تعیین سطح راه ابریشم پرو و آزمون سهآ
-
کاش اینو زودتر اعلام میگردید چون حق خیلیا ضایع میشه
من خودم آزمونو دادم ولی آزمون مشکل داشت همه اعداد جابه جا بود بعضی سوالا ناخوانا بود کلاArmin Moghadam منم همین مشکلو دارم وهرکی بازم بده بازم همین مشکلو داره اینقدرا هم سخت نگیر تعیین سطح هستش
-
Reyhane izadi منم همین مشکلو دارم
Nika Pgh
هی وای
-
سلام
دانش اموزان راه ابریشم معمولی هیچ ازمونی ندارن؟؟! -
باس لام من دانش اموز راه ابریشم پرویی هستم ولی نمیدونم چجوری در ازمون تعیین سطح سه آ شرکت کنم لطفا مرا راهنمایی کنید
Ali Mousavi 2
سلام از سایت زیر می تونید ثبت نام کنید برای شما رایگان هست
Soalaa.com -
سلام به آلایی های گل،
طبق برنامه ای که داشتیم قبل از اینکه مملکت بره رو هوا:- ۳ مهر ماه: برگزاری آزمون تعیین سطح
- ۵ مهر ماه: برگزاری آزمون آنلاین سها و شرکت همه راه ابریشمی ها
- از ۵ مهر ماه تا ۱۰ مهر ماه: تحلیل نتایج بچه ها
- ۱۶ مهر ماه شروع فاز اصلی مطالعه راه ابریشم و راه پرو
ولی خب نمیشه که بشه! الان خیلی ها نمی تونن آزمون بدن چون
- یکی سرعت نتش پایینه
- یکی هی آی پیش تغییر می کنه از آزمون میندازیمش بیرون
- یکی آزمون داده نمی تونه ثبت کنه
- یکی آرامش فکری نداره نمی تونه بهترین خودش باشه
- و کلی مشکل دیگه
ما تاریخ شرکت در آزمون را تا جمعه شب ساعت ۲۴ تمدید کردیم مدت آزمون رو هم تقریبا بی نهایت کردیم که اگر وسطش اینترنت شما قطع شد بتونید آزمون رو ادامه بدید ولی خودتون باید تو وقت استاندارد پاسخ بدید و زمان رو خودتون نگه دارید برای همینه که تو سایت میزنه ۸۰۰۰ دقیقه وقت داری
آزمون ۵ مهر ماه سها رو هم جا به جا می کنیم که بتونید یه آزمون خوب بدید و بشه رو نتیجه اش حساب کرد.
این روزها رو همه با هم طی می کنیم.
راستی برای اینکه آلاء بتونه به خدمات دهی خودش ادامه بده و تا روز کنکور و تا روز موفقیت شما همراهیتون کنه باید از فضای سیاسی فاصله بگیره، ممنون میشم که کمک می کنید فضای آلاء آموزشی بمونه.
سربلند و سر به زیر باشید
سهراب ابوذرخانی فرد
مدیرعامل آلاء@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم
@بچه-های-تجربی-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
سلام آقا من چطوری آزمون بودم تو کدام سایت من ابریشم پرویی هستم ولی آزمونی نیومده برای به عنوان تعیین سطح لطفاً کمکم کنید
-
واینکه یه لینک سایت گذاشتین اون رو زدم ولی هزینه ثبت نام میخواست ولی گفتین پرویی ها رایگان هستن
-
چرا نمیاره سوالات رو اگر تعیین سطح نکنیم چی میشه
-
سلام به آلایی های گل،
طبق برنامه ای که داشتیم قبل از اینکه مملکت بره رو هوا:- ۳ مهر ماه: برگزاری آزمون تعیین سطح
- یکی سرعت نتش پایینه
- و کلی مشکل دیگه
ما تاریخ شرکت در آزمون را تا جمعه شب ساعت ۲۴ تمدید کردیم مدت آزمون رو هم تقریبا بی نهایت کردیم که اگر وسطش اینترنت شما قطع شد بتونید آزمون رو ادامه بدید ولی خودتون باید تو وقت استاندارد پاسخ بدید و زمان رو خودتون نگه دارید برای همینه که تو سایت میزنه ۸۰۰۰ دقیقه وقت داری
آزمون ۵ مهر ماه سها رو هم جا به جا می کنیم که بتونید یه آزمون خوب بدید و بشه رو نتیجه اش حساب کرد.
