رفع اشکال رایگان زیست جلسه آخر
-
jalal moghari
سلام استاد از تمام زحماتتون نهایت قدردانی دارم️
جزو شاگرد هاتون بودیم من و برادرم
تونستم حقوق قبول شم و داداشم دانشگاه فرهنگیان
خیلی ممنون استاد همیشه تو قلب مایی️
️
@Hamed-s در رفع اشکال رایگان زیست جلسه آخر گفته است:
jalal moghari
️
سلام بزرگوار
انشالله در آینده معلمانی شوید که دانش آموزانی تربیت کنین که مورد رضایت خدا و امام زمان باشند -
سلام استاد
توی زمان کنکور هم از لحاظ درسی هم از لحاظ معنوی ویدئو هاتون بهمون دلگرمی میداد و اگه نا امید میشدیم حرف های شما کورسوی امید بود زیر فشار اونهمه درس و استرس و نا امیدی
خوشبحالتون که دعای اینهمه دلمش آموز و دانشجو ودکتر ایشالاپشت سرتونه
برای همه تلاش هایی که برای ما کردین متشکر مطمئنا این تلاش هاتون بی ثمر نمیمونهانشالله که همیشه موفق باشید.
@Ariana-Ariana در رفع اشکال رایگان زیست جلسه آخر گفته است:
سلام استاد
توی زمان کنکور هم از لحاظ درسی هم از لحاظ معنوی ویدئو هاتون بهمون دلگرمی میداد و اگه نا امید میشدیم حرف های شما کورسوی امید بود زیر فشار اونهمه درس و استرس و نا امیدی
خوشبحالتون که دعای اینهمه دلمش آموز و دانشجو ودکتر ایشالاپشت سرتونه
برای همه تلاش هایی که برای ما کردین متشکر مطمئنا این تلاش هاتون بی ثمر نمیمونهانشالله که همیشه موفق باشید.
سلام بزرگوار
این میزان محبت شما نشان از لطف شماست
انشالله زیرسایه ی امام زمان به بهترین ها برسین -
jalal moghari سلام استاد موقاری
ببخشید اگه گیرنده حسی یاخته باشه اون محرک رو منتقل می کنه و اگه بخشی از یاخته باشه هدایت می کنه درسته؟؟Ahmadreza Amanzadeh در رفع اشکال رایگان زیست جلسه آخر گفته است:
ببخشید اگه گیرنده حسی یاخته باشه اون محرک رو منتقل می کنه و اگه بخشی از یاخته باشه هدایت می کنه درسته؟؟سلام بله دقیقا
-
0-0ftm در رفع اشکال رایگان زیست جلسه آخر گفته است:
سلام خسته نباشید
jalal moghariاین جمله «اسید های رشته ای شکل مربوط به نوکلئیک اسیدها یا اسید های چرب میشود»
میشه بگید منظورش چیه
️
یعنی رشته هایی که دارای خاصیت اسیدی هست در سلول
یا چربی هست( به خاطره اسید چرب) و یا دنا و رناjalal moghari مچکرم
ازتون ممنونم بخاطر تموم زحماتتون -
سلام استاد امیدوارم حالتون خوب باشه
خواستم از زحمات شما تشکر کنم ۳ سال شاگردتون بودیم من و برادرم و امسال انشالله دانشجوی فرهنگیان هستم .نهایت قدردانی رو از شما داریم انشالله تو تمام مراحل زندگیتون موفق باشین.@Hamid-s در رفع اشکال رایگان زیست جلسه آخر گفته است:
خواستم از زحمات شما تشکر کنم ۳ سال شاگردتون بودیم من و برادرم و امسال انشالله دانشجوی فرهنگیان هستم .نهایت قدردانی رو از شما داریم انشالله تو تمام مراحل زندگیتون موفق باشین.سلام بزرگوار
عزیزی انشالله موفق باشین -
استادچرا کورتیزول نقشی در نفوذ پذیری غشا یاخته ها نسبت به ورود گلوکز ندارد؟؟؟
استدلال من این هست که به ترتیب:- ترشح کورتیزول افزایش
2.قند خون افزایش
3.ترشح انسولین
4.ورود گلوگز به یاخته افزایش
- ترشح کورتیزول افزایش
-
@Hamid-s در رفع اشکال رایگان زیست جلسه آخر گفته است:
خواستم از زحمات شما تشکر کنم ۳ سال شاگردتون بودیم من و برادرم و امسال انشالله دانشجوی فرهنگیان هستم .نهایت قدردانی رو از شما داریم انشالله تو تمام مراحل زندگیتون موفق باشین.سلام بزرگوار
عزیزی انشالله موفق باشینjalal moghari
ارادتمند شما -
Ahmadreza Amanzadeh در رفع اشکال رایگان زیست جلسه آخر گفته است:
