برنامه های مهر ماه!!!!
-
سلام ببخشید برنامه ای که این چند روز داره اراعه میشه منظور از تست ستاره دار یا تست فیزیک دوازدهم یا یازدهم چیه ؟!
دقیقا توی این قسمت های برنامه باید چه کارهایی رو انجام بدیم یا چه فیلمی رو ببینیم ؟!
میشه لطفا راهنمایی کنید..........
من متوجه نمیشم
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان -
تست های ستاره دار جزوه رو باید بزنی فکر کنم
-
تست های ستاره دار جزوه رو باید بزنی فکر کنم
آرمین عنصرپور چیزی پیدا نکردم ازین مورد....
-
Maryam Dehghani خودمم موندم والا نمیدونم چیکار کنم فعلا که دارم ویدیو های امروزو میبینم تا تکلیف معلوم شه
-
Maryam Dehghani تست های ستاره دار اون هایی هستند که رنگ شماره تست روشنه یا یه ستاره کوچولو کنار تست زده
-
Maryam Dehghani تست های ستاره دار اون هایی هستند که رنگ شماره تست روشنه یا یه ستاره کوچولو کنار تست زده
Mohammad Lotfi 0 بعد یه سوالی برای تهیه جزوات چاپی باید از سایت چی بخونیم سفارش بدیم؟
-
Mohammad Lotfi 0 بعد یه سوالی برای تهیه جزوات چاپی باید از سایت چی بخونیم سفارش بدیم؟
Maryam Dehghani بله یا اینکه خودت پرینت کنی
-
Maryam Dehghani بله البته بعضی جزوات ناموجودند باید خودتون پرینت بگیرید
-
سلام ببخشید برنامه ای که این چند روز داره اراعه میشه منظور از تست ستاره دار یا تست فیزیک دوازدهم یا یازدهم چیه ؟!
دقیقا توی این قسمت های برنامه باید چه کارهایی رو انجام بدیم یا چه فیلمی رو ببینیم ؟!
میشه لطفا راهنمایی کنید..........
من متوجه نمیشم
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیانMaryam Dehghani سلام راه ابریشمیهای عزیز
امیدوارم حالتون خوب باشه
برای برنامه مطالعاتی راه ابریشم طی روزهای آینده قرار هست ویدئوی مشاورهای منتشر بشه
ممنون از صبوریتون
موفق باشید