگم غلطه چون
پایین ترین سطح ساختاری اندامکه آیا تو اندامک همه فعالیت های زیستی انجام میشه خیر!!سلام درست میفرمایید
-
سلام استاد وقت بخیر ببخشید یه سوال داشتم
شما گفتین که شبکه دور لوله ای فقط در اطراف لوله هنله ، لوله پیچ خورده دور و نزدیک هست و در دور مجرای جمع کننده که جزو نفرون نیست وجود ندارن.
اما بازجذب در مجرای جمع کننده ، مواد به کدام مویرگ وارد میشه و چطور ؟؟Dr Sh 0 باحذب مواد توسط لوله جمع کننده از فضای بین سلولیه یعنی مواد اول از لوله جمع کننده وارد فضای بین سلولی شدن بعد وارد شبکه مویرگی دوم میشن
برای ترشح هم همین اتفاق برعکسش میفته -
سلام وقتتون بخیر
جنگلهای حرا، چرا بوم سازگانه؟
چرا زیست بوم نیست؟
آخه داخل آب قرار دارن که خودش یه بومسازگان آبیه...
میشه یکم راجب این موضوع بیشتر توضیح بدین...نگار منصوری در جلسه پنجم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
سلام وقتتون بخیر
جنگلهای حرا، چرا بوم سازگانه؟
چرا زیست بوم نیست؟
آخه داخل آب قرار دارن که خودش یه بومسازگان آبیه...
میشه یکم راجب این موضوع بیشتر توضیح بدین...سلام جنگل هاش بوم سازگانه
و کل اون محیط میشه زیست بوم -
فقط یک سوال هم از سال دهم داشتم که خیلی ذهنم رو مشغول کرده بود
در مورد شکل صفحه 32 و معده چهار قسمتی نشخوار کنندگان
با توجه به شکل غذا سه بار از سیرابی میگذره یکبار در دفعه اول
یکبار هنگام بازگشت دوباره به دهان
بار سوم هم برای بازگشت دوباره به سیرابی
اما در جزوه خودتان بار دوم را در نظر نگرفتید.
در تست باید کدام حالت را در نظر بگیریم؟ -
سلام آقای موقاری ببخشید
۱. نازک ترین لایه در پرده های مننژ کدام است؟۲. لایه نرم شامه میتونه حکم دورترین پرده از استخوان جمجمه رو بگیره؟
- نرم شامه
- یسس.. البت هم جمجه هم ستون مهره دیگ.. چون میدونی پرده های مننژ هم از مغز محافظت میکنن هم از نخاع
-
@mahshid-avajian چون صفاق بخشای %(#8e3dff)[داخل شکمو] بهم وصل میکنن. پس نای ب صفاق وصل نیس و غلطه
Michael Vey اره تست غلط رو میخواد ولی پاسخنامه 2 رو غلط نگرفته
-
Dr Sh 0 باحذب مواد توسط لوله جمع کننده از فضای بین سلولیه یعنی مواد اول از لوله جمع کننده وارد فضای بین سلولی شدن بعد وارد شبکه مویرگی دوم میشن
برای ترشح هم همین اتفاق برعکسش میفتهMary Sharif ممنونم
-
سلام و عرض ادب
نوروگلیاهای میلین ساز با میتوز تشکیل میلین میدن؟
یا اینکه فقط دور رشته تا میخورن و قسمتی ازشون جدا میشه و میلین رو تشکیل میده؟@amir-reza-babahabib سلام وقت بخیر
نوروگلیا توانایی تقسیم داره ولی میلین رو با افزایش غشاسازی خودشون میسازن
در واقع میلین همون غشای نوروگلیا هست ... و جنسش پروتئین و فسفولیپید و... -
رضا غفاری 1 در جلسه پنجم رفع اشکال زیست تابستان ۱۴۰۱ گفته است:
آقا این جمله غلطه؟
چرا میگم غلطه چون
پایین ترین سطح ساختاری اندامکه آیا تو اندامک همه فعالیت های زیستی انجام میشه خیر!!سلام درست میفرمایید
jalal moghari پس جمله غلط میباشد؟
-
سلام استاد وقت بخیر
آیا در اسفنج ها گردش درونی مایعات دیده میشه؟Zahra Khalili 3 فک کنم اره چون آب که مایعس درون حفرات داخلی وارد میشه و بعدم از سوراخهاش خارج میشه
-
سلام استاد موقاری خسته نباشد واقعا ممنونم به خاطر تدریس های خوبتون
ببخشید من یه سوال داشتم
توی کلافک که توی کپسول بومن هست مویرگ هاش پودوسیت دارن می خواستن بپرسم که موادی که به بیرون تراوش میشن فقط می تونن از بین شکاف های پا مانند پودوسیت ها عبور کنند یا از روی پودوسیت هم عبور می کنند؟
و اینکه شما گفتید پودوسیت بافت پوششی که نه سنگ فرشیه نه مکعبی و نه استوانه ای پس جزو کدوم نوع بافت پوششی به حساب میاد؟
ببخشید طولانی شدمهدیه شاه پرست
سلام
در مورد سوال یک جواب میشه آب که از خود یاخته های پودوسیت هم میتونن عبور کنن
و سوال دوم هم پودوسیت بافت پوششی خاص هست -
استاد این جمله ها درسته؟1)روده بزرگ یون ترشح نمیکند.
2)در مری در لایه ماهیچه ای کل مری شبکه عصبی ندارد اما در لایه زیرمخاط کل مری شبکه عصبی دارد@mahshid-avajian
استاد این سوال رو که ریپلای کردم رو ممنون میشم راهنمایی کنید -
Michael Vey نشرالگو گفته به خاطر سلولز
درسته@mahshid-avajian امم.. البته اون گوارش میکروبیه و توسط خود روده بزرگ انجام نمیشه.. پس.. نمیدونم
-
@amir-reza-babahabib سلام وقت بخیر
نوروگلیا توانایی تقسیم داره ولی میلین رو با افزایش غشاسازی خودشون میسازن
در واقع میلین همون غشای نوروگلیا هست ... و جنسش پروتئین و فسفولیپید و...Reza Dolatsha یعنی نوروگلیا فقط برای تقسیم خودش میتوز میکنه؟
-
@mahshid-avajian امم.. البته اون گوارش میکروبیه و توسط خود روده بزرگ انجام نمیشه.. پس.. نمیدونم
Michael Vey دقیقا منم موافقم با شما اون میکروبیه..
-
توی اسفنج حرکت آب فقط یک طرفس؟
-
Michael Vey نشر الگو به خاطر سلولز درست گرفته!
@mahshid-avajian فک کنم منظورت ی سوال دیگ هس چون من ب سوال صفاق و نای و اینا داشتم جواب میدادم:*>
-
سلام
ایا از طریق پروتئین اکوا پورین فقط آب جابه جا میشود؟
ایا روزنه هوایی در دمبرگ هم هست؟
لایه ریشه زا جز کدام قسمت است ؟این پست پاک شده!