ببخشید اگه گیرنده حسی یاخته باشه اون محرک رو منتقل می کنه و اگه بخشی از یاخته باشه هدایت می کنه درسته؟؟سلام بله دقیقا
jalal moghari ممنون
-
سلام عرض میکنم خدمت دانش آموزان عزیزم
امروز جلسه آخر رفع اشکال درس زیست شناسی هست
در خدمت شما هستمjalal moghari
استاد ما شما رو خیلی دوست داریم
ما رو تنها نزارید
بازم بیاید لطفا -
سلام خسته نباشید
میشه گفت هیستامین چون باعث افزایش جریان خوناب میشه در نتیجه سرعت دیاپدز رو هم بالا میبره ؟
و اینکه مولکول سطحی و پروتئین سطحی هردو منظور انتی ژن هستند ؟این پست پاک شده! -
سلام خسته نباشید
میشه گفت هیستامین چون باعث افزایش جریان خوناب میشه در نتیجه سرعت دیاپدز رو هم بالا میبره ؟
و اینکه مولکول سطحی و پروتئین سطحی هردو منظور انتی ژن هستند ؟nastaran bazrpach در رفع اشکال رایگان زیست جلسه آخر گفته است:
سلام خسته نباشید
و اینکه مولکول سطحی و پروتئین سطحی هردو منظور انتی ژن هستند ؟سلام
۱. سرعت دیاپدز به گشاد بودن رگ مرتبط نیست ولی در التهاب به خاطره پیک های شیمیایی که نوتروفیل ها را فرامیخوانند سرعت دیاپدز را افزایش میدهند
۲. نه لزوما مثلا کربوهیدرات هم میتواند مولکول سطحی باشد مثلا کربوهیدرات A و B که باعث انواع گروه خونی میشود -
استاد ایا همه ناقل های عصبی باعث تغییر غشا یاخته هدف میشه؟؟؟
ممکنه کمی توضیح دهید -
سلام استاد
ایا افزایش ترشح هورمون های تیروییدی باعت افزایش ترشحات سایر غدد درون ریز یا برون ریز ما میشه؟؟؟
یا ربطی نداره به هم و صرفا افزایش ترشح هورمون های تیروییدی باعث افزایش سوخت و ساز میشه؟؟Niloofar Shiri در رفع اشکال رایگان زیست جلسه آخر گفته است:
سلام استاد
ایا افزایش ترشح هورمون های تیروییدی باعت افزایش ترشحات سایر غدد درون ریز یا برون ریز ما میشه؟؟؟
یا ربطی نداره به هم و صرفا افزایش ترشح هورمون های تیروییدی باعث افزایش سوخت و ساز میشه؟؟سلام
مورد دوم جمله شما صحیح است -
سلام استاد ممنونم بابت زحماتتون اگر در کتاب های جدید زیست تغیرات خاصی وجود داره میشه یک ویدئو براشون بزارین ممنون
-
@Hamed-s در رفع اشکال رایگان زیست جلسه آخر گفته است:
jalal moghari
️
سلام بزرگوار
انشالله در آینده معلمانی شوید که دانش آموزانی تربیت کنین که مورد رضایت خدا و امام زمان باشندjalal moghari
خیلی ممنون استاد️
-
سلام استاد در شکلی ک توو صفحه ۶۵ زیست دهم از گردش آب در اسفنج نشون داده ، در یاخته سازنده منفذ یک هسته رو میتونیم در قسمت بالایی منفذ ببینیم در حالی ک قسمت پایین منفذ این هسته رو نداره ، پس یعنی آب از درون یاخته سازنده منفذ عبور میکنه و منفذ درون خودع یاختهس و اطراف منفذ فقط یه یاخته وجود داره؟!
-
سلام استاد ببخشید فرق میکروسکوپ نوری با الکترونی چیست ؟ در کتاب ما هر جا شکل را سیاه سفید نشون داده گفته الکترونی واقعا اینگونه است ؟ راه دیگری بجز حفظ ندارد تشخیص اینکه کدام بخش با کدام میکروسکوپ بوده ؟
-
jalal moghari
استاد ما شما رو خیلی دوست داریم
ما رو تنها نزارید
بازم بیاید لطفا@Allen-Gamer بله درسته استاد
-
2.قند خون افزایش
3.ترشح انسولین
Niloofar Shiri در رفع اشکال رایگان زیست جلسه آخر گفته است:
2.قند خون افزایش
3.ترشح انسولین
سلام بزرگوار
حرف شما صحیح است و میتوان گفت غیرمستقیم کورتیزول نقش دارد - ترشح کورتیزول افزایش
-
ممکنه کمی توضیح دهیدNiloofar Shiri در رفع اشکال رایگان زیست جلسه آخر گفته است:
ممکنه کمی توضیح دهیدسلام بزرگوار
بله قطعا ولی میتواند اثر تحریکی داشته باشد و یا اثر مهاری