ساعت بازه های درسی
-
سلام دوستان. شما همیشه سر ی ساعات خاصی درسهاتون رو میخونید؟ مثلا منظورم اینه همیشه ریاضی صبحه،زیست ظهره و … یا اینکه ترتیب خاصی نداره؟ و اینکه ایا مهمه که ساعت بندیای هر درس رعایت بشه؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
البته من رشتم ریاضی شاید بدردت بخوره
من همیشه تست هندسه و ریاضیات رو کلا اول میزارم صبح یا ظهرش مهم نیست مهم اینه که تست ریاضیات حواس بیشتری میخواد که اینارو اول میزنم و بعدش آموزش های ویدیویی رو میبینم در اخر هم حفظیات -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ مهر ۱۴۰۱، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام عزیزم
بسته به شرایط خودتون باید تنظیم کنید
فیلمای درسی رو آخر شب ببینید
وقتی که بازدهیتون بالا هست دروس سخت تر رو بخونید -
سلام عزیزم
بسته به شرایط خودتون باید تنظیم کنید
فیلمای درسی رو آخر شب ببینید
وقتی که بازدهیتون بالا هست دروس سخت تر رو بخونید@Fargol-Sh ممنون
-
سلام من به شخصه درسی که ازش خیلی خوشم نمیاد یا زیاد کار داره مثل ریاضی رو اول تموم میکنم چون اگه تا آخرشب انجامش ندم وقتی خسته بشم و آخر و از همه برم سراغش هیچی ازش نمیفهمم ولی یه درسی مث زیست که دوسش دارم رو حتی با خستگی هم میفهمم پس آخر از همه انجامش میدم
برای عمومی هام همینطور
درکل باید با درسی که ازش متنفری شروع کنی و با درسی که دوسش داری تموم -
سلام دوستان. شما همیشه سر ی ساعات خاصی درسهاتون رو میخونید؟ مثلا منظورم اینه همیشه ریاضی صبحه،زیست ظهره و … یا اینکه ترتیب خاصی نداره؟ و اینکه ایا مهمه که ساعت بندیای هر درس رعایت بشه؟
@mahshid-avajian در ساعت بازه های درسی گفته است:
سلام بستگی به خودتون داره
برای ساعت بندی اول بگم که ممکن بود یه مبحث رو بار چندم می خوندم خب تایم درس خوندنم بیشتر بود ولی اگر جدید بود کمتر بود
و اینکه چیدمان درسا رو تغییر میدادم که یکنواخت نباشه و خسته شم
درسایی که برام سخت بود و دوست نداشتم اول از همه می خوندم مخصوصا ریاضی
اصلا ذهنم خیلی کار میکرد و خوب گرم می شد
یا مثلا روتین شیمی بود یا عمومی شب میزدم چون کمتر انرژی می گرفت
یا بین تخصصی یه ذره عمومی می خونتم تنوع شه... -
ممنون دوستان
-
@mahshid-avajian
سلام
نمیشه گفت که همه باید یک مدلی باشن چون توان ذهنی و بدنی و عادات همه متفاوت هست ولی یه حالت کلی هست که نباید حوالی ظهر(بعد از ناهار) درس خوند چون ذهن اونموقع ها کمی خسته هست شاید بازده کم باشه ولی بازم اینم به خودش شخص وابسته هست. ولی از لحاظ علمی در این بازه بدلیل خستگی ذهن درس خوندن توصیه نمیشه بخصوص هم زمانی که این موقع ها از مدرسه میایین این خستگی دو مقابل هست بنابراین بهتر است بعد از یه استراحت کوتاه درس رو شروع کرد️
-
@mahshid-avajian
سلام
نمیشه گفت که همه باید یک مدلی باشن چون توان ذهنی و بدنی و عادات همه متفاوت هست ولی یه حالت کلی هست که نباید حوالی ظهر(بعد از ناهار) درس خوند چون ذهن اونموقع ها کمی خسته هست شاید بازده کم باشه ولی بازم اینم به خودش شخص وابسته هست. ولی از لحاظ علمی در این بازه بدلیل خستگی ذهن درس خوندن توصیه نمیشه بخصوص هم زمانی که این موقع ها از مدرسه میایین این خستگی دو مقابل هست بنابراین بهتر است بعد از یه استراحت کوتاه درس رو شروع کرد️
@Mr-Perfect ممنون
-
-