سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن
-
@Younes-Dehkhoda-0 همینش بده دیگ.. ادم نباید تو هیییچ مسئله ای جوگیر باشه.. تو درس تو عشق و عاشقی تو تفریح و بزن بکوب تو دوستی تو دین تو استقلال و ..
-
Michael Vey
جو ی جامعه مثل ی موج میمونه که
آدم میتونه ازش دوری کنه
و خودش برای خودش باشه
ولی اگه افتاد توی اون جو
دیگه نمیتونه مقاومت کنه
مثل اینه که میخاد وایسه جلو ی موج دومتری
خوب لت و پار میشه دیگه.. -
@Younes-Dehkhoda-0 یا بجا اینکه وایسه، بره موج سوارییی و خوش بگذرونه
-
Michael Vey
آهان وایسادم تا خودت بگی
باید موج سواری کنه
یعنی خودشو منطبق به اون شرایط بکنه -
Michael Vey
موافقم منتها آدم سرش تو زندگی خودش هم باشه و کاری به کسی نداشته باشه بقیه کار دارن باهاش متاسفانه -
Maryam Nateqi دقیقا. خب در هر حال همیشه این ادما وجود دارن وقتی بازیو بردی ک یاد بگیری چجوری باهاشون برخورد کنی
-
Michael Vey
درسته -
Michael Vey حالا اومدیم و اون موج داغون و اشتباه بود اونوقت ما هم مثل همونا میشیم آدم اشتباه
-
Mohammad Lotfi 0 همرنگ جماعت شدن و به قول دوستان موج سواری در بعضی از موارد که چه عرض کنم بیشتر موارد اشتباهه چون اکثرشون تحقیقی در مورد اینکه موج به جای درست میره یا نه نمیکنن.
خواهی نشوی همرنگ...رسوای جماعت شو:) -
Erfan_JvN همرنگ جماعت شدن ینی بپری تو موج و بزاری اب دریا تو رو هرجا میخواد ببره.. اما موج سواری ینی تو از اون موج استفاده میکنی تا تفریح کنی و حالت اکی باشه.
اینا خیلی باهم فرق دارنمسئله اینجاس ک تا وقتی از دریا بترسی پس کی شنا کردنو یاد میگیری؟
-
-
@Ali-Tajik-1 ببین موج سواریو بیخیال.. دیگ شنا کردنو ک باید بلد باشی..
و کسی ک موج سواری میکنه صد درصد شنا کردنم بلده و انق خر نیس تو روز طوفانی بره موج سواری -
Michael Vey اوکیه
-
اقا تمام حرف من اینه ک.. (یاد اهنگ مایکل جکسون گیشنگم افتادم:***>)
ترس از اجتماع نداشته باشین.. گوشه گیر نشین و خودتونو از عالم و ادم دور نکنین. همیشه هم اعتماد کردن بد نیس ولی ن اعتماد کامل. انق ب دیگران بدبین نباشین ولی در عین حال جو دور و ورتونم بسنجین
-
Michael Vey صد در صد اونی که از دریا بترسه وقتی که ادامه زندگیش به همین دریا بستگی داره به مشکل میخوره ولی من میگم چطوره به جای موج سواری برای راحتی و تفریح با موجی همراه بشیم که حقیقت رو همراهش داره و اگر هم چنین موجی وجود نداشت خودمون ایجادش کنیم.
موجی که فقط برای شادی و تفریح همراهش بشیم یه روز به یه صخره بزرگ میخوره و متلاشی میشه... -
Erfan_JvN در چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن گفته است:
خواهی نشوی همرنگ...رسوای جماعت شو:)
خیلیم دلت بخواد