سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن
-
Mohammad Lotfi 0 پیامم پاک کردن انگار برات نشون میده الان؟
-
@haniehno
به منم این چیزا رو یکی از ترم بالایی ها گفته ولی
استدلال من اینه
که اول جو روم تاثیر نگذارد که عقایدم عوض بشه
دوم به حدی برسم که بتونم از تاثیر پذیری به تاثیر گذاری برسم
.
این که میگن اعتقادتو برا خودت نگه دار به نظرم
حرف چرتیه
مهم اینجا کمیته
دلیل اینکه میگن جو علیهت میشه تعداد بیشتر افرادی هستن که اعتقادشون با شما منافات داره
ولی اگه شما بتونی تاثیر بگذاری جو ۱۸۰ نسبت بهت تغییر میکنه
نمیدونم استدلالم چقدر درسته شمام نظرتون رو بگین -
اتفاقی همین طور با یکی سلام علیک کردیم تو اکیپ بود ی نیم پیششون نشستم ،حالم بد شد
اصلا فازغن ز دنیا دنبال ی سری چیزای مسخره
دختره با خودکار رو دست پسره خط میکشید تازه ترم بالایی بودن بقیشم شرو ور میگفتن اصلا هیچی نداشت
ولی برا وقت حروم کنی خوبه -
حالا من ک دوازدهمم هچی..
ولی بنظرم دانشگاه تققققریبا اولین جاییه ک با غیر همجنساتون ارتباط دارین. و همین ممکنه برا بعضیا ترسناک باشه برا بعضیا عجیب بعضیا خوشحال کننده و بعضیا بی تفاوت. فق اینکه اقا.. اینکه طرف غیر همنجنسته ب این معنی نیس ک زامبیه ک.. چیزی ک از جنسیت مهم تره عقاید و فرهنگاشه. اینکه تو بتونی با طرف ارتباط بگیری یا ن.
و اینکه باید حواستون باشه هر حسیم عشق نیس. شاید هوسه یا اصن ی کراش ساده:| خلاصه اینکه زیاد ب عشق تو نگاه اول اعتماد نکنین و الکی وارد روابط نشین. فق ب خودتون اسیب میزنه.
بنظرم تو دانشگاه در رابطه با دوستی خیلی سختگیر نباشین ولی سختگیر باشین
ادما رو نشناخته و فقط تو نگاه اول قضاوت نکنین این خیییلی مهمه.. ینی نری تیپ و قیافه طرفو ببینی کلی حرف پشتش دربیاری بدون اینکه ی درصد اونو بشناسی..
و اینکه:اینکه ادم سرش تو کار و درس خودش باشه خوبه ولی.. یکمم زندگی کنین :>
-
Michael Vey
جو دانشگاه ها خیلی با هم فرق داره
یوقت اینقد رقابت سنگینه که اصن جواب سوالای هم رو نمیدن
تازه
آدم داریم تا آدم
ی سریا هستن
تا کامل فرد رو ریکاوری نکنه اصن حلو نمیره
ولی یکیم هست همون اول ندیده و نشناخته میپره وسط
بعدم ی شکست قشنگ میخوره و
کلا از تحصیل زده میشه -
@Younes-Dehkhoda-0 همینش بده دیگ.. ادم نباید تو هیییچ مسئله ای جوگیر باشه.. تو درس تو عشق و عاشقی تو تفریح و بزن بکوب تو دوستی تو دین تو استقلال و ..
-
Michael Vey
جو ی جامعه مثل ی موج میمونه که
آدم میتونه ازش دوری کنه
و خودش برای خودش باشه
ولی اگه افتاد توی اون جو
دیگه نمیتونه مقاومت کنه
مثل اینه که میخاد وایسه جلو ی موج دومتری
خوب لت و پار میشه دیگه.. -
@Younes-Dehkhoda-0 یا بجا اینکه وایسه، بره موج سوارییی و خوش بگذرونه
-
Michael Vey
آهان وایسادم تا خودت بگی
باید موج سواری کنه
یعنی خودشو منطبق به اون شرایط بکنه -
Michael Vey
موافقم منتها آدم سرش تو زندگی خودش هم باشه و کاری به کسی نداشته باشه بقیه کار دارن باهاش متاسفانه -
Maryam Nateqi دقیقا. خب در هر حال همیشه این ادما وجود دارن وقتی بازیو بردی ک یاد بگیری چجوری باهاشون برخورد کنی
-
Michael Vey
درسته -
Michael Vey حالا اومدیم و اون موج داغون و اشتباه بود اونوقت ما هم مثل همونا میشیم آدم اشتباه
-
Mohammad Lotfi 0 همرنگ جماعت شدن و به قول دوستان موج سواری در بعضی از موارد که چه عرض کنم بیشتر موارد اشتباهه چون اکثرشون تحقیقی در مورد اینکه موج به جای درست میره یا نه نمیکنن.
خواهی نشوی همرنگ...رسوای جماعت شو:) -
Erfan_JvN همرنگ جماعت شدن ینی بپری تو موج و بزاری اب دریا تو رو هرجا میخواد ببره.. اما موج سواری ینی تو از اون موج استفاده میکنی تا تفریح کنی و حالت اکی باشه.
اینا خیلی باهم فرق دارنمسئله اینجاس ک تا وقتی از دریا بترسی پس کی شنا کردنو یاد میگیری؟
-