خستممممممه
-
Michael Vey دور زدن میتونه حال ادمو خیلی خوب کنه ...
پ.ن : نه توی شهر ما که هیچی ندارهمحمد فواد شهر ماهم هچی نداره اون حس تنها بودنه ولی خوبه
-
هوفف خیلی خستمه.. تو این دو ماهی ک دوازدهمو شروع کردم تقریبا نصف کتابارو تموم کردم.. و الان واقعا هم از لحاظ روحی هم جسمی خستم.. حتی استراحتم خستم میکنه.. استراحت خاصیم ندارما مثلا میرم با مامانم صحبت میکنم یا از تلویزیون اهنگ گوش میدم و اینا.. از وقتیم ک کلا کنکورو شروع کردم ینی حدودا از عید هرروز مطالعه داشتم حتی در حد 3 4 ساعت.. و حس میکنم نیاز ب مرخصی دارمم
چیکار کنممم
@دانش-آموزان-آلاء @حال ندارم همه رو منشن کنم بیاین دیگ:*>
Michael Vey
به خودت استراحت بده
برو یکم فیلم ببین
چیز کن ، سریال The Good Doctor رو ببین ، داستانش توی بیمارستان اتفاق می افته یه جراحی هست که اوتیسم داره (نمی تونه خوب ارتباط برقرار کنه با بقیه آدما) ولی یه سندرومی داره که اسمشو یادم نمیاد خلاصه این سندرومه باعث میشه خیلی خیلی هوشش زیاد باشه و حافظش خوب باشه . خلاصه که سریال قشنگیه انگیزشیه سرگرم کنندس و واسه واقعا واقعا آموزندس ! نمیودنم مثلا سرخرگ فلان جا پاره شده باید چیکار کنیم و... -
Michael Vey
به خودت استراحت بده
برو یکم فیلم ببین
چیز کن ، سریال The Good Doctor رو ببین ، داستانش توی بیمارستان اتفاق می افته یه جراحی هست که اوتیسم داره (نمی تونه خوب ارتباط برقرار کنه با بقیه آدما) ولی یه سندرومی داره که اسمشو یادم نمیاد خلاصه این سندرومه باعث میشه خیلی خیلی هوشش زیاد باشه و حافظش خوب باشه . خلاصه که سریال قشنگیه انگیزشیه سرگرم کنندس و واسه واقعا واقعا آموزندس ! نمیودنم مثلا سرخرگ فلان جا پاره شده باید چیکار کنیم و...@Allen-Gamer
اکییی حتمااا مرسییی -
هوفف خیلی خستمه.. تو این دو ماهی ک دوازدهمو شروع کردم تقریبا نصف کتابارو تموم کردم.. و الان واقعا هم از لحاظ روحی هم جسمی خستم.. حتی استراحتم خستم میکنه.. استراحت خاصیم ندارما مثلا میرم با مامانم صحبت میکنم یا از تلویزیون اهنگ گوش میدم و اینا.. از وقتیم ک کلا کنکورو شروع کردم ینی حدودا از عید هرروز مطالعه داشتم حتی در حد 3 4 ساعت.. و حس میکنم نیاز ب مرخصی دارمم
چیکار کنممم
@دانش-آموزان-آلاء @حال ندارم همه رو منشن کنم بیاین دیگ:*>
Michael Vey
توصیه اولم اینه که در برنامه ی درسیت حتما تنوع رو رعایت کنی .خواب و تغذیه تو حتما کنترل کن.
بعد یه مدت ، استراحت کن . آهنگ و کلیپ های انگیزشی گوش کن و ببین.
به هدف حقیقیت فکر کن.
(میتونی هر روز صبح که از خواب پاشدی ، حداقل چند خط بنویسی که «من میتوانم » یا « من فلان رشته فلان دانشگاه قبول میشم» یا « من تمام تلاشمو میکنم . خدایا به امید تو »
و اینجور چیزا ....یا اینو ببین (صرفا جهت شوخی
... )
-
Michael Vey
توصیه اولم اینه که در برنامه ی درسیت حتما تنوع رو رعایت کنی .خواب و تغذیه تو حتما کنترل کن.
به هدف حقیقیت فکر کن.
(میتونی هر روز صبح که از خواب پاشدی ، حداقل چند خط بنویسی که «من میتوانم » یا « من فلان رشته فلان دانشگاه قبول میشم» یا « من تمام تلاشمو میکنم . خدایا به امید تو »
... )
Farhan Honar عاحححح دث نوت قشنگممممم انیمه ای ک تا یکی دو ماه افسردم کرددد :**>
الان نیاز ب دفترچش دارم.. -
Michael Vey
به هدف حقیقیت فکر کن.
