تغییر ریز در برنامه جدید
-
سلام آقای اسماعیلی خسته نباشید ، یک سوال داشتم میخواستم بدونم برای ماهایی که تا ساعت ۲ مدرسه هستیم باید چیکار کنیم طبق همین برنامه باید پیش بریم
behnam_esmaeeli
@M-an
@راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان -
سلام آقای اسماعیلی خسته نباشید ، یک سوال داشتم میخواستم بدونم برای ماهایی که تا ساعت ۲ مدرسه هستیم باید چیکار کنیم طبق همین برنامه باید پیش بریم
behnam_esmaeeli
@M-an
@راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیانMahdi Parandakht
سلام برنامه دانش آموزان از ساعت ۵ بعد از ظهر شروع میشهبرنامه رو سایت هست البته گویا به علت مشکلات فنی یک مقدار به هم ریخته که رنگ و فونت و ....
اما ساعت بندی و جلسات همینه -
Mahdi Parandakht
سلام برنامه دانش آموزان از ساعت ۵ بعد از ظهر شروع میشهبرنامه رو سایت هست البته گویا به علت مشکلات فنی یک مقدار به هم ریخته که رنگ و فونت و ....
اما ساعت بندی و جلسات همینهbehnam_esmaeeli تشکر میکنم
-
Mahdi Parandakht
اما ساعت بندی و جلسات همینه -
behnam_esmaeeli آقا اون تست فیزیک دوازدهم که تو برنامه گذاشتید منظورتون چیه؟همین شنبه هم داریمش،خب ما که هیچی نخوندیم چه تستی بزنیم؟
-
Mahdi Parandakht
اما ساعت بندی و جلسات همینهbehnam_esmaeeli سلام اقای اسماعیلی ببخشید کی فیلم های توضیح این برنامه ها رو می زارید اخه مال مااصلن تست نداره تو هفته کلن اخرای برنامه ست .. یه جوریه
ممنون -
behnam_esmaeeli سلام اقای اسماعیلی ببخشید کی فیلم های توضیح این برنامه ها رو می زارید اخه مال مااصلن تست نداره تو هفته کلن اخرای برنامه ست .. یه جوریه
ممنونجزا ماد داش اصلا فیزیک ما تست نداره باید فقط ببینیم شیمی هم
-
جزا ماد داش اصلا فیزیک ما تست نداره باید فقط ببینیم شیمی هم
sadra Movahed دارم دیونه میشم
-
جزا ماد داش اصلا فیزیک ما تست نداره باید فقط ببینیم شیمی هم
sadra Movahed حالا چیکار کنیم
-
behnam_esmaeeli سلام اقای اسماعیلی ببخشید کی فیلم های توضیح این برنامه ها رو می زارید اخه مال مااصلن تست نداره تو هفته کلن اخرای برنامه ست .. یه جوریه
ممنونجزا ماد واقعا به نظر منم یه جوری چند هفته متوالی که حدود 3 ماه میشه تستی توی برنامه نیست...
اگر توضیح دادن بهمون که هیچ اگر نه به نظرم خودتون تایم تست زنی بزارید برای خودتون ، و اینکه تست آموزشی هم دارن توی تدریس هاشون ولی من آخر هفته هارو گذاشتم برای خودم تست بزنم از مباحثی که طی هفته خوندیم. -
sadra Movahed حالا چیکار کنیم
جزا ماد داش فکر نکنم برنامه ایی واسه تست داشته باشن
-
جزا ماد واقعا به نظر منم یه جوری چند هفته متوالی که حدود 3 ماه میشه تستی توی برنامه نیست...
اگر توضیح دادن بهمون که هیچ اگر نه به نظرم خودتون تایم تست زنی بزارید برای خودتون ، و اینکه تست آموزشی هم دارن توی تدریس هاشون ولی من آخر هفته هارو گذاشتم برای خودم تست بزنم از مباحثی که طی هفته خوندیم.Mohadese Shahpar اخرهفته بنظرت چقدر میتونی بزنی ؟
-
Mohadese Shahpar اخرهفته بنظرت چقدر میتونی بزنی ؟
sadra Movahed آخه طی یک هفته خیلی هم درس زیادی کار نمیشه
خوب به نظرم بهترین کاربود دیگه
شما پیشنهاد بهتری دارید؟ -
شما پیشنهاد بهتری دارید؟Mohadese Shahpar بلی درست میگید
-
شما پیشنهاد بهتری دارید؟Mohadese Shahpar ولی باید خودمون برنامه بریزیم
-
Mohadese Shahpar ولی باید خودمون برنامه بریزیم
sadra Movahed دقیقا میخواستم بگم یه کار دیگه هم میتونیم بکنیم که خودمون برنامه بچینیم
ولی بازهم یه مشکل دیگه هست زمان بیشتری میگیره و احتمالا برای کنکور و آزمون ها مشکل ایجاد بشه -
sadra Movahed البته مگر اینکه زمان رو بیشتر کنیم
-
sadra Movahed یکم صبر کنیم شاید ویدیوی توضیح چیزی گذاشتن
-
سلام برنامه روزانه ای که امروز قرار گرفته برای من باز نمیشه شما این مشکل رو نداشتید؟
-
sadra Movahed یکم صبر کنیم شاید ویدیوی توضیح چیزی گذاشتن
Mohadese Shahpar صبر میکینم