سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
طرزخواندن فیزیک از روی ویدیو ها
-
باسلام میخواسم بپرسم چجوری میشه فیزیک رو از روی ویدئوها خوند چون توی سایت آلا از جلسه اول تا اخرش هست اما مثلا فیزیک دهم فصل هاش ب ترتیب نیس ینی اگ یه جلسه الکتریسته باشه جلسه بعدش حرکت شناسی ایا این به خاطر اینک فیزیک باید ترکیبی خوند؟
-
parisa76911 در طرزخواندن فیزیک از روی ویدیو ها گفته است:
باسلام میخواسم بپرسم چجوری میشه فیزیک رو از روی ویدئوها خوند چون توی سایت آلا از جلسه اول تا اخرش هست اما مثلا فیزیک دهم فصل هاش ب ترتیب نیس ینی اگ یه جلسه الکتریسته باشه جلسه بعدش حرکت شناسی ایا این به خاطر اینک فیزیک باید ترکیبی خوند؟
سلام، منظورتون چیه؟ مگه به ترتیب فصل ها فیلم ها آپلود نمیشن؟ http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/11/37/
استاد حتما فیلم ها رو به ترتیب فصل پیش میبرن دیگه -
mohammadhassan من با کلاس های استاد کازرانیان که پیش میرم مثلا اگه جلسه اول زده باشه بردارها جلسه های بعد میشه الکتریسته ساکن والکتریسته جاری درصورتی که بعداز بردارهاکه میشن فصل دوم فیزیک ۲ باید دینامیک بیاد ولی الکتریسته که برای فصل اول سال سوم هست میاد بعد حرکت شناسی نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه
-
parisa76911 از طرز تدریسشون راضی هستید?
من هنوز برای فیزیک و ریاضی کلاس برنداشتم می خواستم بدونم کدوما بهترن -
بله خداروشکر همه استادای آلا فوق العادن؛استاد حمید فدایی برای فیزیک خوبن برای ریاضی هم اقای مقصودی و اقای امینی من تماشا کردم عالی بودن
-
mohammadhassan من با کلاس های استاد کازرانیان که پیش میرم مثلا اگه جلسه اول زده باشه بردارها جلسه های بعد میشه الکتریسته ساکن والکتریسته جاری درصورتی که بعداز بردارهاکه میشن فصل دوم فیزیک ۲ باید دینامیک بیاد ولی الکتریسته که برای فصل اول سال سوم هست میاد بعد حرکت شناسی نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه
شما تو پست اولتون گفتید فیزیک دهم من فکرکردم دهمی هستید. اون موقع استاد کازرانیان سر کلاس خودشون بودند. مثلا اول اومدن اندازه گیری رو درس دادن بعد رفتن مطالب دیگه رو درس دادن. و کلاسشون هم از تابستون بوده. شما مباحث رو میتونید به دلخواه ببینید. اگر هم مثلا حرکت لازمه اش اندازه گیری و برداره اول بیاید و بردار ها رو ببینید.
-
mohammadhassan اهان پس اگه به ترتیب فصل های کتاب بخوام خودم باید ترتیبشو پیدا کنم
-
mohammadhassan اهان پس اگه به ترتیب فصل های کتاب بخوام خودم باید ترتیبشو پیدا کنم
بله. مشخصه روشون زده مثلا چه فصلی هست و قسمت چندمشه
-
mohammadhassan یه سوال دیگه فیزیک اول دبیرستانو برای کنکور باید بخونیم؟
-
mohammadhassan یه سوال دیگه فیزیک اول دبیرستانو برای کنکور باید بخونیم؟
فقط 2 فصل آخر که آینه ها و عدسی ها هستن. توی قسمت الکتریسیته هم یه سری مفاهیم هست که چند سال ازش سوال مستقیم هم دادن. در کل با استاد کازرانیان پیش برید بهتره هرچی لازم باشه تدریس میشه براتون
-
mohammadhassan ولی توی فیلمای اقای کازرانیان فیزیک ۱ نیس
-
mohammadhassan یه چیزدیگه فیلمای اقای کازرانیان همونطور که گفتم ب ترتیب نیست ینی از بردار میرن به الکتریسته ساکن اگه من هم جوری برم جلسه به جلسه گیج نمیشم ؟
-
mohammadhassan و یه سوال دیگه فیزیکی که اقای داداشی تدریس میکنن تا جلسه ۳۲هست ینی جلسه های دیگش باز گذاشته میشه داخل سایت؟
-
mohammadhassan و یه سوال دیگه فیزیکی که اقای داداشی تدریس میکنن تا جلسه ۳۲هست ینی جلسه های دیگش باز گذاشته میشه داخل سایت؟
دوست عزیز آقای داداشی نظام جدید رو تدریس میکنن آقای کازرانیان برای نظام قدیمه. اول شما پایتون رو مشخص کنید تا راهنماییتون کنم
-
پایه اول تا چهارم دبیرستان مشخصا برای کنکور امسال
-
اخه ببینید اقای کازرانیان طبق ازمون انگار جلو میرن من فک کنم گیج بشم از اینک یه جلسه بردار بخونم بعد بپرم برم الکتریسته بخونم چیکار کنم همش درگیر این موضوعم
-
parisa76911 پس باید بگم که آقای داداشی برای نظام جدید هستند. شما باید یا از استاد طلوعی ببینید یا از استاد کازرانیان یا از استاد فدایی فرد. استاد رفیعی هم هستن ولی من با ایشون آشنا نیستم. نگران هم نباشید شما اول بردار رو ببینید بهتره چون تو خیلی فصل ها به دردتون میخوره مثلا همین الکتریسیته ساکن یا حرکت شناسی و یا دینامیک. شما مثلا این آزمون پیش رو قلمچی قراره برای سال سوم الکتریسیته ساکن و الکتریسیته جاری رو امتحان بدید و برای پیش دینامیک. شما بیاید بردار و الکتریسیته ساکن و الکتریسیته جاری و دینامیک رو ببینید. مهم هم نیست که این مباحث رو پشت سر هم گفتن یا نه.
-
mohammadhassan اونوقت من گیج نمیشم؟قاطی نمیکنمشون باهم؟ چون من ازمون نمیدم توخونه تست میزنم
-
mohammadhassan ینی نظام جدید ب درد من نمیخوره نه ؟برای دهمی های امسالو ایناس؟
-
mohammadhassan اونوقت من گیج نمیشم؟قاطی نمیکنمشون باهم؟ چون من ازمون نمیدم توخونه تست میزنم
مباحث فیزیک کلا با هم دیگه متفاوت هستن. قاطی نمیکنید. اگه آدم قاطی میکرد که بقیه هم این مشکل رو داشتن و آزمون ها رو خراب میکردن.