چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن
-
Michael Vey تو خودت بدتر هممونی ک
تو نبودی کراشت شهر دگ بود؟
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دانیال-عالي-حسيني اره اصفهان
ولی دیگ کراشم نیس رل زد الان فقط دوستمهشانس مایه
-
@دانیال-عالي-حسيني اره اصفهان
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
قضیه از دل برود همان که از دیده برفته
تازه مگه قلب آدم بی در و پیکره که هرکس
خواست بیاد و بره
بی خداحافظی
این پسره خیلی خره هااا
البته جسارت نباشه -
Michael Vey
قضیه از دل برود همان که از دیده برفته
تازه مگه قلب آدم بی در و پیکره که هرکس
خواست بیاد و بره
بی خداحافظی
این پسره خیلی خره هااا
البته جسارت نباشهنوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Younes-Dehkhoda-0 نهه بابااا اصن قضیش پیچیده تره خیلی..
-
آقا اینجا دیگه اسپم ندید
-
@دانیال-عالي-حسيني اره اصفهان
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
آقا اینجا دیگه اسپم ندید
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Lotfi 0 چیکارا میکنی تو سرگرمیات
-
Mohammad Lotfi 0 چیکارا میکنی تو سرگرمیات
@دانیال-عالي-حسيني من زبان میخونم رمان میخونم کتابای دانشگاه و پیشخوانی میکنم فیلم میبینم
-
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دانیال-عالي-حسيني بله؟
-
@دانیال-عالي-حسيني من زبان میخونم رمان میخونم کتابای دانشگاه و پیشخوانی میکنم فیلم میبینم
نوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۴۰۱، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Lotfi 0 زبان خیلی خوبه خیلی
بدتر همش همین اکیپو جمع دوستانست کلا از درس میوفتی
حالا شما پزشکی شاید با معدل پایینم بتونین کاری بکنین ولی مهندسیا معدل واقعا مهمه
واقعا برحه ی سختیه دلت میخواد خیلی چیزارو تجریه کنی ولی... -
چه خبره؟
چرا انقدر اسپم؟///: -
کسایی که چند ترمه دانشگاه میرید و خوابگاه زندگی میکنید، الان بیشتر دلتون میخواد توی خوابگاه باشید یا خونه؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
کسایی که چند ترمه دانشگاه میرید و خوابگاه زندگی میکنید، الان بیشتر دلتون میخواد توی خوابگاه باشید یا خونه؟
@فارغ-التحصیلان-آلاءتجربینوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط Mohammad Lotfi 0 انجام شدهMohammad Lotfi 0 کسی نبود جواب بده؟!
-
@فارغ-التحصیلان-آلاءنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Lotfi 0 من خودم فعلا تجربه نکردم
ولی یکی از آشناهامون که تبریز میخونه با اینکه اونجا خونه هم دارن ولی تو خوابگاه زندگی میکنه و خوابگاه رو ترجیح میده -
Mohammad Lotfi 0 من خودم فعلا تجربه نکردم
ولی یکی از آشناهامون که تبریز میخونه با اینکه اونجا خونه هم دارن ولی تو خوابگاه زندگی میکنه و خوابگاه رو ترجیح میده@hanu بنظرم بستگی به شخص و محیط اون خوابگاه داره
-
نوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@N-s-g آره
مثلا من خونه رو ترجیح میدم اما میرم خوابگاه -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط Uranium انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@فارغ-التحصیلان-آلاءنوشتهشده در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Lotfi 0 خوابگاه میگن نمیشه درس خوند فق اینو شنیدم از بدی هاش دوری از خانواده هم خوب سر جای خودش
-
@فارغ-التحصیلان-آلاءMohammad Lotfi 0 بستگی به محیط خوابگاه و همخوابگاهی ها و خانواده داره
یه جاهایی حس میکنی واقعا وقتی خوابگاهی خیلی زندگیت رو نظمه و به همه کارات میرسی
ولی در عوض دلت برا راحتی که تو خونه داری تنگ میشه و وقتی میای خونه میبینی چقدر راحتی و قدرشو میدونی🥲 -
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۴۰۱، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط Danial.al انجام شده
بازگشت همه الا، نتا رو...
وضعیت میان ترماتون چطوره؟ -
دوتا سوال راجع به غذا
اول این که دانشگاه شام میده؟
و دومم این که میشه روزایی که کلاس نداری بری دانشگاه غذا بخوری؟