سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
چیزهایی که داشجویان ترم اولی باید بدونن
-
Michael Vey تو خودت بدتر هممونی ک تو نبودی کراشت شهر دگ بود؟
-
Michael Vey اوهوم درسته اولین تجربس خیلی ی جوریه مشکل اینه همش فک میکنی اگ مثلا ب فلان دختر اینو بگی ی برداشت دگ میکنه ک مطمئنن همه فکر تو ذهن اون میاد دگ و....
-
Michael Vey دقیقا تا وقتی وارد اجتماع نشید هیچ چی یاد نمی گیرید .متاسفانه بعضی از ماها تو سن ۱۸ موقعی ک دانشگاه قبول بشیم میریم و وارد اجتماع میشیم و این باعث میشه ک دچار یه سری اشتباهات بشیم.ولی اگه قبل از واردشدن تو فضای دانشگاه ،با اجتماع آشنا بشیم دیگه دانشگاه رفتن این همه ترس و وحشت نداره.اما در هرصورت جوگیر نشید.
-
@دانیال-عالي-حسيني اره اصفهان
ولی دیگ کراشم نیس رل زد الان فقط دوستمه شانس مایه -
Michael Vey
قضیه از دل برود همان که از دیده برفته
تازه مگه قلب آدم بی در و پیکره که هرکس
خواست بیاد و بره
بی خداحافظی
این پسره خیلی خره هااا
البته جسارت نباشه -
@Younes-Dehkhoda-0 نهه بابااا اصن قضیش پیچیده تره خیلی..
-
آقا اینجا دیگه اسپم ندید
-
این پست پاک شده!
-
Mohammad Lotfi 0 چیکارا میکنی تو سرگرمیات
-
@دانیال-عالي-حسيني بله؟
-
Mohammad Lotfi 0 زبان خیلی خوبه خیلی
بدتر همش همین اکیپو جمع دوستانست کلا از درس میوفتی
حالا شما پزشکی شاید با معدل پایینم بتونین کاری بکنین ولی مهندسیا معدل واقعا مهمه
واقعا برحه ی سختیه دلت میخواد خیلی چیزارو تجریه کنی ولی... -
چه خبره؟
چرا انقدر اسپم؟///: -
کسایی که چند ترمه دانشگاه میرید و خوابگاه زندگی میکنید، الان بیشتر دلتون میخواد توی خوابگاه باشید یا خونه؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
Mohammad Lotfi 0 کسی نبود جواب بده؟!
-
Mohammad Lotfi 0 من خودم فعلا تجربه نکردم
ولی یکی از آشناهامون که تبریز میخونه با اینکه اونجا خونه هم دارن ولی تو خوابگاه زندگی میکنه و خوابگاه رو ترجیح میده -
Mohammad Lotfi 0 خوابگاه میگن نمیشه درس خوند فق اینو شنیدم از بدی هاش دوری از خانواده هم خوب سر جای خودش