راستی برای اینکه آلاء بتونه به خدمات دهی خودش ادامه بده و تا روز کنکور و تا روز موفقیت شما همراهیتون کنه باید از فضای سیاسی فاصله بگیره، ممنون میشم که کمک می کنید فضای آلاء آموزشی بمونه.
سربلند و سر به زیر باشید
سهراب ابوذرخانی فرد
@بچه-های-ریاضی-ابریشم
@بچه-های-تجربی-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 -
سلام به آلایی های گل،
- یکی سرعت نتش پایینه
- و کلی مشکل دیگه
سربلند و سر به زیر باشید
سهراب ابوذرخانی فرد
@بچه-های-ریاضی-ابریشم
@بچه-های-تجربی-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402sohrab ببخشید من نتونستم آزمون رو بدم باید چیکار کنم ؟
-
من دو دقیقه تو آزمون زیست بودم بعد یهو صفحه قطع شد دوباره که وصل شد دیدم رفت درس شیمی زدم برگشت به زیست نیورد گفت نت ندارید !!!!
-
sohrab ببخشید من نتونستم آزمون رو بدم باید چیکار کنم ؟
Mahdi Parandakht منم همینطور
-
سلام من آزمون رو دادم و 3 روزه نوشته در انتظار کارنامه ... کی کارنامه میاد؟؟
-
سلام
بنده متاسفانه نتوسنتم آزمون تعیین سطح رو بدم چون اولا دیر متوجه شدم و دوما وقتی وارد شدم اینترنتم با مشکل مواجه شد و بعدا که برگشتم دیدم نوشته ((در حال حاضر امکان مشاهده سوالات این دفترچه امکان پذیر نمی باشد)) حالا باید چیکار بکنم؟ ادامش رو بزنم یا نه اصلا نزنم؟ -
سلام آقا من چطوری آزمون بودم تو کدام سایت من ابریشم پرویی هستم ولی آزمونی نیومده برای به عنوان تعیین سطح لطفاً کمکم کنید
رضا غفاری 1 تازه راه ابریشم پرو رو خریدی ؟؟ اگه تازه خریدی تعیین سطح نداری از 16 مهر برنامه می دن طبق اون برنامه برو جلو . نگران نباش مهم نیست چون هر هفته کوییز داریم برنامه ت رو خودشون شخصی سازی میکنن . ازمون 5 مهر سه ا پیام اومد انترنت با مشکل برخورده , اطلاع رسانی میکنن اون ازمونو شرکت کن
-
رضا غفاری 1 تازه راه ابریشم پرو رو خریدی ؟؟ اگه تازه خریدی تعیین سطح نداری از 16 مهر برنامه می دن طبق اون برنامه برو جلو . نگران نباش مهم نیست چون هر هفته کوییز داریم برنامه ت رو خودشون شخصی سازی میکنن . ازمون 5 مهر سه ا پیام اومد انترنت با مشکل برخورده , اطلاع رسانی میکنن اون ازمونو شرکت کن
جزا ماد آخه من تازه شروع کردم خب تازه تو فرسنگ اول چطوری بتونم آزمون بدم اگه آزمون تعیین سطح کلا هیچ تستی نزنم چی میشه؟ میتونم دفعات بعد خودم رو بیارم بالا؟
-
جزا ماد آزمون ۵مهر بابت چیه؟من که هنوز فرسنگ اولم نمیتونم به سوالاتش جواب بدم شخصی سازی یعنی چی؟
-
سلام وقت بخیر
من ازمون تعیین سطح رو شرکت کردم الان ۳ روز گذشته اما هنوز کارنامه نیومده یه سری از سوالات هم به طور کل ناخوانا بود ...تعیین سطح کی انجام میشه ؟ و همین طور اینکه چطور الان باید تو ازمون (سه آ) شرکت کنم وقتی وارد سایت میشم توی (ازمون های من ) ازمون سه آ اصلا نیست لطفا راهنمایی کنیید و اینکه چه زمانی برنامه شخصی سازی شده رو بهمون میدید ؟؟