... )
Farhan Honar مررسیییی
-
Farhan Honar مررسیییی
Michael Vey خواهش میکنم
-
Farhan Honar عاحححح دث نوت قشنگممممم انیمه ای ک تا یکی دو ماه افسردم کرددد :**>
الان نیاز ب دفترچش دارم..Michael Vey موضوع انیمه چیه
-
Michael Vey موضوع انیمه چیه
@salma-khajavi درمورد دفترچه ای ک اسم هرکسیو بنویسی میمیره و پسری ک باهاش خدای مرگ شد
-
@salma-khajavi درمورد دفترچه ای ک اسم هرکسیو بنویسی میمیره و پسری ک باهاش خدای مرگ شد
-
Michael Vey سلام
خب واقعیت اینه که
شما خیلی سخت گرفتین
دقیقا از همون اولش
از همون روزیکه باهاتون اشنا شدم امیدوار بودم که همچین روزی نیاد ولی میدونستم میاد🥲
آهسته و پیوسته برین، نه اینطوری که خیلی خسته بشین
نه این که الان حس کنین باید چند روز بیکار باشید و استراحت کنین.
الانم آروم آروم بخونین درستون رو
موفق و پرانرژی باشی پرنیا جان -
Michael Vey
دث نوت رو میگی؟ من که از همون قسمت اول دراپش کردم@سینا-بیات یس.. چراا
-
Michael Vey سلام
خب واقعیت اینه که
شما خیلی سخت گرفتین
دقیقا از همون اولش
از همون روزیکه باهاتون اشنا شدم امیدوار بودم که همچین روزی نیاد ولی میدونستم میاد🥲
آهسته و پیوسته برین، نه اینطوری که خیلی خسته بشین
نه این که الان حس کنین باید چند روز بیکار باشید و استراحت کنین.
الانم آروم آروم بخونین درستون رو
موفق و پرانرژی باشی پرنیا جان@Zahra-Hamrang هععی.. اره حق ک با توعه. نمیدونم چیکار کنم سختگیری خانواده رو. اصرار دارن تا دی کلا دوازدهمو تموم کنم
-
Michael Vey
به خودت استراحت بده
برو یکم فیلم ببین
چیز کن ، سریال The Good Doctor رو ببین ، داستانش توی بیمارستان اتفاق می افته یه جراحی هست که اوتیسم داره (نمی تونه خوب ارتباط برقرار کنه با بقیه آدما) ولی یه سندرومی داره که اسمشو یادم نمیاد خلاصه این سندرومه باعث میشه خیلی خیلی هوشش زیاد باشه و حافظش خوب باشه . خلاصه که سریال قشنگیه انگیزشیه سرگرم کنندس و واسه واقعا واقعا آموزندس ! نمیودنم مثلا سرخرگ فلان جا پاره شده باید چیکار کنیم و...@Allen-Gamer اره واقعا خیلی قشنگه
البته من ک نصفه دیدم -
@سینا-بیات یس.. چراا
-
Michael Vey به نظر من حوصله سر بر بود
@سینا-بیات باباااا... رفتی فق قسمت یکو دیدی کل ی انیمه شاهکارو قضاوت میکنی؟
-
@Zahra-Hamrang هععی.. اره حق ک با توعه. نمیدونم چیکار کنم سختگیری خانواده رو. اصرار دارن تا دی کلا دوازدهمو تموم کنم
Michael Vey من تو این شرایط نبودم و نمیتونم کمکت کنم
ولی بدون حالت استانداردش اینه که تا اردیبهشت همه ی درسا رو تموم کنی
.
عذر میخوام که اینقدر رک میگم
ولی این رفتار خانوادهت مثل دوستی خاله خرسهست
فقط داره بهت آسیب میزنه -
Michael Vey من تو این شرایط نبودم و نمیتونم کمکت کنم
ولی بدون حالت استانداردش اینه که تا اردیبهشت همه ی درسا رو تموم کنی
.
عذر میخوام که اینقدر رک میگم
ولی این رفتار خانوادهت مثل دوستی خاله خرسهست
فقط داره بهت آسیب میزنه@Zahra-Hamrang ن واقا حقیقتم همینه و هیچ نمیدونم چجوری جلوشونو بگیرم
-
@Zahra-Hamrang ن واقا حقیقتم همینه و هیچ نمیدونم چجوری جلوشونو بگیرم