سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
طرزخواندن فیزیک از روی ویدیو ها
-
parisa76911 در طرزخواندن فیزیک از روی ویدیو ها گفته است:
mohammadhassan ینی نظام جدید ب درد من نمیخوره نه ؟برای دهمی های امسالو ایناس؟
مباحثشون مثل ما هست ولی با هم فرق دارن. شما باید از نظام قدیم استفاده کنید.
-
من یه سوال دیگم دارم ینی من از جلسه یک بردار اقای کازرانیان بخونم تا جلسه اخرش توی اینا فیزیک ۱ فیزیک ۲ فیزیک ۳ فیزیک ۴ هرچی باید گفته بشه من بدونم گفته ؟؟کامله؟؟
-
من یه سوال دیگم دارم ینی من از جلسه یک بردار اقای کازرانیان بخونم تا جلسه اخرش توی اینا فیزیک ۱ فیزیک ۲ فیزیک ۳ فیزیک ۴ هرچی باید گفته بشه من بدونم گفته ؟؟کامله؟؟
بله دیگه دوره کامله هرچیزی که سر کلاسشون تو دبیرستان گفتن ضبط شده
-
mohammadhassan اهان هی انگار وسواس دارم پس کتابو بخونم تست بزنمو ویدیو هارو ببینم ؟
-
parisa76911 ببخشید یه جا خوندم که بچه ها هرفصلی میخونن تستتی از سال ۸۸تا الانشو میرن میزنن تستارو خود آلا دراختیارشون گذاشته؟پی دی افی چیزی داره؟
-
mohammadhassan اهان هی انگار وسواس دارم پس کتابو بخونم تست بزنمو ویدیو هارو ببینم ؟
بله. کتاب درسی رو هم فراموش نکنید نکات تئوریش رو بخونید
-
parisa76911 ببخشید یه جا خوندم که بچه ها هرفصلی میخونن تستتی از سال ۸۸تا الانشو میرن میزنن تستارو خود آلا دراختیارشون گذاشته؟پی دی افی چیزی داره؟
من خبر ندارم چیزی که شما میگید. ولی کتاب های کمک آموزشی تست های کنکور رو دارن
-
باشه خیلی ممنون از پاسخگویتون
-
-
mohammadhassan ببخشید یکی از بچه ها توی یکی از تایپک ها گفته که اقای کازرانیان بنا براین گذاشتن که بیشتره بلدن؛ فیزیک ب طور خلاصه گفتن توی ویدیو ها راسته؟؟؟؟؟؟؟ چون من فی
-
parisa76911 چون من فیزیکم خیلی ضعیفه اگ ب طور خلاصه گفته باشه من چیزی نمیفهمم ک
-
اقای فدایی فرد هم سخت میگن
-
parisa76911 منظورتون اینه که خلاصه گفتن؟
من فکرنمیکنم، مثلا حرکت شناسی رو منصفانه بگیم از اول اول شروع کردن گفتن -
mohammadhassan راسش من ندیدم یه نفر میگف من ویدیوهای اقای فدایی دیدم بعد دیدم ن بیانش یه کم سنگینه برا من
-
یکی میگف نمیدونم خودتون دیدین توی تایپک ها یانه میگف ک اقای کازرانیان فیزیک پایه رو خلاصه گفته وبرای کسی فیزیکش صفره این مشکله
-
یکی میگف نمیدونم خودتون دیدین توی تایپک ها یانه میگف ک اقای کازرانیان فیزیک پایه رو خلاصه گفته وبرای کسی فیزیکش صفره این مشکله
در این باره نمیدونم ولی موافقم که استاد فدایی یه ذره سنگین درس میدن مخصوصا محاسبات رو ممکنه اولش نفهمید که چی شده.
-
mohammadhassan یه چیز دیگه توی تلگرام کانال آلا یه سایتی هست ک اموزش زبانو گذاشته منم دانلود کردم ؛زبانم نظام جدیدش با قدیم فرق داره؟
-
mohammadhassan یه چیز دیگه توی تلگرام کانال آلا یه سایتی هست ک اموزش زبانو گذاشته منم دانلود کردم ؛زبانم نظام جدیدش با قدیم فرق داره؟
سلام، دقیقا نمیدونم چیو میگید. اگه میتونید اسکرین شات بدید.
قطعا خیلی فرق کرده ! -
mohammadhassan فک کنم اگه اشتباه نکنم ویدیوهای سال 94-95 میتونم استفاده کنم برای نظام جدید نباشه درسته؟؟ من ازاین لینک برای دانلود ویدیو های زبان انگلیسی استفاده میکنم http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/8/21/3815
واز این لینک هم برای دانلود ویدیوهای زبان عربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/5/21/
درسته دیگه برای نظام جدید نیست که نتونم استفاده کنم ؟؟؟ زدن سال 94-95
این لینک هارم از کانال آلا اوردم -
parisa76911
سلام، نه این لینک هایی که دادید برای نظام قدیم هستند. اگه نظام جدید باشن توی پرانتز مینویسن نظام آموزشی جدیداین لینک ها هم سایت خود آلاء هست www.sanatisharif.ir